يک سوال؟؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

قفل شده
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: برج عاج
سپاس‌های ارسالی: 228 بار
سپاس‌های دریافتی: 363 بار

يک سوال؟؟

پست توسط javedan-seda »

سلم دوستان من یک سوال دارم که ممنون میشم اگردوستان مطلع جواب بدن :o :o

ببخشید کسی میدونه که ترجمه فارسی گفتگوهای انجام شده در فروم های هوافضای عربی مخصوصا اماراتی درباره نیروی هوایی ویا هرموضوع دیگه ای درباره ایران رو

دراین سایت و سایتهای دیگه روازکجا میشه ÷یدا کرد:باتشکر : :-o :-o
ابلها مردا! من عدوی تو نیستم من انکار توام
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

کسی میدونه که ترجمه فارسی گفتگوهای انجام شده در فروم های هوافضای عربی مخصوصا اماراتی درباره نیروی هوایی ویا هرموضوع دیگه ای درباره ایران رو
دراین سایت و سایتهای دیگه روازکجا میشه پیدا کرد

فکر نکنم جایی بتونید ترجمه فارسی اون مطالب را پیدا کنید ، بهترین راه اینه که به عربی مسلط بشید یا از کسانی که به عربی مسلطند ( مثل جناب torabi89 ) کمک بگیرید .... :D
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

javedan-seda, جان ترجمش رو تا حالا من جايي نديدم شما اگه موضوع يا مورد خاصي رو در نظر داريد بفرماييد من ترجمه ميکنم . تعداد موضوعات خيلي زياده و نميشه همشو ترجمه کرد. :-)

در مورد اماراتي ها هم من خودم به شخصه جز بد و بيرا و فحش نشنيدم و نخوندم در مورد نيروي هوايي خيلي به نيروي هوايي جديد و صفر کيلومتر خودشون مينازن و نيروي هوايي ايران رو تحقير ميکنن در مورد مباحث ديگه مثلا بحث موشکي و از اين حرفا که جلوي ايران حرفي واسه گفتن ندارن شروع بع بد و بيراه گفتن ميکنن (مثل فارس هاي مجوسي با فارس هاي شيعه ي صفوي و يا لعنت بر هرچي فارس و شيعه و عباراتي از اين قبيل) و بعضي اوقات حتي فحاشي ميکنن(جالبتر اونجاست که مديراي فروم هم اونا رو پاک نميکنن اما تا يکي از خود عربا به عربستان فحش ميده فوري پاک ميشه!!!! :-? )

درکل اماراتي ها عربستاني ها و اردني ها و سني هاي عراق دستشون برسه عين 70 مليون ايراني رو سر ميبرن ولي در مورد بقيه مليت ها عربي اين موضوع کمتر ديده ميشه.

در اخر اگر شما موضوع خاصي رو مد نظر داريد ادرسش رو بديد تا من ترجمه کنم :D
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

دوست عزیزم torabi89 شما حرفتونو خیلی خوب زدید و به نظر من اصلا به ترجمه نیازی نیست وقتی که اینجوریه!
بابا این اعراب حاشیه خلیج فارس یه زیر استکان هم خودشون نمی تونن بسازن :::P !خریدهای کور کورانه هم هیچ فایده ایی نداره
من میتونم به جرات بگم که 5 تا اف-16 با خلبانای عربی نمیتونن حریف یه خلبان ایرانی با اف-5 باشن!من مهارت خلبانای ایرانی رو دیدم هرچند میدونم که شمام دیدین!
پس فروم های عربی فقط یه محل سرگرمی های بی خوده!
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
New Member
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط Ali3650 »

سلم دوستان من یک سوال دارم که ممنون میشم اگردوستان مطلع جواب بدن

ببخشید کسی میدونه که ترجمه فارسی گفتگوهای انجام شده در فروم های هوافضای عربی مخصوصا اماراتی درباره نیروی هوایی ویا هرموضوع دیگه ای درباره ایران رو

دراین سایت و سایتهای دیگه روازکجا میشه ÷یدا کرد:باتشکر :

جای شما بودم به گفتگو های اون فروم ها هیچ اهمییتی نمیدادم . اصلا ارزش عضو شدن هم ندارند چه برسه به خوندن .عضو شدن در فروم های انگلیسی زبان ومعروف به مراتب بهتر از فروم هی اعرابه چون اونا حداقل در بینشون سه چهار نفر آدمه با سواد پیدا میشه ولی در کل کدوم کشور عربیه که اصلا تولید علم داشته باشه ؟
جواب هیچکدام

خودتون رو زیاد با حرفای این اعراب مشغول نکنید . رجز خونیشون از حرصه و ارزش توجه رو نداره . آدم بادبادک هوا کنه از توجه به اونها بهتره
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

مشکل ما امریکا است
این کشورهای عرب ... حوزه خلیج تا ابد فارس اگرF-1000 هم داشته باشند درصورت جنگ برا شون فایده نداره
همین الان هم بیشتر خلباناشون اهل کشورهایی نظیر پاکستان هستند
اینها باید مواظب باشند از بی ابی تلف نشند!
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 16928 بار
سپاس‌های دریافتی: 4259 بار

پست توسط Fariborz »

دوستان باندازه کافی در مورد موضوع بالا بحث شد و دوستمون هم جواب سئوال خود را گرفتند . اگر کسی اطلاعات خاصی دارد از طريق پيغام خصوصی مبادله کند . به علت نداشتن بار علمی ادامه تاپيک را به صلاح نميدونم . تاپيک قفل شد . :-)
قفل شده

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”