طبق آدرس محل قرار گیری ویروس ها و تروجان ها که شما فرمودید این قسمت مربوط میشود به System Restore ویندوز که همیشه بهترین محل برای قرار گیری ویروس ها میباشد چون همان طور که از اسم اون پیدا است در مواقع اضطراری باعث برگشت یکسری تنظیمات و ... به حالت قبل می شود(مثلا در مواقعی که با نصب یک برنامه باعث اختلال در ویندوز شدیم از طریق این گزینه می شود به زمان قبل از اون تفییر بازگشت) که پیشنهاد من این است که این گزینه را غیر فعال نمایید چون عملا کارایی خاصی (البته تا جایی که من خبر دارم و در سایت ها خواندم)برای سایر درایو ها بجز درایو ریشه ویندوز ندارد که در صورت تمایل از طریق Control Panel وارد بخش System شده سپس از طریق زبانه System Restore می توانید تنظیمات لازم را انجام نمایید.
حال هنگامی که اون پیغام قرمز رنگ ظاهر گردید شما گزینه Delete را انتخاب نمایید و سپس اگر اشتباه نکنم گزینه Apply To all را که در پایین همین کادر هست را انتخاب نمایید تا این عمل بر روی همه فایل ها اعمال گردد و نیاز به پاک کردن به صورت تکی نشوید
در مورد اینکه ویندوز جدید هست و باز این همه ویروس موجود می باشد هم باید ذکر کنم که اغلب ویروس ها در درایوهای دیگر بجز ویندوز و حتی در پوشه System restore هم قرار میگیرند که با نصب مجدد باز هم فعال میگردند.
وجود پیغام Threats Have Been Detected هم نشان دهنده شناسایی ویروس توسط Kasper و عدم اقدام لازم توسط شما برای آن هست که بعد از حذف آنها این پیغام هم اتوماتیک پنهان میگردد.
پانویس : System Restore هم برای بازگشت تنظیمات و ... که در بالا اشاره کردم در مسیر زیر قرار دارد:
>All Programs>Accessories>System باشید.