يك مقام مسئول هواپيمايي هما با اعلام اين كه هزينه نگهداري هواپيماي تشريفاتي دولت ماهانه 6 ميليون تومان است، گفت: بهترين گزينه براي اين هواپيما استفاده از آن در سفرهاي استاني هيات دولت است.
مالك برزگر در گفت و گو با فارس با اشاره به هزينه نگهداري هواپيماي تشريفاتي دولت كه ماهانه حدود شش ميليون تومان است اظهارداشت: هواپيمايي " هما " كه به عنوان كارگزار دولت به شمار ميرود تنها براي نگهداري و چك ليستهاي موردنظر ماهانه حدود 6 ميليون تومان براي هواپيماي تشريفاتي دولت خريداري شده از فرانسه هزينه ميكند.
وي ادامه داد: عمر اين هواپيما در حال حاضر 30 سال است كه در قياس با هواپيماهاي مسافري فعال در ناوگان هما 10 سال پيرتر است.
برزگر تاكيد كرد: براي ما كه مسئول پروژه اين هواپيما بوديم تنها زماني خستگي كار رفع ميشد كه دولت از اين هواپيما استفاده ميكرد.
وي افزود: هواپيماي VIP دولت از لحاظ ايمني در سطح مناسبي است ولي از نظر تشريفاتي حتي از هواپيماهاي معمولي عربها نيز پايينتر است.
مدير روابط عمومي هما ادامه داد: هواپيماي VIP بايد حدود 12 صندلي داشته باشد، اين در حالي است كه اين هواپيما داراي 48 صندلي است.
برزگر بهترين گزينه موردنظر براي اين هواپيما را استفاده آن در سفرهاي استاني هيات دولت بيان كرد.
گزارش فارس حاكي است: هواپيماي ايرباس 321 ،يك هواپيماي تشريفاتي و داراي تمامي امكانات هواپيماهاي پيشرفته است، ولي از لحاظ چيدمان داراي امكاناتي است كه آن را از ديگر هواپيماها متمايز ميكند. اين هواپيما محصول سال 2002 و از يك شركت سنگاپوري خريداري شده است، قريب به 1500 ساعت پرواز انجام داده و با تعميراتي كه در آن انجام شده است، در حكم يك هواپيماي نو ميباشد.
پس از تحويل اين هواپيما احمدينژاد رئيس جمهور به وزارت راه و ترابري دستور داد تا نحوه استفاده اين هواپيما را مشخص كند. هما نيز از سوي وزارت راه مسئول بررسي نحوه بهرهبرداري از اين هواپيما شد كه در همين رابطه گزارشي از سوي هما به وزارت راه ارسال شد.
هواپيماي تشريفاتي دولت در سال 1382 براساس قرارداد دولت سيدمحمد خاتمي با هزينهاي 39 ميليون دلاري خريداري شده و 20 ميليون دلار نيز صرف تزئينات داخلي آن شده بود.
[External Link Removed for Guests]
هزينه ي نگهداري ماهانه ي هواپيماي تشريفاتي دولت ماهانه 6 ميليون تو
مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- محل اقامت: زیر آسمون خدا
- سپاسهای دریافتی: 407 بار
- تماس:
Reza6662,
رضا جان دستتون درد نکنه
يعني ما اينقدر غير حرفه اي هستيم که فانتوم رو يک هواپيماي
تشريفاتي بدونيم؟ دست مريزاد بابا
رضا جان من اين مقايسه رو براي درک بهتر خواننده عرض کردم