قضيه اين عکس چيه؟؟؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: برج عاج
سپاس‌های ارسالی: 228 بار
سپاس‌های دریافتی: 363 بار

قضيه اين عکس چيه؟؟؟

پست توسط javedan-seda »

سیام دوستان :D

ببخشید کسی میدونه قضیه این عکس چیه؟؟؟؟؟؟؟ 8) 8)
[External Link Removed for Guests]

چه ميکنه اين F-15 ^:)^ 8-> 8->
ابلها مردا! من عدوی تو نیستم من انکار توام
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر

پست توسط javedan-seda »

یک عکس باحال دیگه

MIL-26 درحال بلند کردن شینوک واتوبوس :-x
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

Re: قضيه اين عکس چيه؟؟؟

پست توسط Shahryar »

javedan-seda نوشته شده:سیام دوستان :D

جاودان صداي عزيز، موضوع عكس F-15 ، مربوط به اول May سال 1983 در طي تمرين داگ فايت (نبرد هائي نزديك) بود كه F-15D نيروي هوائي اسرائيل طي يرخوردي با از دست دادن يكي از بالهايش باز هم توانست سالم فرود بياد. عكس بسيار معروفيه و خلبانش گفته بود كه حتي قصد استفاده از صندلي پرتاب شونده رو هم داشت (EJECT) اما توانست خونسردي خودش رو حفظ كنه و با اجراي دستورالعملهاي پروازي Eagle رو سالم فرود بياره.

چه ميکنه اين F-15
... F-15 جنگنده ايست بسيار پرتوان با طراحي عالي و مقدورات عالي نبردهاي هوا به هوا و داراي كشش به وزن چشمگير. در هيچ نبرد هوائي تا حالا بازنده نبوده.

تصویر 
  در حال سوختگيري  
آخرین ويرايش توسط 1 on Shahryar, ويرايش شده در 0.
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

قضیه خاصی نداره این هواپیما رو باند بوده یه شیعی به اون برخورد کرده و به این حالت افتاده :eek: عکس هایی هم که در حال پرواز بدون یک بال رو نشون میدن دستکاری شدن
تا یعنی بگن این همون هواپیما هست .

اصلآ این هواپیما بال می خواهد برا چی ؟

به این سایت یه سری بزنید : [External Link Removed for Guests]
آخرین ويرايش توسط 1 on Danial_4139, ويرايش شده در 0.
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر

پست توسط javedan-seda »

D-GH عزيز اين عکس کاملا واقعي است وهيچ دست کاري درکارنيست :-o :-o :-)
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

میدونم عکس واقعی هست ولی اونایی که دارن پرواز میکنن عجیبن :?

تو این سایت هم این عکس هست و موضوع حادثه : [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

دوستان تصویر اول(همون که چندتا عکس بهم چسبیده هست) کاملا واقعی هستش و مربوط به نیروی هوایی اسرائیل هستش
ولی عکس دوم دستکاری شده هستش و بال سمت چپ هواپیما رو حذف کردن درحالی که این هواپیما فقط بال سمت راست خودش رو از دست داد.
تصویر
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
New Member
نمایه کاربر

پست توسط Waffen-SS »

slayer1 نوشته شده:

جاودان صداي عزيز، موضوع عكس F-15 ، مربوط به اول May سال 1983 در طي تمرين داگ فايت (نبرد هائي نزديك) بود كه F-15D نيروي هوائي اسرائيل طي يرخوردي با از دست دادن يكي از بالهايش باز هم توانست سالم فرود بياد. عكس بسيار معروفيه و خلبانش گفته بود كه حتي قصد استفاده از صندلي پرتاب شونده رو هم داشت (EJECT) اما توانست خونسردي خودش رو حفظ كنه و با اجراي دستورالعملهاي پروازي Eagle رو سالم فرود بياره.

چه ميکنه اين F-15
... F-15 جنگنده ايست بسيار پرتوان با طراحي عالي و مقدورات عالي نبردهاي هوا به هوا و داراي كشش به وزن چشمگير. در هيچ نبرد هوائي تا حالا بازنده نبوده.

