هک شدم!

در این بخش می‌توانید در رابطه با امنيت و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

بله بهترين راه نصب مجدد ويندوز هست چون تا بيايم ويروس را شناسايي کنيم چندين ساعت طول خواهد کشيد ولي ويندوز در يک ساعت نصب مي شود.
در ضمن به نظر من سيستم NTFS چيز مناسبي براي استفاده شخصي نيست و بيشتر به درد شرکتها و ادارات و سازمانها و کافي نتها و ... مي خورد که از اينترنت و اينترانت استفاده مي کنند.
من خودم يک بار سيستم NTFS زدم گفتم ببنيم چطوريه؟
بعد مدتي که خواستم ويندوز رو مجددا نصب کنم به دردسري افتادم که چندين ساعت وقتم رو گرفت!

نتيجه ي اخلاقي از زبان من نيز اين هست :
هيچ فايل اجرايي را بجز از منابع مطمئن دريافت نکنيد.
اگر دريافت کرديد منتظر عواقب احتمالي آن باشيد.
از منابع ناشناس فقط عکس و فيلم و اينجور چيزها دريافت کنيد و حتي از دريافت فايهاي doc. و ساير فايلهاي متني خودداري کنيد.
خلاصه خواستون رو خوب جمع کنيد چون افراد سودجو در کمين شما هستند.
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 351 بار
سپاس‌های دریافتی: 1579 بار
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

ولي يك راه حل ديگر هم است
اميد وارم تا حالا ايشون ويندوز را عوض نكرده باشند تا چيزهايي كه مي خواهند پاك نشده باشه
و اون اينه كه هارد خود را بردارند و به يك كامپيوتر مطمئن كه دارا ي انتي ويروس كاسپراسكي و يا بيت و يا نود32 است وصل كنند و با اون هم چك كنند و هم اينكه پوشه ويندوز و برنامه ... درايور ويندوز خود را پاك كنند - ( فقط در اين حين عمليات به نت وصل نشويد ) :-)
Colonel II
Colonel II
محل اقامت: زیر آسمون خدا
سپاس‌های دریافتی: 407 بار
تماس:

پست توسط آرمان »

عليرضا جان مي دونم الان چي مي کشي...منم هک شدم ولي خوب شد که هکرش
آماتور بود وگرنه کارمون الان اينجا نبود. در هر صورت من Bit Defender رو که پيشنهاد مهدي
عزيز بود به همه پيشنهاد مي کنم... :razz:
Major II
Major II
محل اقامت: بندر
سپاس‌های دریافتی: 14 بار
تماس:

پست توسط su34 »

اشکوان جان خيلي دردسر داره!
بعد من کسي رو ندارم که هاردم رو وصل کنم به کامپيوترش و البته مهمتر اينه که نميدونم اصلا هارد کدومه :?
راستش بزرگترين مشکل اينجاست که من با اين که الان نزديک به 8 ساله دارم از کامپيوتر استفاده ميکنم
ولي اطلاعات خيلي کمي راجع بهش دارم و حتي تا حالا ويندوز نصب نکردم! که ايشالا الان ميخوام بکنم!

يه چيز رو هم بگم خدمت مهدي عزيز و اقا سعيد!
وقتي ويندوزم ميخواد بالا بياد (گاهي يه چيزي به صورت درصدي پر ميشه که فکر کنم براي ري استارت دستي باشه)
مينويسه فايلهاي دستگاه از نوع FAT32 هست در حالي که من خودم يادمه درايو ها مو نگاه ميکردم نوشته بود NTFS
البته من تا حدود 5/4 روز نميتونم ويندوزم رو عوض کنم پس وقت براي راه حل دادن زياده! (دارم ميرم سفر)
:shock:
[External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 66 بار
تماس:

پست توسط Fareed3230 »

نتيجه ي اخلاقي از زبان من :

از فايل ها و اطلاعات مهمتون حتما بك آپ بگبرين . روي CD و يا DISCET .

su34, اگه شما بك آپ داشتي الان اون متن ها و عكس هارو مي تونستي استفاده كني!!! :x
به زودي در اين مكان امضا اضافه خواهد شد .
Major II
Major II
تماس:

پست توسط su34 »

ضمنن اگه تهران هستي، مي تونم حضوري بيام برات دستگاهت رو راه بندازم.

