با سلام خدمت همگی
چند مدتیست،به طرز عجیبی هواپیما،پشت سر هم ،و بسیار نزدیک بهم، از اسمان [External Link Removed for Guests] رد میشن،(فکر میکنم در عرض 24 ساعت وضعیت همین جوری باشه)
شاید بشه گفت روزی بیش از 120 هواپیما ..!!!
با دوربین یکشون رو دیدم،مسافربری بود ...فکر میکنم همشون هواپیمای مسافربری باشن ...
--
ممنون میشم یکی ما رو راهنمای کنه و اگر میدونه بگه دلیل این اتفاق چیه؟و این وضعیت تا کی ادامه داره؟ چون سر صدای هواپیماها یکم اذیت میکنه ..
باتشکر.
عبور بی وقفه هواپیما از اسما شهر ما(گچساران)،چرا؟
مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
عبور بی وقفه هواپیما از اسما شهر ما(گچساران)،چرا؟
آخرین ويرايش توسط 2 on sinaset, ويرايش شده در 0.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
-
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 140 بار
Re: عبور بی وقفه هواپیما از اسما شهر ما(گچساران)،چرا؟
به خاطر وظعیت عراقو سوریه و اکران آسمان ایران امن ترین آسمان منطقه است و شرکتهای هواپیمایی برای جلوگیری از تکرار حادثه بویینگ مالزی خطوط هواییشونو به آسمان ایران منتقل کردند. متاسفم ولی داستان حالا حالا ها ادامه داره 

- سپاسهای ارسالی: 8701 بار
- سپاسهای دریافتی: 13240 بار
[External Link Removed for Guests]
تا در طلب گوهر کانی کانی تا در هوس لقمهٔ نانی نانی
این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی هر چیزی که در جستن آنی آنی
https://www.instagram.com/javad.molaiee/
این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی هر چیزی که در جستن آنی آنی
https://www.instagram.com/javad.molaiee/
- سپاسهای ارسالی: 55 بار
- سپاسهای دریافتی: 157 بار
sinaset نوشته شده:با سلام خدمت همگی
چند مدتیست،به طرز عجیبی هواپیما،پشت سر هم ،و بسیار نزدیک بهم، از اسمان [External Link Removed for Guests] رد میشن،(فکر میکنم در عرض 24 ساعت وضعیت همین جوری باشه)
شاید بشه گفت روزی بیش از 120 هواپیما ..!!!
با دوربین یکشون رو دیدم،مسافربری بود ...فکر میکنم همشون هواپیمای مسافربری باشن ...
--
ممنون میشم یکی ما رو راهنمای کنه و اگر میدونه بگه دلیل این اتفاق چیه؟و این وضعیت تا کی ادامه داره؟ چون سر صدای هواپیماها یکم اذیت میکنه ..
باتشکر.
باسلام این که چیزی نیست بنده در محل سکونت خودم (نوشهر) در یک روز صاف آفتابی به چشم خودم (چشم غیر مسلح ) هر 15 دقیقه ( به طور متوسط) عبور هواپیماهای مختلف مسافری خصوصا از نوع پهن پیکر رو ثبت کردم حتی در شب هم این داستان عبور هواپیما ادامه داره علتش رو هم نمیدونم چیه ولی این هواپیما ها اکثرشون هم نزدیک زمین پرواز میکنن به طوری که به راحتی میشه نوعشون رو تشخیص داد علاوه براین گاها دو یا چند هواپیما در فاصله خیلی کم از یکدیگر هم مشاهده شدن
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif] تو نمی توانی باور کنی ،برای کسی که باور دارد همه چیز امکان پذیر