طرح يك نظر سنجي درباره (( صاعقه))

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط حامد1234 »

[align=justify]سلام دوستان
من توي اين چيزا تازه کار نيستم و با اين چيزا سرو کار دارم و فقط هم هدفم روشن شدن موضوع براي دوستانه چون احساس کردم يه سري که احتمال زياد از هواپيما و طراحي اون به غير از شنيده هاشون چيز ديگه اي ندارن ، دارن زيادي حرف مفت ميزنن و زحمتي رو که حاصل چند سال کار مهندساي ماس نديده ميگيرن ، کاش وقتي اولين بار صاعقه پروازکرد ميديدن که چه طوري سر طراح اون سجده کرد و گريه ميکرد اون وقت به اين راحتي لاف مفت نمي زدن که کار روساست يا اينکه ما F-5 قذيمي رو رنگ زديم ...
يه حرف مفت ديگه هم بود واون راجب به موتور هاپيما بودکه گفته بودت RD-33و يا... هستش که بايد بهشون بگم موتور صاعقه همون موتور f-5هستش که فقط بهينه شده و اگه ميگين از کجا ؟ بايد بگم چند سال پيش توي کره جنوبي اين موتور تحت ليسانس امريکا براي رفع نيازهاي کره ودر صنايع هوايي کره شروع به توليد شد ، و 2سال پيش امريکاييها فهميدن که ايران تونسته 100 تا از اين موتورا رو توسط يه تاجر افغاني که واسه سرويس اطلاعاتي ايران کار ميکرده از کره بخره و بعد از در اومدن گند اين مسئله امريکا جلوي توليد اين موتورها رو توي کره جنوبي گرفت ، پس ايران تا50 تا صاعقه رو ميتونه فعلا با همين موتورا بسازه .
خداييش از اين چيزايي که توي اين تاپيک خوندم حالم گرفته شد ، اخه چرا بعضي ها ميخوان واسه همه چي نظر بدن.
اينا روهم نوشتم چون احساس کردم وظيفمه واگه ننويسم حق همه اونايي که توي اين راه زحمت کشيدن گردنمه کاش بعضيها ميفهميدن اين چيزا مفت بدست نمياد جدا از زحمت ومشقت و خرجاي مالي اين چيزا يه هزينه ديگم داره و اون ...
دوستانخيال نکنين شهيد فقط مال دوران جنگ بود نه عزيزان خيلي از اين جور چيزايي که شما نشستين و واسش داستان علي بابا ميسازين به قيمت شهادت بچه هايي بدست مياد که گم نام گمنام اونم نه توي ايران بلکه تو يه جاي ديگه اين دنيا به بدترين صورت ممکن توسط ماموراي موساد و سيا و...شهيد ميشن تا يه موشک بتونه ساخته بشه ويا يه هواپيما بتونه بپره ، بچه هاي نازنيني که هر کدومشون يه دنيا مي ارزيدن انشاالله الان که شب جمعه هست همشون پيش اربابشون ابا عبدااله الحسين جمعن و انشاءالله ياد ماهم باشن . 
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

حالا يه سوالي آيا بدنه صاعقه ها واقعا در ايران ساخته شده؟
اگر جواب مثبت است پس

1-چرا دو تا صاعقه آخري که ساخته شده اند اندازه دماغه شان به اندازه دماغه اف-5 است ولي روي بدنه رنگ سياه زده اند تا ما فکر کنيم دماغه حجيمتري دارد؟
اين هم از عکسی که من در آن این ماجرا رو تشریح کرده ام:
[External Link Removed for Guests]
در صورتی که این صاعقه را نیروی هوایی می خواست واقعا درست کنه برای گول زدن ما یک پوشش فایبر گلاسی یک تیکه روی هواپیما نصب می کرد.