تصویر 
  در حال سوختگيري  

چرا F-15 در هیچ نبردی بازنده نشده بارها F-15 رژیم صهیونیستی توسط MiG های نیروی هوایی سوریه مورد هدف قرار گرفته اند مانند :

نوامبر 1982 هواپیمای F_15 با شناسه 695 مورد اصابت موشک یک فروند هواپیمای Mig_21 نیروی هوایی سوریه قرار گرفت .
8 ژوئن 1982 هواپیمای F_15 با شناسه957 متجمل شکست در برابر هواپیمای Mig_21 گردید.
8 ژوئن 1982 هواپیمای F_15 با شناسه 686 متجمل شکست در برابر هواپیمای Mig_21 گردید.
9ژوئن 1982 هواپیمای F_15 با شناسه 802 متحمل شکست در برابر یک فروند هواپیمای Mig_23 گردید.
9ژوئن 1982 هواپیمای F_15 باشناسه 658 متحمل شکست در برابر هواپیمای Mig_23 گردید .
10 ژوئن 1982 هواپیمای F_15 با شناسه 975 متحمل شکست در برابر هواپیمای Mig_23 گردیید .
11 ژوئن 1982 هواپیمای F_15 با شناسه 678 متحمل شکست در برابر هواپیمای Mig_25 گردیید .
13 فوریه 1981 هواپیمای F_15 با شناسه 672 متحمل شکست در برابر هواپیمای Mig_25 گردید .
11 ژوئن 1982 هواپیمای F_15 با شناسه 672 متحمل شکست در برابر هواپیمای Mig_25 گردید .( دوبار متحمل شکست شده است)
27 ژوئن 1979 هواپیمای F_15 با شناسه 704 متحمل شکست در برابر هواپیمای Mig_21 گردید .
24 آگوست 1980 هواپیمای F_15 با شناسه 696 متحمل شکست در برابر هواپیمای Mig_21 گردید .
24 سپتامبر 1979 هواپیمای F_15 با شناسه 676 متحمل شکست در برابر هواپیمای Mig_21 گردید .
29 جولای 1981 هواپیمای F_15 باش با شناسه 673 متحمل شکست در برابر هواپیمای Mig_25 گردید .

البته به غیر از 5 بار که هواپیما هدف قرار گرفته سقوط کردند بقیه توانستند مانند عکسی که قرار دادند فرود اضطراری کنند در کل آمار جالبی از یک هواپیما فوق پیشرفته در مقابل میگ های سوریه نیست !
اگر می خواهید زمین را اصلاح کنید اول قوم یهود را بخشکانید!
Commander
Commander
نمایه کاربر

پست توسط Shahryar »

Waffen-SS عزیز

F-15 در هیچ نبرد هوائی بازنده نبوده و 104 پیروزی داشته !. بین سالهای 81-1979 در حین درگیریهای مرز لبنان F-15As اسرائیل 13 فروند میگ 21 و دو فروند میگ 25 رو هدف قرار دادن.
در سال 1982 در حین جنگ لبنان F-15 موفق به سرنگونی 40 فروند میگ-21 و یک فروندSA.342L و 17 فروند میگ-23 شد.
در جنگهای چند روزه دربقاء که نیروی هوائی سوریه تا مرز انحلال پیشرفت در حالیکه از کارشناسای روسی هم استفاده میکردن.راجع به درگیری نیروی هوائی سعودی با ما هم که اصلا تمایل ندارم چیزی بگم.

در سال 1991 F-15C های آمریکائی 34 فروند جنگنده عراقی که بیشتر شامل میگ-25- میگ23 و میگ-29 رو بودن عمدتا با موشک هدف قرار دادن. همینطور در سال 1999 F-15C ها موفق به سرنگونی 4 فروند میگ 29 در جریان جنگ Kosovo شدند که آمار جالبی برای این هواپیمای پیشرفته است.

