سلام دوستان یک فلش دو گیگ توشیبا دارم توش یه مقدا اطلاعات مهم دارم وقتی بک کامپیوتر وصلش میکنم نمیشه واردش شد حجمش هم میزنه 0 وپیام فورمت دیسک می زنه می خواستم کمکم کنید درستش کنم
وطـــن یعنــی اذان عشـــق گفتــن *** وطــن یعنــی غبـار از عشـق رفتــن[COLOR=#000000] *** وطــن یعنــی[COLOR=#d8d8d8] هـدف یعنی شهامت *** و[COLOR=#d8d8d8]طـــن یعنــی شرف یعنی شهـادت *** و[COLOR=#d8d8d8]طــن یعنــی گذشتــه،حـال، فـردا *** ت[COLOR=#d8d8d8]مـــــام سهـــم یـــک ملــت ز دنیــا *** وطــن یعنــی چـه آبـاد و چه ویـران *** وطـــن یعنـی همین جا یعنی ایـران *** ***
دوست عزیز.فلشتون رو فرمت کنید و بعد با Easy recovery اطلاعات اون رو برگردونید. [code] [External Link Removed for Guests] [code] سوالی بود در خدمتیم. topic-t57950.html
سلام دوست عزیز,شما هیچ کاری نمیتونید بکنید مگر اینکه از فلش خودتون یک ریکاوری بگیرید.خیلی از نرم افزارها هستند که این کار را میکنند.اما به نظر من Recover My Files خیلی خوب است.میتونید از اینترنت دانلود کنید.شما وقتی آن را نصب کردی یکبار قبل از اینکه فلش را فرمت کنی ریکاوری کن یکبار هم بعد از فرمت.البته هر بار در یک فولدر جداگانه اینکار را بکن.هر دو فولدر را باز کن جداگانه امتحان کن ببین کدام اطلاعات برگشته.در ضمن هر چه زودتر اینکار را بکنی بیشتر اطلاعات را بدست میاری.