2-همچنین من از JSF شنیدم که علت برداشتن hook از زیر بدنه صاعقه افزایش آیرودینامیک هواپیما است حال یک سوال مطرح می شود و آن هم این است که اگر در طراحی صاعقه قرار نبوده از سامانه hook که یک سیستم حیاتی در مواقع اضطراری است استفاده شود پس چرا لولای آن روی هواپیما است؟(به عکس زیر توجه کنید:)
[External Link Removed for Guests]

3-همچنین بزرگترین دلیلی که باعث می شود من بگویم صاعقه ایرانی نیست این است که هیچ تصویری از ساخت یا مونتاژ صاعقه پخش نشده در برنامه ارتش که یکی از چهارشنبه های بهمن ماه سال گذشته(1385) پخش شد به اصطلاح می خواستند از پروژه صاعقه فیلم نشان دهند که در حقیقت از پروژه تذرو فیلم نشان دادند!

4-به علت آب و تاب دادن بیش از حد صاعقه و به کار بردن عبارتهایی مثل:
صاعقه قابل رقابت با جنگنده های خارجی/پیشرفته و به روز بودن سیستم های موشکی و راداری صاعقه (که با وضع تحریم امکان نا پذیر است و هیچ رادار و موشک هوا به هوا وموشک هوا به زمینی در ایران به تولید انبوه نرسیده و یا مدرکی از به تولید انبوه رسیدن آنها وجود ندارد) /جنگنده صاعقه مشابه اف-18 ولی بسیار توانمند تر از آن/و.....
به نظر می رسد که آنه در حال صحبت کردن از چیزی خیالی هستند!
به هر حال شمردن این مسایل که نشان دهنده ساخت ایران نبودن صاعقه است زیاد است ولی باز هم احتمال کمی وجود دارد که صاعقه ساخت ایران باشد.
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-شهرک غرب
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

پست توسط MAX »

دوست من محمد جعفر به مطالب جالبی اشاره کردین

از دقت وتوجه شما سپاسگزارم

به نظر شما این تبلیغاتی که رواین جنگنده می شه واقعی است

یا تبلیغی

:)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

دوستان اين صاعقه هرچي باشه تا وقتي که به توليد انبوه نرسه به اندازه يک F-5 سي سال پيش هم ارزش نظامي نداره هروقت يک اسکادران از اين جنگنده رو ديديم اون وقت مياييم بحث ميکنيم که چنين است و چنان است ! قصد زير سوال بردن توانايي هاي متخصص هاي عزيزمون رو ندارم اما تا وقتي تخصص اونها به يک اسکادران پرنده تبديل نشه هيچ خدمتي به دفاع از کيان کشور نخواهد کرد. واقعيتش ديگه شررررررش رو در اوردن اين صاعقه که يه زماني براي ما مايه افتخار بود رو به مايه آبرو ريزي تبديل کردن ؛ از بس دروغ و غلو بهش بستن؛ هربار نشونش ميدن و کلي براش خيال بافي هاي مسخره ميکنن و مارو مايه تمسخر ديگران ميکنن من شرمم ميشه و احساس حقارت ميکنم . بابا يا نشون نديد يا اگه نشون ميديد دروغ نگيد و غلو نکنيد. دفعه اول که توانايي مقابله با اف18 رو داشت ايندفعه که گفتن که (( يک هواپيماي خوب و مناسب در کلاس خودش هست)) فکر کنم دفعه بعد بگن لگنه !!!!

به نطر بنده هم اون دو فروند صاعقه که در کنار اون صاعقه قديميه ديديم ، پايه و اساس و اسکلت اصلي اونها يک اف 5 و احتمالا هم يکي از اف5 هايي که از اتيوپي خريديم هست که بهينه سازي شده و توش کمي تغييرات اعمال شده .
بهتره اين بحث رو کشش نديم و منتظر بمونيم ببينيم آيا اين صاعقه (يا هر جنگنده ديگري) به توليد انبوه ميرسه يا خير . :?
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Major II
Major II
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط f20 »

دو صاعقه عكس بابا در قسمت خروجي موتور ها و همچنين محل اتصال سكانها به بدنه با هم متفاوت هستند .
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”