سوال جیمیلی!!!!

در این بخش می‌توانید در رابطه با امنيت و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

سوال جیمیلی!!!!

پست توسط abz »

با سلام
یک سوال دارم حدود 2 سال پیش یک آی دی gmail ساختم رمز اون آی دی رو دارم وحتی سوال امنیتی و جواب اونم دارم اما تصویر مدتیه که هر چقدر سعی میکنم loggin بشم پیام میده که
The username or password you entered is incorrect
به قسمت Can't access your account? رفتم و سوالات را جواب دادم اما چون تاریخ دقیق ساخت اون gmail رو نمیدونم به من ایمیل میزنه که اطلاعات کافی نیست
دنبال جایی میگشتم که اون سوال امنیتی رو بپرسه بالاخره در قسمت contact us بعد از جواب دادن چند سوال میگه بعد از 24 ساعت loggin شو تا سوال امنیتی پرسیده شه اما بعد از 24 ساعت باز هم انگار هیچ افاده ای نمیکنه
جالبه که در همون قسمت Can't access your account? پیام میده که این آیدی ثبت نشده و وقتی در creat an accont میخوام این آی دی رو دوباره بسازم قبول نمیکنه
احتمال این که هک شده باشه کم میدونم چون ظاهرا اصلا در دسترس نیست مشکل چیه؟ چه جوری میتونم به این آیدی دسترسی پیدا کنم؟ کجا اون سوال امنیتی رو میپرسه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنیدتصویر
[HIGHLIGHT=#00b050][HIGHLIGHT=#00b050][HIGHLIGHT=#ff0000][HIGHLIGHT=#00b050]. [HIGHLIGHT=#00b050]...................................................................  
      (( أ ))   
 [HIGHLIGHT=#ff0000][HIGHLIGHT=#ff0000]....................................................................  
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

Re: سوال جیمیلی!!!!

پست توسط abz »

[HIGHLIGHT=#ffff00]یکی پیدا نمیشه به این سوال جواب  تصویر
[HIGHLIGHT=#00b050][HIGHLIGHT=#00b050][HIGHLIGHT=#ff0000][HIGHLIGHT=#00b050]. [HIGHLIGHT=#00b050]...................................................................  
      (( أ ))   
 [HIGHLIGHT=#ff0000][HIGHLIGHT=#ff0000]....................................................................  
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

Re: سوال جیمیلی!!!!

پست توسط Mahdi1944 »

,
اگر مايل بوديد اطلاعات اکانت رو در PM ارسال کنيد تا براتون بررسي کنم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “امنيت”