بنام خدا
میگ-27 FLOGGER
[External Link Removed for Guests]
میگ 27 نام این جنگنده روسی است وبا نام ناتوی فلوگر دیی و جیی شناخته میشود.اساسا میگ 27 یک جنگنده تهاجمی زمینی است(استریک فایتیر)که به وسیله شرکت میگ ابتدا در شوروی و سپس در هند طراحی وتوسعه داده شد.میتوان کفت که میگ 27 فرزند میگ 23 است ویک گونه بهینه شده از آن و همنطور مه اشاره شد یک جنگنده در نقش یک جنگنده ضربتی ظاهر شد.
برسی میگ 27
میگ 27 از لحاظ ظاهر وساختار شبیه به میگ 23 است اما با پوزه متفاوت و تغییر یافته به طوری که در آن زمان میگ-23 بی را به نام پلاتیپوس در روسیه خدمت میکرد.دماغه هواپیما شیب دار و به طرف پایین بود که این ترکیب به نفع رادار هواپیما بود و با آن در رابطه مستقیم بود.این باعث شده بود تا دید خلبان و فاصله سنج لیزری- نشانگر هدف یاب همگی شرایط بهتری داشته باشند. کابین خلبان از تجهیزات اضافی پاکسازی شد. همچنین سیستم جدید حمله به اهداف روی آن نصب شد چون میگ 27 ماموریت یافته بود تا در ارتفاع پایین اهدافش را مورد حمله قرار دهد برعکس میگ 23 که نمی توانست در ارتفاع پایین پرواز خوبی داشته باشد.نازل ها (یا سیستم های کنترل حرارت خروجی موتورهای جت)خیلی ساده و در بعضی جاها حذف شدند.اینها همه به کاهش وزن وترکیب پیکر بندی سادتر و داشتن ثبات بیشتر کمک میکرد. هواپیما های بزرگ ارابه های فرود سنگین تری هم دارند.که این عمل پایین بودن کیفیت لاندینگ را کاهش میدهند.
مدل های میگ 27
فلوگر دیی
میگ 27 بدون کد اولین مدل از خانواده فلوگر بود که کابین آن بدون قاب مرکزی بود در این مدل پیشنهاد شده بود تا صندلی پران(ایجکتر) به طوری که طراحی شده بود شیشه کابین را بشنکند وبعد خارج شود.دکل برقکیر میگ 23 با سیستم الکترو اپتیکال میگ 27 و جابه جایی ابزار های فرکانس رادویی(تجهیزات مخابراتی)جا به جا شده بود.(عوض شده بود)همچنین یک توپ گاتلینگ GSh-6-23 مجهز شد.
[External Link Removed for Guests]
میگ 27 مدل دیی
این جنگنده یک جنگنده اکتشافی-هسته ایی است مجهز شده به سیستم PSBN-6S
برای اکتشاف و جهت یابی اهداف خاص طراحی شد و ماموریت یافت.تعداد 560 فروند جنگنده میگ 27 دیی در بین سالهای 1973 تا 1977 ساخته شد.همه آنها از لحاظ دقت و عملکرد به جت اف-111 آ امریکایی شباهت داشتند.
سری میگ های 27 J
میگ 27 ام:این مدل از میگ همان میگ 27 دیی بود که ارتقا داده شده بود همان ویژگی ها را داشت با این تفاوت که در سیستم های مخابراتیش تغییراتی داده شده بود مثلا آنتن بالای آن حذف شده بود.در میگ 27 ام توپ 30 میلیمتری جدید GSh-6-30
که در بدنه هواپیما کار گذاشته با 260 فشنگ در6 خشاب.میگ 27 ام به سیستم اخلالگر الکترونیکی(ایی سی ام) ویک هدف یاب جدید PrNK-23K
و نیز خلبان اتوماتیک همچنین تغییرات زیادی در سیستم های مهماتی(نحوه کنترل آنها)شده بود.به هر حال اصلاح های بزرگ در این جنگنده یعنی توپ سنگین جدبد و توانایی های انهدام های بیشتر و غیره اغلب به مکانیزیم بال وبدنه هواپیماآسیب میرساند!! (یا میتوانست که منجر شود)
خلبان وی-ان کوندارف از خلبانان آزمایشی با میگ 27 بود(اولین خلبانان) از توپ (جی-اس-اچ 6-30) اینگونه یاد میکند:هنگامی که من هدفم را روی نشانه هواپیما مشاهده کردم ماشه را فشردم اما ناگهان صداهایی چنان زیاد شنیدم که سریعا دستم را از ماشه کنار کشیدم! هواپیما از شدت شلیک با توپ 30 میلیمتری به ارتعاش افتاده بود و از شدت زورد وضربه توپ کنترل هواپیما متوقف شده بود!هدف بدون خلبانی که داشتم و برای من ساخته شده بود به همراه من در حال تکه تکه شدن بود! من به سختی هواپیما را کنترل کردم در حالی که من را تحسین میکردند به آنها گفتم که آیا این یک کالیبراست این یک حیوان وحشی است!!
به هر حال 150 فروند جنگنده میگ 27 ام در بین سالهای 1978 تا 1983 ساخته شد.
[External Link Removed for Guests]
میگ 27 ال:
این مدل از میگ 27 یک گونه صادراتی از همان میگ 27 ام بود که به عنوان جت ضربتی در سال 1986 به هند صادر شد. البته شرایطی هم برای مونتاژ ان فراهم شد(برای هندی ها) این مدل میگ به جز وجود توپ در زیر دماغه به یک سیستم جستجوگر مادون قرمز مانند (ای-آر-اس-تی) حساس که در مدل های دیگر هم بود از سیستم های اصلی میگ 27 ام بود. 200 فروند از این مدل میگ توسط هند ساخته شد.
