مدارکي از هواپيماهاي جديد در ايران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

masiha85,
دوست من...شما استدلال دوم مرا نخوانديد...گفتم که اگر نويسنده خودش به منابع کتابش اعتقاد داشت به انها استناد مي کرد...در مورد موشک فينيکس در دو جا با فاصله دو خط نام هواپيماي اف 18 امده است...در مورد موشک اسپارو نامي از ايران نيست در مورد موشک سايدوايندر هم همينطور..و در جلد هاي ديگر اين کتاب اشتباهات وحشتناکي ديده مي شود...
به قول اقا رضا ايران 24 فروند ميگ 29 دارد اما ايشان 14 فروند را صحيح مي دانند...
5 نکته...
1در کتابي که به عنوان يک مرج علمي قرار است مورد استفاده قرار بگيرد به حتي تبديل يک (1) به(2) به معني رد شدن کتاب است...
2 در کتاب دائره المعارف پرواز نامي از ايران به عنوان کاربر اين پرنده ها برده نشده است...
3کتاب چاپ انتشارات سازمان عقيدتي سياسي ارتش است
4 ارگاني به اسم حفاظت اطلاعات سرفرماندهي نيروي هوايي وجود ندارد
5 اغلب غلط هاي تايپ من مربوط به حرف (ع) است که انهم به دليل اشکال صفحه کليد من است...
مسيحاي عزيز...بيا اين تايپيک را خراب نکنيم :-)
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 49 بار

پست توسط JASON »

ghalamman, masiha85, عزيز

لطفا رعايت كنيد آقايان ....

احتياجي به كارگرفتن كلمات نامانوس نيست ... لطفا ادامه ندهيد ..

موفق باشيد .
درون كوچه قلبم چه غمگينانه ميپيچدصداي تو كه ميگفتي به جز تو دل نيمبندم-فريب وعده هايت را ندانستم ولي اكنون به يادوعده هاي توميان گريه ميخندم
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 57 بار

پست توسط masiha85 »

دوست عزیز
آماری که در این کتاب آورده شده مربوط به سال 1997 است و نویسنده این آمار را عینآ آورده است و در این کتاب جایی وجود ندارد که نویسنده بخواهد به آن آمار استناد کند من منظور شما را نمی فهمم.
دوست عزیز این مدارکی بود که من رو کردم شما هم اگر مدرکی چاپ ارتش داشتید که در آن به صراحت وجود این هواپیماها تکذیب شده بود لطف کنید و بیاورید.در مورد تعداد هم من با شما موافقم که مثلآ ایران 14 فروند ندارد بلکه در سایت ویکیپدیا از تعداد78 فروند نام برده شده است.
منظور من همان حفاظت اطلاعات نیروی هوایی بود این را که دیگر انکار نمی کنید.
توجه کنید سازمان عقیدتی سیاسی ارتش هیچ مطلب یا کتابی را بدون دهها بار باز خوانی و ویرایش به چاپ نمی رساند.
در ضمن منابع کتاب یا میلیتاری بالانس است یا جینس دیفنس که در آخر کتاب قید شده و صد البته بسیار معتبر و غیر قابل انکار می باشند.
خاک تو گر نيست جان من مباد
زنده در اين بوم و بر يک تن مباد
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

به نظر من Tu-22 در ایران وجود خارجی نداره به هر حال حداقل 1 نفر باید این هیولا رو دیده باشه . من از چند نفر این سوال رو پرسیدم اولیشون خلبانی بود که محل خدمتش فرود گاه شهید اشرفی اصفهان بود که میگفت نه خودم دیدم نه کسی رو دیدم که این هواپیما رو دیده باشه :-o جالبه که میگفت اگر این جور هواپیما ها در ایران وجود داشته باشه یا در اصفهان نگهداری میشن یا در تهران که گفت 100% تو اصفهان نیست .
دومیشون یه تکنسین تسلیحات بود که تو پایگاه پنجم شکاری نزدیک امیدیه در خوزستان خدمت میکرد و اونم میگفت تا حالا تو چند پایگاه هوایی کشور بودم و تا حالا که ندیدم :?
من ازش پرسیدم ممکنه این موضوع محرمانه باشه و شما و سایر پرسنل ازش خبر نداشته باشین . اونم گفت احتمالش خیلی کمه مگر اینکه در جایی خارج از فرودگاه نگهداری بشن که اینم غیر ممکن هست .