رضا جان متشکر از محبتت راضي يه زحمت نيستم! ميخوام يه بار که شده نصب ويندوز رو امتحان کنم!
انقدر اين رفيقمون اين کارو برامون کرد که خودم بيخيال ياد گرفتن شدم!
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

با سلام خدمت همه شما دوستان عزيز. :razz:
چند نکته را بنده اينجا اظافه کنم که اينکه در فکر بعضي از افراد اين عمل نا جوانمردانه و يک بيماري است عرض کنم که فقط جنبه نا جوانمردانه را قبول دارم ولي (هکينگ و کرکينگ) يک علم بوده و دانشي است بسيار ارزشمند و کار ساده اي هم نيست ونياز به تجربه و مهارت در دنياي کامپيوتري را دارد این علم را کوچک نشمرید. :x
و در جواب به سوال شما که فرموديد چه چيزي عايد اين فرد ميشود عرض کنم که خيلي چيزها ( جنبه علمي و تجربه خوب).... :-)

ولي اين را هم همه قبول داريم که روش استفاده از هر چيزي را بايد دانست (هکينگ..اتم..و...) که بسيار براي هر کشور و هر شخص و مکان خاص مفيد هستند ولي روشهاي استفاده گوناگون است..

در تاييد صحبت دوستان بزرگترين اشتباه شما اين بوده که بعد از اينکه مطلع شديد هک شديد به اينتر نت وصل شدين همانطور که دوستان فرمودند به علس سرعت پايين نيمتواند اطلاعات بزرگ را بردارد و 95% محدود به ضبط کليدهاي فشرده شده و جستجو در فايلهاي txt شما و ارسال به جناب هکر ميشود.
هيچ وقت هم از افراد غريبه فايل براي دانلود را قبول نکنيد و در صورت دانلود کردن هم آن را اجرا نکنيد..

بهترين و مطمئن ترين راه تعويض ويندوز است و بعد از نصب ويندوز چک کامل هارد ديسک با آنتي ويروس ( بيت) چون تعدادي از ويروسها مثل سرطان هستنند وخودشان را به تمام هارد مي رسانند و نميشه مطمئن بود که فقط در درايو C نشسته. شما 8 سال با کامپيوتر کار ميکنيد ويندوز تا به حال نصب نکرديد؟ :?

آموزش نصب ويندوز XP http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=1209

بهترين و امن ترين سيستم براي مديريت هارد ديسک هم NTFS است.

موفق باشيد. :D
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

ولي يك راه حل ديگر هم است
اميد وارم تا حالا ايشون ويندوز را عوض نكرده باشند تا چيزهايي كه مي خواهند پاك نشده باشه
و اون اينه كه هارد خود را بردارند و به يك كامپيوتر مطمئن كه دارا ي انتي ويروس كاسپراسكي و يا بيت و يا نود32 است وصل كنند و با اون هم چك كنند و هم اينكه پوشه ويندوز و برنامه ... درايور ويندوز خود را پاك كنند - ( فقط در اين حين عمليات به نت وصل نشويد

اين راه کمي خطرناک هست و اگر ويروس هوشمند باشد شايد باعث آلودگي هارد دوم نيز بشود ولي احتمالش خيلي کم هست.

يه چيز رو هم بگم خدمت مهدي عزيز و اقا سعيد!
وقتي ويندوزم ميخواد بالا بياد (گاهي يه چيزي به صورت درصدي پر ميشه که فکر کنم براي ري استارت دستي باشه)
مينويسه فايلهاي دستگاه از نوع FAT32 هست در حالي که من خودم يادمه درايو ها مو نگاه ميکردم نوشته بود NTFS
البته من تا حدود 5/4 روز نميتونم ويندوزم رو عوض کنم پس وقت براي راه حل دادن زياده! (دارم ميرم سفر)

دقيقتر بگوييد تا ببينم چيه که بصورت درصدي پر مي شود؟
وقتي براي ويندوز مشکلي ايجاد شود و آنرا ريستارت کنيد چنين چيزي فعال مي شود ولي شايد گفته شما مربوط به ويروس باشد؟ دقيقتر بگوييد چيه؟

يک راه ساده هست. ويندوز جديد رو در يک درايو ديگه نصب کن. يعني اگه ويندوز ويروسي در درايو C نصب هستش، يک ويندوز جديد بر روي D نصب کن. (البته بدون فرمت کردن اطلاعات) از داخل ويندوز جديد، اطلاعات My Document يا هر اطلاعاتي در داخل C داشتي قابل دسترسي هست. البته قبل از رفتن به سراغ اطلاعات درون C، بايد ويروس ياب نصب کرده باشي.