میگ 27 اچ:
در سال 1988 هند تصمیم گرفت که میگ 27 ال را بومی و ارتقا دهدالبته با کمک از ابزار های دقیق فرانسوی اقدام به این کار کرد. وزن هواپیما خیلی کم شده بود.رادار هواپیما هم به رادار های فرانسوی نزدیک شده بود.165 فروند از این جنگنده ساخته شد.
طرح فوگر جیی 2
میگ 27 کا:میگ 27 کا توسط شوروی ساخته شد که یک مبدل لیزری به اضافه سیتم های هدایت الکترو اپتیکالی تلویزیونی سلاح ها مجهز شده بود. شوروی آن را با همان سری توپ های اول GSh-6-23M مسلح کرد اما بعدا دوباره توپ GSh-6-30 را جایگزین کرد. البته با 200 فشنگ!
کاکپیت ارتقا داده شده میگ-27
[External Link Removed for Guests]
پرواز میگ-27 در یک شب مهتابی
[External Link Removed for Guests]
مشخصات میگ 27 فلوگر
[External Link Removed for Guests]
خدمه:1 نفر
طول:17.1 متر
طول باله ها:13.8 متربا حالت باز و 7.4 متر در حالت بسته(میگ 27 از جنگنده های بال متغیر است)
ارتفاعک5 متر
مساحت باله ها:حالت باز-37.35 متر مربع و حالت بسته34.16 متر مربع
وزن خالی:11.9 تن
ماکزیمم وزن:18.1 تن
حداکثر وزن تیک اف:20.67 تن
پیشرانه:
یک عدد موتور توربو جت-پس سوز-مدل(آر-29-300)با قدرت 81 کیلونیوتن و حداکثر قدرت123 کیلونیوتن(در حات پس سوز)
حداکثر سرعت: 1.77 ماخ در ارتفاع بالا و1.10 ماخ در ارتفاع پایین
برد:برد عملیاتی-780 کیلومترو برد بدون مهمات 2500 کیلومتر
سقف ارتفاع:14 کیلومتر
نرخ اوج گیری:200 متر در ثانیه
ماگزیمم وزن روی باله ها:605 کلوگرم برهر مترمربع
مهمات:
1 عدد توپ 30 میلیمتری (جی-اس-اچ-30) با 260 تا 300 گلوله
میگ 27 میتواند انواع مهمات را در یک نقطه خط وسط-در چهار قسمت از بدنه هواپیما-و دو نقطه در باله ها تا 4 تن میگ 27 میتواند انواع بمب های هدایت شونده هوا به زمین را حمل کند.
جنگنده های مشابه:جگوار-تورنادو وسوخوی 17
در پایان از دوست بسیار خوب و عزیزم Reza6662 به خاطر کمک و همیاری من کمال تشکر وسپاس را دارم.
منبع:www.fas.org/.../ru_monino_aircraft_mig27_01.jpg
[External Link Removed for Guests]
آشنایی با جنگنده تهاجمی میگ-27 فلاگر
مدیران انجمن: SAMAN, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- پست: 2440
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۵ فروردین ۱۳۸۶, ۶:۲۳ ب.ظ
- سپاسهای ارسالی: 11143 بار
- سپاسهای دریافتی: 14954 بار
MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:از اطلاعات شما فيشبد عزيز متشکرم
پس در خود روسيه هيچ هواپيمايي در کلاس ميگ-27 توليد نشده که جايگزين آن شود؟
محمد عزيز،
در حال حاضر در نيروي هوائي روسيه ، جنگنده هائي كه مخصوص حمله به اهداف زميني باشند عبارتند از:
سوخو-25 و واريته اي اون (Close air support aircraft ) مشابه A-10
سوخو-24 (Attack aircraft) مشابه تورنادو و F-111 البته در سطحي پائينتر
در حال حاضر نيروي هوائي روسيه قصد جايگزيني سوخو-24 ها رو با سوخو-34 داره كه از هر لحاظ از جمله آوينيك،شاخصه هاي پروازي، تسليحات نسبت به سلف خودش برتره. در حقيقت SU-34 براي جايگزيني جنگنده بمب افكن ها و بمب افكنهاي تاكتيكي SU-17 و MIG-27 و SU-24 طرح ريزي شده.

يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
- پست: 1102
- تاریخ عضویت: جمعه ۳۱ فروردین ۱۳۸۶, ۶:۱۰ ب.ظ
- محل اقامت: ارومیه
- سپاسهای ارسالی: 12686 بار
- سپاسهای دریافتی: 11782 بار
- تماس:
Re: آشنایی با جنگنده تهاجمی میگ-27 فلاگر
[External Link Removed for Guests]
حقيقت را بدانيد تا رها شويد؛ دانش قدرت است! زيرا به شما اجازه تصميم گيري آگاهانه بر اساس حقايق هستي را مي دهد، نه بر اساس باورهاي گاها اشتباه شما!
-
- پست: 1190
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۲۳ دی ۱۳۸۶, ۱۱:۱۳ ب.ظ
- سپاسهای ارسالی: 1244 بار
- سپاسهای دریافتی: 9775 بار
Re: IRIAF MIG-23
http://www.centralclubs.com/iriaf-mig-t114535.html
تفاوت میگ 27 با میگ 23
قابل توجه بعضی دوستان !!!
.........................................
