هک شدم!

در این بخش می‌توانید در رابطه با امنيت و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

اگر به نحوي بشه IP رو پيدا كرد، بر اساس IP مي‌شه به محل سكونت نسبي فرد پي برد

مهدي جان مي دوني که پيدا کردن اي پي چنين فردي به اين راحتي ها نيست
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Mohammad 1985 منظور شما رو متوجه نشدم
اما اگر وقت بگذاريد حتما مي‌شه :-)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

پيدا کردن IP کار سختي نيست ولي در حالتي که فرد مورد نظر از پراکسي استفاده کند براي پيدا کردن IP احتياج به تعدادي نرم افزار و وقت زياد هست که من خودم تاکنون چنين چيزي را امتحان نکرده ام.
بايد ببيني IP فرد مورد نظر از کجا هست؟ يعني اينکه اگر پراکسي باشد بايد سرور خدمات دهنده را پيدا کني و از طريق آن به IP اصلي مي شود پي برد.
البته کار سختيه! :D
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

su34 جان
اون درصدي كه مي‌آد و قبلش شماره معكوس هست، CheckDisk يا هموئن ScanDisk هست و اينكه مي‌نويسه FAT32 احتمالا براي ديگر درايوها هست (معمولا فقط درايو خود ويندوز رو NTFS قرار مي‌دهند، چون سرعت دسترسي به اطلاعات و احتمال به هم ريختگي (FRAG) كمتر مي‌شه و در نتيجه سرعت بالاتر مي‌ره)

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
محل اقامت: بندر
سپاس‌های دریافتی: 14 بار
تماس:

پست توسط su34 »

مهدي جان امروز وقتي دقت کردم متوجه شدم وقتي داره درايو سي رو اسکن ميکنه مينويسه FAT32
به احتمال زياد درايو ويندوز من FAT32 هست.
[External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

su34
اگر Fat32 هست كار ساده تر مي‌شه
شما با استفاده از ديسك بوت (يا CD بوت) مي‌تونيد به اين درايوها دسترسي داشته باشيد و سيستم رو پاكسازي كنيد
فايلي با نام YServer.txt و فايلي با نام YSmil و همينطور فايلي با نام Iexplorer , Iexplorer_6 رو جستجو كنيد و حذف كنيد :-)
بعد از بالل اومدن سيستم مي‌تونيد ادامه كار رو انجام بديد :-)

Major II
Major II
تماس:

پست توسط su34 »

واقعا؟؟
يعني سي دي رو بذارم توي دستگاه (وقتي توي ويندوز هستم) و اين چيزهايي که گفتيد سرچ کنم و بعد ديليت؟؟
واقعا کارم راحت ميشه
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

su34 نه عزيز
منظورم بوت سيستم با ديسك بوت هست، و بعد جستجو و حذف فايلها از طريق برنامه‌هايي مثل NC ,DN هست
اما براي شما (با توجه به شناختي كه در اين مدت از شما دارم) پ1يشنهاد مي‌كنم ويندوز رو خوتون نصب كنيد :D

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Admiral »

دوستان من به تازگي به مشكلي بر خوردم واون اينه كه وقتي مك افه رونصب مي كنم و يكي دوبار ابديت ميشه براي دفعات بعدي اين اخطار رو ميده و هنوز نفهميدم چرا اينجوري ميشه اگه مي دونيد كمكم كنيد :-(

[img][img][External Link Removed for Guests][/img][/img]
my GF kill me if I speak with U
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Admiral اين اختلالي هست كه پيغام اون رو به فريمورك مورد نياز AutoUpdater عنوان كرده، كه مي‌تونه به علت اختلال در اصر استفاده چند باره از يك تابع و در نتيجه unload شدن اون باشه،‌به هر حال مشكل خاصي نيست، اما پيشنهاد مي‌كنم از آنتي ويروس ديگه‌اي استفاده كنيد (BitDefender :D )

Major II
Major II
تماس:

پست توسط su34 »

من امروز سي دي ويندوز رو خريدم دوستان
و اومدم تاپيک اموزش نصب ويندوز اکس پي رو هم خوندم!
اونجا نوشته وقتي ويندوز رو توي دستگاه ميذاريد خودش اتوران ميکنه ولي سي دي من ( شرکت امپرور)
اتوران نميکنه!
خودم موقع بالا اومدن کامپيوتر Delet رو ميزنم و يه صفحه باز ميشه ولي نميدونم از چه طريقي بايد
ويندوز رو نصب کنم!
لطفا راه اوليه براي شروع نصب رو بگين ...فکر کنم بقيه راه رو بلد باشم
ممنون
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

su34 جان شما براي نصب ويندوز با استفاده از CD Boot بايد مراحل زير را طي کنيد..

هنگام روشن کردن سيستم دکمه Delete و يا F1 را بسته به نوع Main board شما وارد Setting مادر بوردتان ميشويد..
و بعد وارد گزينه Advanced BIOS Feature شويد و گزينه First Boot Device و یا 1st Boot Device را به CD ROM تغيير بدهيد و CD ويندوز را داخل CD ROM بزاريد و سيستم را ريست کنيد..
در اين زمان سيستم از روي CD بوت ميشود که شما با فشردن يک دکمه Press Any Key For Boot Frome CD وارد مراحله بوت شدن از روي CD ميشويد. و مراحل بعد هم که در تاپيک نصب ويندوز وجود دارد..

مشکلي بود مطرح کنيد. :D
ارسال پست

بازگشت به “امنيت”