ویروس usb flash disk

در این بخش می‌توانید در رابطه با امنيت و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 182 بار
سپاس‌های دریافتی: 131 بار

ویروس usb flash disk

پست توسط aliblue »

یک ویروس از طریق usb flash disk به کامپیوترم وارد شده که وقتی هر usb flash disk رو بهش وصل می کنم تعدادی فایل و فولدر با پسوند .exe و حجم 208 کیلو بایت روش ریخته میشه و هر فایلی که توش کپی کنیم اونم حجمش 208 میشه و اصلا قابل استفاده نیست و اگه به کامپیوتر دیگری هم وصل کنیم ویروس به اونم منتقل میشه.تازه وقتی با آنتی ویروس اسکن میکنم چیزی پیدا نمیکنه.تازه usb flash disk رو هم که فرمت میکنم فایلا پاک میشن ولی دوباره که میزنم به یه کامپیوتر دیگه میبینم که هنوز هستن.
یعنی قبل از جدا کردن از کامپیوتر دوباره روی اون ریخته میشن.
چیکار باید بکنم؟ممنون میشم راهنمایی کنین.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

Re: ویروس usb flash disk

پست توسط KH.I.A.2500 »

با یه کامپیوتری که قبلا این ویروس روی اون ریخته نشده و آنتی ویروس آپدیت شده داره ، فلش رو ابتدا اسکن کنید و سپس فرمت کنید .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 977 بار
سپاس‌های دریافتی: 988 بار

Re: ویروس usb flash disk

پست توسط HS368 »

دوست عزیز، مشکل از فلش نیست، مشکل اینه که کامپیوتر شما ویروسی شده، بهتره به این تاپیک مراجعه کنید. empty-new-folder-exe-t21794.html
خوشبختی ما در سه جمله است ... تجربه از دیروز , استفاده از امروز , امید به فردا ... ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه میکنیم حسرت دیروز , اتلاف امروز , ترس از فردا ... دکتر علی شریعتی
ارسال پست

بازگشت به “امنيت”