مدیران سایت در اقدامی نسنجیده عنوان تاپیک رو از IRIAF MIG-27 به IRIAF-MIG-23 تغییر دادن که ناشی از عدم اطلاع اونها از وجود میگ 27 در ایران و نحوه بدست آوردن این پرنده است.
شاید دلیل دوستان این بوده که جزء هواپیماهای عراقی پناهنده نبوده یا کلا عراق همچین جنگنده ای نداشته
اولا) در بین جنگنده های پناهنده عراقی هیچ میگ-27 ای وجود نداشت چون عراق اصلا میگ-27 ملکی نداشت و فقط در اواسط جنگ یه اسکادران از میگ-27 های شوروی رو اجاره کرده بود که سالم مونده هاش همگی قبل از اتمام جنگ برگشتن خونه؛ فلاگرهای پناهنده عراقی هم همگی میگ-23 بودن که همون اوایل همشون رو به سوریه دادیم و در مقابل تسلیحات دیگه ای مثل سام-6 گرفتیم.
ثانیا) نحوه ورود میگ-27 به ایران خرید مستقیم از شوروی بوده که همراه با اولین جنگنده های ارسالی در سال 69 دست کم یه اسکادران کامل (24 فروند) تحویل و در پایگاه نوژه همدان مستقر میشن و تا اواخر دهه 1370 در این پایگاه عملیاتی و مشغول خدمت بودن، و علی الظاهر تو حمله سال 74 به مراسم سخنرانی رجوی تو جشن سی سالگی سازمان منافقین هم مشارکت داشتن؛ ولی بعد از بازنشسته شدن این جنگنده تو خود روسیه و توقف تولید قطعاتش، تو ایران هم از حالت عملیاتی خارج و برای روز مبادا ذخیره میشن، مخصوصا که با اورهال و عملیاتی شدن تدریجی فانتوم های آسیب دیده در جنگ اسکادران های ضربتی نهاجا دیگه مثل اوایل دهه 1370خالی نبودن و نیاز چندانی به هزینه مضاعف برای عملیاتی نگه داشتن این فلاگرها احساس نمی شده، تمام تصاویر گوگل ارس منتشر شده در فضای مجازی که جنگنده های ناشناسی رو دپو شده تو رمپ های نوژه نشون می داد و به اشتباه از سوی کاربرهای اینترنتی میگ-23 عراقی حدس زده می شد هم مال همین میگ-27 های خودمون بوده.
ثالثا) حالا به احتمال زیاد با افزایش مراودات نظامی ایران و هند که اسکادران عظیمی از این نوع جنگده رو در اختیار داره و خودش قطعات اون رو تولید می کنه، راه ارزون و کم دردسری برای تامین قطعات و احیای فلاگرهای نهاجا پیدا شده که فرماندهان نیرو رو به بیرون کشیدن اونها از انبار قانع کرده والله اعلم.
..........................
wikipedia که توش ایران هم جزء کشورهای دارنده میگ-27 می باشد که نحوه دست یابی ناشناخته می باشد.
[External Link Removed for Guests]
کشورهای بکار گیرنده آبی ، به کار گیرنده سابق قرمز
Operators of the MiG-27 in blue ، former operators in
................................
در خصوص میگ 27 روایت دیگری هم هست ...
ایران در سال 1994 میلادی تعداد 24 فروند میگ 27 رو از هند بصورت دسته دوم خریداری کرد که همه آن ها تولیدی شرکت (هال) هندوستان بودند ...
با توجه به قرار گیری میگ 27 در کلاس گراند اتک (تهاجم زمینی) و با استناد بر قوانین و ضوابط تعریف شده برای سپاه مبنی بر بکار گیری انحصاری گونه هایی خاص از جنگنده که دارای قابلیت ضربتی باشند ، این جنگنده ها به نیروی هوایی سپاه واگذار شدند اما چند سال بعد به دلیل عدم توانایی خلبانان سپاهی در پرواز با این جنگنده به نیروی هوایی ارتش واگذار و تا مدت ها بصورت رزرو به حیاتشون ادامه داندن تا اینکه در سال 2008 به دلایل نا معلومی بصورت رسمی از ناوگان نهاجا هم کنار گذاری شدند.
(بسیاری از منابع به اشتباه میگ های واگذار شده از سپاه به ارتش رو میگ 29 می دوند که به دو دلیل این ادعا قابل رده 1- مطابق با قانون ، سپاه مجاز به بکارگیری جنگنده ای در کلاس برتری هوایی نیست 2- موجود بودن تصاویر حضور فرمانده وقت نهاجا شهید ستاری در کاکپیت میگ 29)
عراق نتنها مطلقا" میگ 27 نداشت بلکه در طی فرار جنگنده های عراقی فقط 9 فروند میگ 23 بی ان به ایران روانه شده که همه اون ها در پایگاه همدان به زمین نشستن ... از مجموع این 9 فروند ، 2 فروند در بدو ورود به هم اصابت کرده و از بین رفتند از مجموع 7 فروند باقی مانده 6 فروند به کشور سودان بخشیده شد که با فشار های دولت وقت عراق (دولت صدام حسین بعد از جنگ طوفان صحرا) همه 6 فروند میگ به عراق برگردانده شد ، 1 فروند باقی مانده در ایران هم امروز بصورت واژگون در محوطه باغ موزه دفاع مقدس شهر همدان با همان رنگ استتار عراقی قرار داده شده !
...................