[align=left]Kill record
As of 2005, the F-15 in all air forces has an air-to-air combined kill record of 104 kills to 0 losses in air combat (as confirmed by its users,[citation needed] and excluding the case of a Japanese F-15J that shot down another F-15J in 1995 due to an AIM-9 Sidewinder safety malfunction during air-to-air combat training with live weapons).[4][5] The US and Israel maintain that to date, the air superiority versions of the F-15 (F-15A/B/C/D models) have never been shot down by an enemy. ........
wikipedia

این هم در مورد جنگ سال 1982 دره بقاء اسرائیل و سوریه. البته هدف فقط آمار برتری هوائی است نه جنگ اعراب و اسرائیل.
[align=left]1982 Lebanon  [align=left]Course of the  [align=left]The Israeli Air Force shot down 86 Syrian aircraft, while claiming to have no air combat losses of its own.[ 
wikipedia

این هم یکی از لینکهائی برای دستیابی دوستان به شرح کامل ماجرای از دست دادن بال F-15 در جریان تمرین هوائی.
New Member
نمایه کاربر

پست توسط Waffen-SS »

slayer1, جان همانطور که گفتم 5 فروند از F-15 منهدم شدند و بقیه فرود اضطراری کردند برای همین آماری به غیر از آن 5 تا ثبت نشده ولی منابعی هم که شما قرار دادید یعنی ویکی پیدا قابل اعتماد نیست چون هر کی از راه می رسه اون بالا مطلب دکمه Edit می زنه و پست را ویرایش می کنه به شخصه خودم چند وقت پیش در لیست هواپیماهای ایرانی تغییراتی را انجام دادم و به تعداد ان ها اضافه کردم البته بعدا پشیمان شدم و به حالت اولیه برگرداندم اما یک منبع معتبر به نام Acig.org هست که فکر کنم کاربران با سایت بخوبی آشنا باشن به لینک زیر بروید آماری از F-15 منهدم شده است.

اگر می خواهید زمین را اصلاح کنید اول قوم یهود را بخشکانید!
Commander
Commander
نمایه کاربر

پست توسط Shahryar »

Waffen-SS عزیز

اگر به لینکهائی که در زیر مطلب F-15 در ویکی پدیا آمده دقت کنید این امار در بسیاری از سایتهای معتبر هم آمده و همینطور در مجله صنایع هوائی خودمان و مجله صف به کرات درج شده. البته سوریها ادعا میکنن که چند فروند F-15 رو زدن اما هیچ منبع رسمی تائید نکرده. در حالیکه عکسش بسیار راحتتر قابل اثباته. البته لیبیائیها هم مدعی سرنگونی هواپیماهای آمریکائی بودن اما هیچوقت ثابت نشد. چیزی که کاملا واضحه برتری مطلق F-15 با نیروی کشش به وزن بالای 1 در نبردهای نزدیک و برتری آویونیک و تسلیحات موشکیه.
[align=left]
The Israelis were the first to put their Eagles into combat, claiming five kills against Syrian MiG-21s on 27 June 1979 in what sounds like a completely unequal contest. Israeli Eagles then flew "top cover" for F-16 Vipers during the raid on the Iraqi Osirak nuclear reactor on 7 June 1981, and racked up dozens of kills during the Israeli Air Force's "turkey shoot" against the Syrians over Lebanon's Bekaa Valley in 1982.  

مجله صنايع هوائي شماره 104 صفحه 16
مجله صنايع هوائي شماره 157صفحه 34
.
.
از این منابع غیر ویکی پدیائی به فارسی و انگلیسی زیادن. :-)
موفق باشی
آخرین ويرايش توسط 3 on Shahryar, ويرايش شده در 0.
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر

پست توسط javedan-seda »

سلام :sad:

slayer جان ميشه بگيد پست من چه ايرادي داشت که زدين پاکوندینش

يه بارديگه هم فرستادم ولي دوباره پاکش کردين :K:L