به هر حال این هواپیما چیزی نیست که بتونه برای آمریکا وحشتی ایجاد کنه و با توجه به اندازه این هواپیما که هر راداری به راحتی میتونه کشفش کنه اگر حتی یه پرواز آزمایشی انجام میداد به راحتی توسط رادار های آواکس هایی که رو عراق و افغانستان پرواز میکنن شناسایی میشد پس کجاست این Tu-22 :?
Major II
Major II
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط f20 »

بحث داغ و بدون نتيجه هواپيماهاي در اختيار ايران در تمام انجمن هاي نظامي وجود دارد . نتيجه اي كه ميشه گرفت اين هست كه :

1- برخي از سايتها قصد بزرگ نمايي قدرت هوايي ايران را دارند .
2- برخي از سايتها درست برعكس قصد كوچك نمايي قدرت هوايي ايران را دارند .
3- نيروي هوايي ايران پر رمز و راز ترين نيروي نظامي ايران و حتي جهان هست .
4- واقعا دليلي وجود ندارد كه ايران هوايماهاي خريداري شده اش را مخفي نگه دارد چون جاسوسان آمريكا و اسرائيل و ... در كمترين زمان ممكن قادر به اثبات خريد هواپيما هستند . ( حتي شايد در قوانين بين المللي هم اعلام فروش هواپيما ضروري باشد ) .
5- نوآوري هاي نيروي هوايي پر ابهام ترين بخش اين نيرو هست كه به شدت جلوي انتشار اخبار اين نوآوري ها گرفته ميشود .
6- واقعا جهت سرويس دهي به هواپيماها به هيچ كشوري نميشه اعتماد كرد . همين روسيه براي سرپا نگه داشتن اندك ميگ 29 و سوخوي 24 و 25 هاي موجود حسابي كارشكني ميكند .
7- براي اينكه درمنطقه از نظر هوايي حرفي براي گفتن داشته باشيم بايد خيلي تجهيزات را رو كنيم ولي واقعا قدر تجهيزات را ميشه رو كرد ؟ چقدر ميشه پنهانكاري نمود ؟
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1110 بار
سپاس‌های دریافتی: 360 بار

پست توسط mogtaba-pilot »

به نظر من در کشوری مثل ایران که ابرقدرتهای دنیا اینچنین آن را زیر نظر دارند نمی توان به این سادگی در مورد وجود یا عدم وجود سلاحهای استراتژیکی نظیرهواپیماهای جنگنده اظهار نظر کرد! :-o
تصویر

!!!A good controller is a  PROCEDURAL  controller
تصویر ... sincerely yours
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران- پلاک637
سپاس‌های ارسالی: 99 بار
سپاس‌های دریافتی: 399 بار

پست توسط haditomcat14 »

airplane ميگه:
"سشنبه که از تهران به شمال میومدم بی یک شخصی برخوردم که داخل فرودگاه مهر اباد کار میکرد
میگفت که ایران تعداد زیادی هواپیما از روسیه خریده است. از جمله انواع میگ و میراژ "

چرا بايد ميراژ رو از روسيه خريد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-( :-(
پس بايد به منبع خبر اين آقا و اطلاعات شون شک کرد نه؟ :x
آینده در دست شما کاربران گرامی می باشد موفق باشی
-
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط JSF »

بله به نظر من بايد به منبع خبر و اطلاعات ايشون شک کرد چون هيچ دليلي نداره ايران از روسيه ميراژ بخره
در خاک روسيه حتي يک ميراژ که بتواند پرواز کند وجود خارجي ندارد.
طبق آمار منتشر شده تمامي توپولفهاي 22 عراق در موج اول حملات ساقط شدند و حتي نمونه هاي آموزشي آن هيچ رحمي نشد.
متاسفانه مراجع نظامي دنيا که آمار و ارقامي درست از ساير کشورها دارند.
در کمورد ايران کاملا متناقض سخن ميگويند به خصوص آمارهاي مربوط به اسراييل که ميتوان گفت 80 درصد آن با واقعيت متفاوت است و به شدت اغراق آميز بيان شده.
به نظر من جنابD - GH, وf20, معقولانه ترين حرف رادر اين مورد زده اند.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط JASON »

دوستان گرامي و اساتيد عزيز ،

توي يكي از تاپيكهاي سايت سنترال كلابز راجع به يك سايت نظامي كه راجع به آمار و ارقام نيروهاي نظامي ايران بحث ميكرد و ما كاري با صحت و سقم آن نداريم عكسي ديدم كه جالب بود.....

به نظر من اين عكس كه ادعا شده اف 16 متعلق به ايران است... ماكتي بيش نيست البته اساتيد نظر بدهند و اثبات اين موضوع با شما ...

تصویر

موفق و شاد باشيد
آخرین ويرايش توسط 1 on JASON, ويرايش شده در 0.
درون كوچه قلبم چه غمگينانه ميپيچدصداي تو كه ميگفتي به جز تو دل نيمبندم-فريب وعده هايت را ندانستم ولي اكنون به يادوعده هاي توميان گريه ميخندم
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

JASON عزیز ، کاملا مشخصه که این عکس ماکت هست .... :D
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

با تشکر از JASON عزیز و Reza 313 :D
باید عرض کنم که یکی از افسران ارشد نیروی هوایی میگفت!! ( :-x ) که 2 فروند اف-16 A در پایگاه سوم شکاری نگهداری میشوند!- تنها 2 فروند-
البته هواپیمای پشت سر اف-16 مذکور یه اف-5 هستش! :-o
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط JASON »

Fishbed نوشته شده:با تشکر از JASON عزیز و Reza 313 :D
...... پشت سر اف-16 مذکور یه اف-5 هستش! :-o

fishbed عزيز دقيقا حق با شماست اف 5 هستش :-( :grin:

موفق باشيد .
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”