سایت global security هم در خصوص معامله تسلیحاتی ایران با روسیه در سال 1992 مقاله نوشته
Iranian Air and Air Defense Forces have received top priority in the rearmament schedule. Iran's aircraft inventory is centered on eight fighter and attack squadrons of older U.S.- supplied aircraft and newer Russian and Chinese topline models including F-4D/E, F-5 E/F, Mig 29 and Su-24 and 25 . 1992 arms deal with Russia suggested 12 Tu-22M Backfire bombers were included along with advanced Mig-27 and 31 air superiority and IL-50 AEW (airborne early warning) aircraft.
order of battle with all acquisitions completed would number approximately 400 airframes. Backfire would provide a strategic capability unique to the Persian Gulf; however, they have yet to be delivered.
لینک مقاله
[External Link Removed for Guests]
تفاوت میگ 27 با میگ 23
قابل توجه بعضی دوستان !!!

.........................................
مدیران سایت در اقدامی نسنجیده عنوان تاپیک رو از IRIAF MIG-27 به IRIAF-MIG-23 تغییر دادن که ناشی از عدم اطلاع اونها از وجود میگ 27 در ایران و نحوه بدست آوردن این پرنده است.
شاید دلیل دوستان این بوده که جزء هواپیماهای عراقی پناهنده نبوده یا کلا عراق همچین جنگنده ای نداشته
اولا) در بین جنگنده های پناهنده عراقی هیچ میگ-27 ای وجود نداشت چون عراق اصلا میگ-27 ملکی نداشت و فقط در اواسط جنگ یه اسکادران از میگ-27 های شوروی رو اجاره کرده بود که سالم مونده هاش همگی قبل از اتمام جنگ برگشتن خونه؛ فلاگرهای پناهنده عراقی هم همگی میگ-23 بودن که همون اوایل همشون رو به سوریه دادیم و در مقابل تسلیحات دیگه ای مثل سام-6 گرفتیم.
ثانیا) نحوه ورود میگ-27 به ایران خرید مستقیم از شوروی بوده که همراه با اولین جنگنده های ارسالی در سال 69 دست کم یه اسکادران کامل (24 فروند) تحویل و در پایگاه نوژه همدان مستقر میشن و تا اواخر دهه 1370 در این پایگاه عملیاتی و مشغول خدمت بودن، و علی الظاهر تو حمله سال 74 به مراسم سخنرانی رجوی تو جشن سی سالگی سازمان منافقین هم مشارکت داشتن؛ ولی بعد از بازنشسته شدن این جنگنده تو خود روسیه و توقف تولید قطعاتش، تو ایران هم از حالت عملیاتی خارج و برای روز مبادا ذخیره میشن، مخصوصا که با اورهال و عملیاتی شدن تدریجی فانتوم های آسیب دیده در جنگ اسکادران های ضربتی نهاجا دیگه مثل اوایل دهه 1370خالی نبودن و نیاز چندانی به هزینه مضاعف برای عملیاتی نگه داشتن این فلاگرها احساس نمی شده، تمام تصاویر گوگل ارس منتشر شده در فضای مجازی که جنگنده های ناشناسی رو دپو شده تو رمپ های نوژه نشون می داد و به اشتباه از سوی کاربرهای اینترنتی میگ-23 عراقی حدس زده می شد هم مال همین میگ-27 های خودمون بوده.
ثالثا) حالا به احتمال زیاد با افزایش مراودات نظامی ایران و هند که اسکادران عظیمی از این نوع جنگده رو در اختیار داره و خودش قطعات اون رو تولید می کنه، راه ارزون و کم دردسری برای تامین قطعات و احیای فلاگرهای نهاجا پیدا شده که فرماندهان نیرو رو به بیرون کشیدن اونها از انبار قانع کرده والله اعلم.
..........................
wikipedia که توش ایران هم جزء کشورهای دارنده میگ-27 می باشد که نحوه دست یابی ناشناخته می باشد.
[External Link Removed for Guests]
کشورهای بکار گیرنده آبی ، به کار گیرنده سابق قرمز
Operators of the MiG-27 in blue ، former operators in

................................
در خصوص میگ 27 روایت دیگری هم هست ...
ایران در سال 1994 میلادی تعداد 24 فروند میگ 27 رو از هند بصورت دسته دوم خریداری کرد که همه آن ها تولیدی شرکت (هال) هندوستان بودند ...
با توجه به قرار گیری میگ 27 در کلاس گراند اتک (تهاجم زمینی) و با استناد بر قوانین و ضوابط تعریف شده برای سپاه مبنی بر بکار گیری انحصاری گونه هایی خاص از جنگنده که دارای قابلیت ضربتی باشند ، این جنگنده ها به نیروی هوایی سپاه واگذار شدند اما چند سال بعد به دلیل عدم توانایی خلبانان سپاهی در پرواز با این جنگنده به نیروی هوایی ارتش واگذار و تا مدت ها بصورت رزرو به حیاتشون ادامه داندن تا اینکه در سال 2008 به دلایل نا معلومی بصورت رسمی از ناوگان نهاجا هم کنار گذاری شدند.
(بسیاری از منابع به اشتباه میگ های واگذار شده از سپاه به ارتش رو میگ 29 می دوند که به دو دلیل این ادعا قابل رده 1- مطابق با قانون ، سپاه مجاز به بکارگیری جنگنده ای در کلاس برتری هوایی نیست 2- موجود بودن تصاویر حضور فرمانده وقت نهاجا شهید ستاری در کاکپیت میگ 29)
عراق نتنها مطلقا" میگ 27 نداشت بلکه در طی فرار جنگنده های عراقی فقط 9 فروند میگ 23 بی ان به ایران روانه شده که همه اون ها در پایگاه همدان به زمین نشستن ... از مجموع این 9 فروند ، 2 فروند در بدو ورود به هم اصابت کرده و از بین رفتند از مجموع 7 فروند باقی مانده 6 فروند به کشور سودان بخشیده شد که با فشار های دولت وقت عراق (دولت صدام حسین بعد از جنگ طوفان صحرا) همه 6 فروند میگ به عراق برگردانده شد ، 1 فروند باقی مانده در ایران هم امروز بصورت واژگون در محوطه باغ موزه دفاع مقدس شهر همدان با همان رنگ استتار عراقی قرار داده شده !

