جنگنده هايي فقط بر روي کاغذ

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

بعد از شش ماه امروز ین تاپیک به روز شد . متاسفانه هر کاری حوصله می خواد و درست زمانی که من حوصله راه اندازی این تاپیک رو داشتم مشکلاتم اغاز شد . و ...............گویا قراره ما با مشکلات همیشه سرو کله بزنیم . خیالی نیست . اوستا کریم خودش با ماست .

امروز بعد از مدتها این طرح رو کشیدم . به نظر خودم چندان خوب در نیومد ولبی گفتم شما هم ببینید نوع ایرادای منو بگید . دوستانی قرار بود برای من طرح بفرستن ولی نفرستادن . همینه که میگن تو دنیا فقط خودتی و خودت .

اسمشو توسن گذاشتم . همون اسب معروف چون همچون اسب توسن تنومنده .

TUSAN
تصویر

موفق باشید .
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط درودبرايران »

طراحي هاي بسيار زيبايي هستند. بخصوص اولي كه از F22 اقتباس گرفتيد. ولي خوب، اينها فقط نقاشي هستند براي ارضاي حس علاقه نسبت به هواپيما. حتما مي دونيد كه بر خلاف اتوموبيل كه ايده اوليه از يك طرح ظاهري شروع مي شه، در مورد هواپيما، ايده اوليه به قيافه هيچ كاري نداره.

- در مورد هواپيماي اول كه كشيديد، آمريكا كه خودشو كشت نتونست يه Forward Sweep درست كنه كه عملياتي بشه. پس ساختش خيلي سخته.
- طرح دوم خيلي شبيه به F117 هست و حتما مي شه ساخت ديگه! البته امروز استاد ارجمند بنده (كه علاقه خاصي به ايشون دارم!) گفتند كه هواپيما چيزيست كه هم داريم هم نداريم. در واقع منظورشونو اينجوري توضيح دادن كه يعني حتي اگه خود هواپيما رو داشته باشيم نمي تونيم بفهميم چطوري كار مي كنه. دليلشم همينه كه قابليتهاي هواپيما از روي طرحش در نمياد، طرحش از روي قابليتهاش بيرون مي ياد.
- طرح سوم هم كه از همه خيالي تره، در مورد قابل ساخت بودن يا نبودنش نميشه حرفي زد.
:smile:
بايد امشب بروم...
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”