تاپيک جامع KasperSky

در این بخش می‌توانید در رابطه با امنيت و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

Re: تاپيک جامع KasperSky

پست توسط nt »

CAPTAIN PILOT, عزیز
طبق آدرس محل قرار گیری ویروس ها و تروجان ها که شما فرمودید این قسمت مربوط میشود به System Restore ویندوز که همیشه بهترین محل برای قرار گیری ویروس ها میباشد چون همان طور که از اسم اون پیدا است در مواقع اضطراری باعث برگشت یکسری تنظیمات و ... به حالت قبل می شود(مثلا در مواقعی که با نصب یک برنامه باعث اختلال در ویندوز شدیم از طریق این گزینه می شود به زمان قبل از اون تفییر بازگشت) که پیشنهاد من این است که این گزینه را غیر فعال نمایید چون عملا کارایی خاصی (البته تا جایی که من خبر دارم و در سایت ها خواندم)برای سایر درایو ها بجز درایو ریشه ویندوز ندارد که در صورت تمایل از طریق Control Panel وارد بخش System شده سپس از طریق زبانه System Restore می توانید تنظیمات لازم را انجام نمایید.
حال هنگامی که اون پیغام قرمز رنگ ظاهر گردید شما گزینه Delete را انتخاب نمایید و سپس اگر اشتباه نکنم گزینه Apply To all را که در پایین همین کادر هست را انتخاب نمایید تا این عمل بر روی همه فایل ها اعمال گردد و نیاز به پاک کردن به صورت تکی نشوید
در مورد اینکه ویندوز جدید هست و باز این همه ویروس موجود می باشد هم باید ذکر کنم که اغلب ویروس ها در درایوهای دیگر بجز ویندوز و حتی در پوشه System restore هم قرار میگیرند که با نصب مجدد باز هم فعال میگردند.
وجود پیغام Threats Have Been Detected هم نشان دهنده شناسایی ویروس توسط Kasper و عدم اقدام لازم توسط شما برای آن هست که بعد از حذف آنها این پیغام هم اتوماتیک پنهان میگردد.
پانویس : System Restore هم برای بازگشت تنظیمات و ... که در بالا اشاره کردم در مسیر زیر قرار دارد:
 >All Programs>Accessories>System   باشید. :D
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

در ادامه صحبت nt, عزیز
کاپیتان زیاد نگران نباشید.ویندوز قبلی سیستم مورد نظر شما الوده بوده و تروجان هایی که پیدا شده مربوط به اطلاعات سیستم ریستور ویندوز قبلی هست(احتمال)اگر بعد از نصب ویندوز جدید و قبل نصب کسپر از ریستور استفاده کردید و به طور کلی اگر در این مدت سیستم امنیتی رو کامپیوتر نبوده به نظر من اگر اطلاعات مهمی روی سیستم هست بار دیگه با فرمت کامل درایو اصلی ویندوز نصب کنید و این بار در اولین باری که ویندوز بالا آمد کسپر رو نصب و سرچ کامل از سیستم بگیرید.
تعداد بالا فابل الوده هم ماهیت تروجان هاست.این نوع الودگی همیشه فراگیر تر از ویروس ها عمل میکنند :razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 211 بار
سپاس‌های دریافتی: 73 بار

پست توسط unknown20 »

ببخشید میشه آپدیتهای kis 11.0.1.400 رو برای دانلود بگذارید؟ :o

من هرکاری کردم کاسپر آپدیت نشد که نشد! فکر کنم باید اول آپدیتها رو دانلود کنم بعد آفلاین آپدیت کنم .
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

پست توسط nt »

, عزیز
یکم بیشتر توضیح دهید که به چه دلیل قادر به آپدیت نیستید و در صورت امکان عکسی از خطا یا مشکل خود قرار دهید تا من یا دوستان راهنمایی نماییم
چون آپدیت کردن کاسپر به مراتب حجمی کمتر از دانلود آپدیت آن دارد و حال شما باید مشکل را حل نمایید چون چند روز یکبار باید آپدیت را انجام دهید و اصلا به صرفه نیست که هر چند روز یکبار 150 مگ یا بیشتر را دانلود نمایید
(بهتر است ماهیگیری را یاد بگیرید به جای خرید ماهی تصویر)
شاد باشید
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 211 بار
سپاس‌های دریافتی: 73 بار

پست توسط unknown20 »

اینجا سرعت اینترنت به شده کم شده! به همین دلیل میخواستم اولین آپدیت آفلاین باشه !