...................
سایت global security هم در خصوص معامله تسلیحاتی ایران با روسیه در سال 1992 مقاله نوشته
Iranian Air and Air Defense Forces have received top priority in the rearmament schedule. Iran's aircraft inventory is centered on eight fighter and attack squadrons of older U.S.- supplied aircraft and newer Russian and Chinese topline models including F-4D/E, F-5 E/F, Mig 29 and Su-24 and 25 . 1992 arms deal with Russia suggested 12 Tu-22M Backfire bombers were included along with advanced Mig-27 and 31 air superiority and IL-50 AEW (airborne early warning) aircraft.
order of battle with all acquisitions completed would number approximately 400 airframes. Backfire would provide a strategic capability unique to the Persian Gulf; however, they have yet to be delivered.
لینک مقاله
[External Link Removed for Guests]
آخرین ويرايش توسط 2 on kayvan6079, ويرايش شده در 0.
دلیل: ادغام شدند ... 5 پست طی یک ساعت! / kayvan6079
دلیل: ادغام شدند ... 5 پست طی یک ساعت! / kayvan6079
-
- پست: 812
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۷ دی ۱۳۸۵, ۲:۱۴ ب.ظ
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار
Re: IRIAF MiG-23
هواپیمایی که تصویرش رو شما در پست گذاشتید میگ-23بی ان هست نه میگ-27
مانند این برادر دیگر عراقیش:
[External Link Removed for Guests]
میگ-23بی ان یه جورایی مدل تقلبی میگ-27 بوده! مثلاً در میگ-23بی ان خبری از توپ مخوف گاتلینگ 30 میلیمتری (مشابه توپ آ-10) زیر شکم میگ-27 نیست و به جاش توپ 23 میلیمتری دولول داره!
مهمترین تفاوت ظاهری بین این دو هم این هست که میگ-23 بی ان ورودی هوایی مشابه میگ-23های دیگر دارد ولی میگ-27 ورودی هوای با شکل ساده دارد(بحث در مورد صفحه جلوی ورودی هوا است) :
[External Link Removed for Guests]
البته شایان ذکر هست که لوله سوختگیری هوایی موجود در تصویر اوّل یعنی میگ-23بی ان عراقی با همکاری فرانسوی ها و در عراق نصب شده
در مورد تصویر زیر که قرار دادید و تفاوتهای میگ-27 با میگ-23 ام ال رو نمایش میده یک نکته دیدم:
مورد 4 که دایره کشیده شده تفاوت نیست! بلکه Ventral Fin است که در تمام مدلهای عملیاتی میگ-23 و میگ-27 یکسان است و به جهت جلوگیری از برخورد با زمین در زمان فرود و در تمام مدّت باز بودن چرخها از جمله در حالت پارک به سمت کنار جمع میشود
[External Link Removed for Guests]
مانند این برادر دیگر عراقیش:
[External Link Removed for Guests]
میگ-23بی ان یه جورایی مدل تقلبی میگ-27 بوده! مثلاً در میگ-23بی ان خبری از توپ مخوف گاتلینگ 30 میلیمتری (مشابه توپ آ-10) زیر شکم میگ-27 نیست و به جاش توپ 23 میلیمتری دولول داره!
مهمترین تفاوت ظاهری بین این دو هم این هست که میگ-23 بی ان ورودی هوایی مشابه میگ-23های دیگر دارد ولی میگ-27 ورودی هوای با شکل ساده دارد(بحث در مورد صفحه جلوی ورودی هوا است) :
[External Link Removed for Guests]
البته شایان ذکر هست که لوله سوختگیری هوایی موجود در تصویر اوّل یعنی میگ-23بی ان عراقی با همکاری فرانسوی ها و در عراق نصب شده
در مورد تصویر زیر که قرار دادید و تفاوتهای میگ-27 با میگ-23 ام ال رو نمایش میده یک نکته دیدم:
مورد 4 که دایره کشیده شده تفاوت نیست! بلکه Ventral Fin است که در تمام مدلهای عملیاتی میگ-23 و میگ-27 یکسان است و به جهت جلوگیری از برخورد با زمین در زمان فرود و در تمام مدّت باز بودن چرخها از جمله در حالت پارک به سمت کنار جمع میشود
[External Link Removed for Guests]
- پست: 1102
- تاریخ عضویت: جمعه ۳۱ فروردین ۱۳۸۶, ۶:۱۰ ب.ظ
- محل اقامت: ارومیه
- سپاسهای ارسالی: 12686 بار
- سپاسهای دریافتی: 11782 بار
- تماس:
Re: IRIAF MiG-23
با سلام
1- [COLOR=#000000]تصاویر ارسالی شما متعلق بودند به جنگنده MiG-23BN و نه MiG-27، پس فعلا اقدام نسنجیده ای (!؟) رخ نداده است که شما آن را به بی اطلاعی هم نسبت می دهید!
2- [COLOR=#000000]عراق هرگز جنگنده میگ-27 را در خدمت نداشته است. داستانی که در سال 2000 مبنی بر حضور چند فروند میگ-27 متعلق به شوروی پیشین در ایام جنگ با کشورمان انتشار یافت، به اعتراف اسناد و مدارک، صحت نداشته است.