اگر خواستيد اينکار را بکنيد حتما يک ويندوز متفاوت نصب کنيد تا در صورت هوشنمد بودن ويروس باز هم نتواند به ويندوز جديد نفوذ کند. البته هم اکنون ويروسهايي آمده اند که مي توانند از يک سيستم به سيستم ديگر نيز حمله کنند اما اين وبلاگ نويس ويروس پخش کن فکر نکنم اين همه حرفه اي باشد که بتوند چنين ويروسي بنويسد؟!
براي ويندوز اکس پي بايد ويندوز 2000 نصب کنيد و برعکس.
براي ويندوز 98 و ام اي بايد ويندوز 2000 يا اکس پي نصب کنيد.

نکته : در صورت نصب ويندوز قديمي در کنار ويندوز نسخه جديد ، مثلا 98 روي اکس پي ديگر ويندوز اکس پي کار نخواهد کرد تا زماني که يک نسخه جديدتر ديگه بر روي 98 نصب کنيد؟!

نتيجه ي اخلاقي از زبان من :
از فايل ها و اطلاعات مهمتون حتما بك آپ بگبرين . روي CD و يا DISCET .
su34, اگه شما بك آپ داشتي الان اون متن ها و عكس هارو مي تونستي استفاده كني!!!

بله بايد از تمام اطلاعات موجود در هارد بک آپ گيري کرد. من خودم تقريبا يکي دو ماه يک بار اينکار را انجام مي دهم.
و صد البته هيچ يک از اطلاعاتم را در درايو ويندوز قرار نمي دم يا نصب نمي کنم!
Major II
Major II
تماس:

پست توسط su34 »

دقيقتر بگوييد تا ببينم چيه که بصورت درصدي پر مي شود؟
وقتي براي ويندوز مشکلي ايجاد شود و آنرا ريستارت کنيد چنين چيزي فعال مي شود ولي شايد گفته شما مربوط به ويروس باشد؟ دقيقتر بگوييد چيه؟

نه ويروس نيست...همون چيزي که شما گفتيد....به خاطر ري استارت مياد!

ببخشيد اين جناب بک آپ کي هستن که من بگيرمشون؟؟ تا حالا باهاش برخوردي نداشتم :?

فرهاد جان چه کنم؟ تا حالا دنبالش نرفتم :sad:
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

دوست من Backup يعني تهيه نسخه پشتيبان از اطلاعات ضروري که در صورت بروز مشکل قابل بازگشت نخواهند بود.
خود ويندوز چنين سيستمي دارد که از فايلهاي ويندوز بک آپ مي گيرد ولي به نظر من فايده اي ندارد چون مي توان ويندوز را از اول نصب کرد.
من خودم تمام اطلاعاتم را بر روي يک CD کپي مي کنم حتي اطلاعاتي که قبلا نيز کپي کرده بودم! به قول معروف محکم کاري عيبي ندارد.
اگر سي دي رايتر داريد مي توانيد اطلاعات خود را هر چند وقت يکبار بر روي سي دي کپي کنيد وگرنه بايد تنها از فايلهاي کاملا ضروري بر روي فلاپي کپي کنيد.

من خودم از زماني شروع به بک آپ گيري کردم که دو سال پيش يه برنامه رايگان دانلود کردم.
بعد نصبش کردم ولي ديدم يه چيز ديگه است و يه برنامه مستحجن مي باشد!
اصلا هم پاک نميشد و حتي معلوم نبود کجا نصب شده است!
کل کامپيوتر هم پر شده بود از عکسها و آيکونهاي اونطوري!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوشبختانه چون ويندوز98 هم داشتم رفتم از توي اون يکي يکي تمام فايلهاي موجود روي هارد رو چک کردم!!!!!!!!!!!!!!!
تقريبا يک روز تمام طول کشيد تا بالاخره فايلهاي ويروسي و مزاحم را پيدا کرده و پاکشون کردم!

:D
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

su34,
به هر حال به نظر من مشکل حادي رخ نداده و با ريختن ويندوز (بدون پاک کردن يا فرمت کردن اطلاعات قبلي) و همچنين نصب ويروس ياب، مشکلت به راحتي حل ميشه. شبيه مشکل شما، در سال، بارها براي من پيش مياد، چون از همکاران مختلف، CD يا ديسکت مي گيرم و البته با ريختن ويندوز حل ميشه. :D
راستي دوستان ميگن تولدت هست، يه سري به تاپيک تولدها بزن. :o
تاپيک تولد: http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?p=34759#34759
Major II
Major II
تماس:

پست توسط su34 »

رضا جان متشکر و ممنون :-D
اين ويروس هم به نوعي هديه تولد من بود :::P