ممنون از نصیحتتون :eek:
New Member
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

پست توسط you4ever »

nt نوشته شده:سلام
من دیشب در حال دانلود از پرشین گیگ بودم که بد از 8 پارت وقتی خواستم پارت 9 و ... را بگیرم دیدم اررور میده و عم وجود فایل و . ... که فایل های مختلفی را تست کردم اما جواب نداد تا به امروز که حتی فایل های راپید باز هم با دانلود نشد تا اینکه کاسپر اسکای را غیر فعال کردم و فایل ها همه دانلود شد تصویر
حال می خواستم دلیل این کار کاسپر و نحوه رفع آن را بدونم
نکته جالب اینجاست با اینکه فایلی دانلود نشد اما 60 مگ حجم پرید
ممنون

اصولا این مسئله خیلی ربطی به آنتی ویروس ندارد مگر فایلی که در حال دریافت هستید آلوده باشد، برای همین آنتی ویروس از دریافت آن جلوگیری می کند.
New Member
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

پست توسط you4ever »

nt نوشته شده:SHAHRAM, عزیز ممنون :razz:
این چیز ها را قبل از اینکه اینجا پست بدم سرچ کردم و دیدم حال اگر جواب سوالات هم بدی + مدیریتی امنیتی سیستم را هم بیشتر توضیح بدی ممنون میشم
شاد باشید

می توانید به این آدرس هم مراجعه کنید: [External Link Removed for Guests]

همینطور اگر برگه مقایسه را ملاحظه کنید، دقیقا امتیازات PURE نسبت به نسخه های دیگر متمایز شده است.
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط h123456h »

[COLOR=#006600] [COLOR=#0000F9] [COLOR=#006600] [COLOR=#0000F9] [COLOR=#006600] [COLOR=#0000F9][COLOR=#000000]سلام
دوستان من یه مشکللی با کسپر اسکای 2012 دارم
اونم این هست که توی Network monitor می بینم که یه کانکشنی وجود داره
حالا می خوام اون رو ترمینیت کنم یا ببندم اما نمیشه

این عکس پایین رو ببیند توی این عکس وقتی روی فایر فاکس دابل کلیک می کنم پنجره Network Rule میاد که اونجا می تونم بلاکش کنم و بعد اون دیگه کسپر بلاک می شه و نمیتونه فهالیت شبکه داشته باشه
اما روی اون برنامه تحت عنوان system دابل کلیک می کنم پنجره ای که باز میشه تب Network Rule رو نداره
این system که توش داره یه ارتباط از شبکه داخلی ما رو نشون می ده . یه کامپوتر دیگه اومده و داره از شیرفایلم چیزایی رو بر می داره و من دارم این رو میبینم
حالا می خوام این ارتباط رو بلاک کنم اما نمیشه
حتی اون بالا دکمه Block Network Trafic رو هم می زنم ولی بازهم اون ارتباط برقراره و کامپیوتر دوم که با من ارتباط داره هنوز می تونه از توی شیر فایلم اطللاعات بر داره
لطفا راهنماییم کنید.

تصویر
 [COLOR=#006600] [COLOR=#0000F9] [COLOR=#006600] [COLOR=#0000F9] [COLOR=#006600] [COLOR=#0000F9][COLOR=#000000]هر کاری می کنم نیم تونم توی پیوست عکس رو اضافه کنم
نمی دونم چرا لطفا راهنماییم کنید

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
شما بايد در Firewall>settings تمام اجزاي مربوط به شبکه رو ببنيديد، سيستم کنترل کاسپرسکي يکپارچه هست و وقتي اون رو بلاک کنيد، حتي امکان اجرا شدن هم نداره، پس بايد صرفا موارد مربوط به شبکه رو از مسيري که گفتم بلاک کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

درود تصویر تصویر

من نرم افزار کسپرسکی ر ودیشب دانلود و نصب کردم.و یک فایل بنام کرکر هم داشت که آن را نصب کردم. امروز هم 75 مگابایت را برای آپدیت دانلود کرد. و شماره آن از قرار 6742501 هست.

حالا 2 سوال داشتم یک یاینکه این علامت هشدار کنار آیکون کسپرسکی چیست؟

[External Link Removed for Guests] 
و دوم اینکه موقع شروع یک کد چند رقمی میخواهد آن چیست؟ و ضمنا" License آن علامت ضربدر دارد یعنی غیر فعال هست.

[External Link Removed for Guests] 
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

سلام خدمت اقا سامان گل :razz:

سامان جان کرکر رو طبق راهنمایی خود سایت iransetup نصب کردید؟ از پوشه Skin که در محل نصب برنامه هست Back up گرفتید؟

اگر مراحل فوق رو طی کردید، تنها کافیه به برنامه Key معرفی کنید. البته با وجود اینکه شما فرمودید کد چند رقمی میخواد فکر نکنم مراحل رو انجام داده باشید.درسته؟

اگر از سایت iransetup دانلود کرده باشید که فکر میکنم همینطور هم باشه، در پوشه ای که انتی ویروس قرار داره یک فایل PDF بنام installation method وجود داره. حتما اون رو مطالعه کنید.

پیروز باشید :razz:

(پست به علت نگارش بد که ناشی از کمبود وقت بود، ویرایش شد)
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

با تشکر از اشکان عزیز تصویر

من نرم افزار رو remove کرده و دوباره نصب کردم ( طبق دستور) اما Key ها را ندارم! آیا باید اونها رو از iransetup دانلود کنم؟

ضمنا" من در دفعه قبل قبل از کرک کردن آپدیت رو انجام دادم! و اسکن هم کردم! تصویر 43 تهدید پیدا شد! اما طبق دستور آموزش گفته که ویندوز بایید نو باشه -فک کنم نصبش بی فایده باشه تصویر

key ها رو از کجا بگیرم؟ تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
ارسال پست

بازگشت به “امنيت”