3- [COLOR=#000000]اجازه بدهید ویکی پدیا را در مباحث فنی به عنوان "منبع" مطرح ننماییم.
4- [COLOR=#000000]گمان نکنم چنین موضوعی صحت داشته باشد، هند تحت لیسانس کمپانی میگ اقدام به "مونتاژ" جنگنده میگ-27 طی سال های 1984 تا 1994 نمود که یکی از شرایط اصلی قرارداد عدم امکان فروش به کشور ثالث بود!
[COLOR=#000000]ضمنا تعداد جنگنده های MiG-23BN عراقی که در جریان عملیات توفان صحرا به ایران گریختند 9 فروند نبود!
[COLOR=#000000]ضمنا بنده متوجه علت این هیجان و برافروختگی جنابعالی نشدم!
[COLOR=#000000]اینکه MiG-23BN گونه ضعیف شده MiG-27 هست یک اشتباه اساسی است که متاسفانه ریشه در سال های دور دارد.
[COLOR=#000000]در واقع روند تاریخی برعکس بوده و کمپانی میگویان برای تولید جنگنده ای با ماموریت اولیه تهاجم زمینی بر مبنای جنگنده MiG-23S شروع به طراحی و تولید گونه MiG-23B 32-24 می نماید (اولین پرواز 20 آگوست 1970)، این طرح اولیه به MiG-23BN 32-24B که ما امروز می شناسیم می انجامد (تولید از 1973 تا 1985 مجموعا 624 فروند)، در ادامه جنگنده MiG-23BM 32-25 متولد می شود که همان گونه اولیه MiG-27 می باشد (تولید از 1973 تا 1977 مجموعا 360 فروند) و سپس MiG-23BK 32-26 همان MiG-27K (تولید از 1976 تا 1982 مجموعا 197 فروند) و در ادامه MiG-27M 32-29 (تولید از 1978 تا 1983 مجموعا 162 فروند) و در نهایت گونه MiG-27D 32-27 از ارتقا انواع اولیه MiG-23BM/MiG-27 (تبدیل از سال 1983 تا 1989 مجموعا 305 فروند) به استاندارد MiG-27M می انجامد.
البته توضیح مشخصات هر کدام از محصولات فوق و مقایسه تفاوت های آن ها نیازمند مجالی دیگر است.
پس می بینیم که نه تنها گونه BN مدل ضعیف شده میگ-27 نیست، بلکه خود بستر توسعه آن بوده است.
هر چند طبق سیاست های صادرات اسلحه شوروی سابق مشتریان خارجی فقط مجاز به سفارش گونه MiG-23BN بودند. (البته تا سال 1984 که هند قراردادی برای 165 فروند MiG-27M امضا نمود. انواع تولیدی هند MiG-27ML و گاها MiG-27L بهادُر نام گرفتند).
[External Link Removed for Guests]
اولین پیش نمونه MiG-23B مجهز به موتور AL-21F.
[External Link Removed for Guests]
گونه MiG-23BN در خدمت شوروی سابق، اضافه شدن زره به کنار کابین خلبان، مجهز به موتور R-29B-300، اخلالگر داخلی SPS-141، گیرنده هشدار راداری SPO-10، و مسافت یاب لیزری Fon.
[External Link Removed for Guests]
مجددا MiG-23BN، این بار در خدمت هند.
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
جنگنده MiG-27 (نمونه تولیدی MiG-23BM)، تعویض توپ 2 لول 23 م م با توپ 6 لول 30 م م، تغییر جانمایی مقر مهمات زیر شکم، مجهز به 2 پرتاب کننده 6 تایی چف/فلیر KDS-23 در پشت بدنه و ...
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
جنگنده MiG-27K (نمونه تولیدی MiG-23BK)، تعویض مسافت یاب Fon با مجموعه هدف گیری تلویزیونی/نشانه گذار لیزری کایرا-1 (توانایی هدایت بمب های لیزری)، افزودن نمایشگر تلویزیونی به کابین (توانایی شلیک مهمات تلویزیونی)، هد آپ، [COLOR=#ffc000][COLOR=#000000]گیرنده هشدار راداری SPO-15L، تطابق بیشتر با مهمات هدایت شونده و ...
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
جنگنده MiG-27M/D، تعویض مجموعه هدف گیری کایرا-1 با کلیون پی ام (فقط نشانه گذاری از هد آپ، عدم امکان استفاده از بمب لیزری به صورت مستقل) و ...
[External Link Removed for Guests]
گونه هندی MiG-27ML/L
موفق باشید
mpo نوشته شده:
...
1- مدیران سایت در اقدامی نسنجیده عنوان تاپیک رو از IRIAF MIG-27 به IRIAF-MIG-23 تغییر دادن که ناشی از عدم اطلاع اونها از وجود میگ 27 در ایران و نحوه بدست آوردن این پرنده است.
2- اولا) در بین جنگنده های پناهنده عراقی هیچ میگ-27 ای وجود نداشت چون عراق اصلا میگ-27 ملکی نداشت و فقط در اواسط جنگ یه اسکادران از میگ-27 های شوروی رو اجاره کرده بود که سالم مونده هاش همگی قبل از اتمام جنگ برگشتن خونه؛ فلاگرهای پناهنده عراقی هم همگی میگ-23 بودن که همون اوایل همشون رو به سوریه دادیم و در مقابل تسلیحات دیگه ای مثل سام-6 گرفتیم.
.......................... 3- نقشه wikipedia که توش ایران هم جزء کشورهای دارنده میگ-27 می باشد که نحوه دست یابی ناشناخته می باشد.
................................
4- در خصوص میگ 27 روایت دیگری هم هست ...
ایران در سال 1994 میلادی تعداد 24 فروند میگ 27 رو از هند بصورت دسته دوم خریداری کرد که همه آن ها تولیدی شرکت (هال) هندوستان بودند ...
با توجه به قرار گیری میگ 27 در کلاس گراند اتک (تهاجم زمینی) و با استناد بر قوانین و ضوابط تعریف شده برای سپاه مبنی بر بکار گیری انحصاری گونه هایی خاص از جنگنده که دارای قابلیت ضربتی باشند ، این جنگنده ها به نیروی هوایی سپاه واگذار شدند اما چند سال بعد به دلیل عدم توانایی خلبانان سپاهی در پرواز با این جنگنده به نیروی هوایی ارتش واگذار و تا مدت ها بصورت رزرو به حیاتشون ادامه داندن تا اینکه در سال 2008 به دلایل نا معلومی بصورت رسمی از ناوگان نهاجا هم کنار گذاری شدند.
(بسیاری از منابع به اشتباه میگ های واگذار شده از سپاه به ارتش رو میگ 29 می دوند که به دو دلیل این ادعا قابل رده 1- مطابق با قانون ، سپاه مجاز به بکارگیری جنگنده ای در کلاس برتری هوایی نیست 2- موجود بودن تصاویر حضور فرمانده وقت نهاجا شهید ستاری در کاکپیت میگ 29)
عراق نتنها مطلقا" میگ 27 نداشت بلکه در طی فرار جنگنده های عراقی فقط 9 فروند میگ 23 بی ان به ایران روانه شده که همه اون ها در پایگاه همدان به زمین نشستن ... از مجموع این 9 فروند ، 2 فروند در بدو ورود به هم اصابت کرده و از بین رفتند از مجموع 7 فروند باقی مانده 6 فروند به کشور سودان بخشیده شد که با فشار های دولت وقت عراق (دولت صدام حسین بعد از جنگ طوفان صحرا) همه 6 فروند میگ به عراق برگردانده شد ، 1 فروند باقی مانده در ایران هم امروز بصورت واژگون در محوطه باغ موزه دفاع مقدس شهر همدان با همان رنگ استتار عراقی قرار داده شده !
...
1- [COLOR=#000000]تصاویر ارسالی شما متعلق بودند به جنگنده MiG-23BN و نه MiG-27، پس فعلا اقدام نسنجیده ای (!؟) رخ نداده است که شما آن را به بی اطلاعی هم نسبت می دهید!
2- [COLOR=#000000]عراق هرگز جنگنده میگ-27 را در خدمت نداشته است. داستانی که در سال 2000 مبنی بر حضور چند فروند میگ-27 متعلق به شوروی پیشین در ایام جنگ با کشورمان انتشار یافت، به اعتراف اسناد و مدارک، صحت نداشته است.
3- [COLOR=#000000]اجازه بدهید ویکی پدیا را در مباحث فنی به عنوان "منبع" مطرح ننماییم.
4- [COLOR=#000000]گمان نکنم چنین موضوعی صحت داشته باشد، هند تحت لیسانس کمپانی میگ اقدام به "مونتاژ" جنگنده میگ-27 طی سال های 1984 تا 1994 نمود که یکی از شرایط اصلی قرارداد عدم امکان فروش به کشور ثالث بود!
[COLOR=#000000]ضمنا تعداد جنگنده های MiG-23BN عراقی که در جریان عملیات توفان صحرا به ایران گریختند 9 فروند نبود!
mpo نوشته شده:
...
[COLOR=#000000]قابل توجه بعضی دوستان !!!
...
[COLOR=#000000]کم که نمیاری
[COLOR=#000000]حاضر هم نیستی اشتباه خودت رو قبول کنی
...
[COLOR=#000000]ضمنا بنده متوجه علت این هیجان و برافروختگی جنابعالی نشدم!
Mohammad.Jafar نوشته شده:
...
[COLOR=#000000]میگ-23بی ان یه جورایی مدل تقلبی میگ-27 بوده! مثلاً در میگ-23بی ان خبری از توپ مخوف گاتلینگ 30 میلیمتری (مشابه توپ آ-10) زیر شکم میگ-27 نیست و به جاش توپ 23 میلیمتری دولول داره!
[COLOR=#000000]مهمترین تفاوت ظاهری بین این دو هم این هست که میگ-23 بی ان ورودی هوایی مشابه میگ-23های دیگر دارد ولی میگ-27 ورودی هوای با شکل ساده دارد(بحث در مورد صفحه جلوی ورودی هوا است) :
...
[COLOR=#000000]اینکه MiG-23BN گونه ضعیف شده MiG-27 هست یک اشتباه اساسی است که متاسفانه ریشه در سال های دور دارد.
[COLOR=#000000]در واقع روند تاریخی برعکس بوده و کمپانی میگویان برای تولید جنگنده ای با ماموریت اولیه تهاجم زمینی بر مبنای جنگنده MiG-23S شروع به طراحی و تولید گونه MiG-23B 32-24 می نماید (اولین پرواز 20 آگوست 1970)، این طرح اولیه به MiG-23BN 32-24B که ما امروز می شناسیم می انجامد (تولید از 1973 تا 1985 مجموعا 624 فروند)، در ادامه جنگنده MiG-23BM 32-25 متولد می شود که همان گونه اولیه MiG-27 می باشد (تولید از 1973 تا 1977 مجموعا 360 فروند) و سپس MiG-23BK 32-26 همان MiG-27K (تولید از 1976 تا 1982 مجموعا 197 فروند) و در ادامه MiG-27M 32-29 (تولید از 1978 تا 1983 مجموعا 162 فروند) و در نهایت گونه MiG-27D 32-27 از ارتقا انواع اولیه MiG-23BM/MiG-27 (تبدیل از سال 1983 تا 1989 مجموعا 305 فروند) به استاندارد MiG-27M می انجامد.
البته توضیح مشخصات هر کدام از محصولات فوق و مقایسه تفاوت های آن ها نیازمند مجالی دیگر است.
پس می بینیم که نه تنها گونه BN مدل ضعیف شده میگ-27 نیست، بلکه خود بستر توسعه آن بوده است.
هر چند طبق سیاست های صادرات اسلحه شوروی سابق مشتریان خارجی فقط مجاز به سفارش گونه MiG-23BN بودند. (البته تا سال 1984 که هند قراردادی برای 165 فروند MiG-27M امضا نمود. انواع تولیدی هند MiG-27ML و گاها MiG-27L بهادُر نام گرفتند).
[External Link Removed for Guests]
اولین پیش نمونه MiG-23B مجهز به موتور AL-21F.
[External Link Removed for Guests]
گونه MiG-23BN در خدمت شوروی سابق، اضافه شدن زره به کنار کابین خلبان، مجهز به موتور R-29B-300، اخلالگر داخلی SPS-141، گیرنده هشدار راداری SPO-10، و مسافت یاب لیزری Fon.
[External Link Removed for Guests]
مجددا MiG-23BN، این بار در خدمت هند.
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
جنگنده MiG-27 (نمونه تولیدی MiG-23BM)، تعویض توپ 2 لول 23 م م با توپ 6 لول 30 م م، تغییر جانمایی مقر مهمات زیر شکم، مجهز به 2 پرتاب کننده 6 تایی چف/فلیر KDS-23 در پشت بدنه و ...
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
جنگنده MiG-27K (نمونه تولیدی MiG-23BK)، تعویض مسافت یاب Fon با مجموعه هدف گیری تلویزیونی/نشانه گذار لیزری کایرا-1 (توانایی هدایت بمب های لیزری)، افزودن نمایشگر تلویزیونی به کابین (توانایی شلیک مهمات تلویزیونی)، هد آپ، [COLOR=#ffc000][COLOR=#000000]گیرنده هشدار راداری SPO-15L، تطابق بیشتر با مهمات هدایت شونده و ...
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
جنگنده MiG-27M/D، تعویض مجموعه هدف گیری کایرا-1 با کلیون پی ام (فقط نشانه گذاری از هد آپ، عدم امکان استفاده از بمب لیزری به صورت مستقل) و ...
[External Link Removed for Guests]
گونه هندی MiG-27ML/L
موفق باشید
حقيقت را بدانيد تا رها شويد؛ دانش قدرت است! زيرا به شما اجازه تصميم گيري آگاهانه بر اساس حقايق هستي را مي دهد، نه بر اساس باورهاي گاها اشتباه شما!
- پست: 127
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۹ شهریور ۱۳۸۵, ۵:۰۶ ب.ظ
- سپاسهای ارسالی: 3114 بار
- سپاسهای دریافتی: 233 بار
Re: آشنایی با جنگنده تهاجمی میگ-27 فلاگر
موضوع بحث گذشته با وجود این من یه سری مطالبی رو عرض می کنم.
عراق mig-23 نداشت فقطmig-23bn که تنها دماغه ی mig-27 رو داشت
مزیت های mig-27 نسبت به mig-23 خصوصا در جنگ های ضربتی خیلی زیاد بود.
از جمله:
• ورودی ثابت هوا نسبت به ورودی متغیر.
• دماغه اردکی که دید بسیار بهتری رو نسبت به mig-23داشت
• چرخ های بزرگتر که در فرودگاه و باند ناآماده بهتر عمل می کردند.
• موتور ضعیف شده،بدنه ی سبکتر و مصرف سوخت کمتر
• تیربار 6 لوله ی 30 GSh-6-30 میچرخان به جای تیربار ثابت 23 میلیمتری Gryazev-Shipunov GSh-23L
طراحی mig-27 راه رو برای تبدیل جنگنده های رهگیر روسیه به بمب افکن آماده کرد
مثل تبدیل su-27 به su-32/34
جالب آن که به هر دوی اونها(mig-27 و su-34) پلاتیپتوس می گفتند.
عراق mig-23 نداشت فقطmig-23bn که تنها دماغه ی mig-27 رو داشت
مزیت های mig-27 نسبت به mig-23 خصوصا در جنگ های ضربتی خیلی زیاد بود.
از جمله:
• ورودی ثابت هوا نسبت به ورودی متغیر.
• دماغه اردکی که دید بسیار بهتری رو نسبت به mig-23داشت
• چرخ های بزرگتر که در فرودگاه و باند ناآماده بهتر عمل می کردند.
• موتور ضعیف شده،بدنه ی سبکتر و مصرف سوخت کمتر
• تیربار 6 لوله ی 30 GSh-6-30 میچرخان به جای تیربار ثابت 23 میلیمتری Gryazev-Shipunov GSh-23L
طراحی mig-27 راه رو برای تبدیل جنگنده های رهگیر روسیه به بمب افکن آماده کرد
مثل تبدیل su-27 به su-32/34
جالب آن که به هر دوی اونها(mig-27 و su-34) پلاتیپتوس می گفتند.