نقدی بر اخبار نیروی هوایی ایران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

قفل شده
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

نقدی بر اخبار نیروی هوایی ایران

پست توسط Reza6662 »

اين پست را نيز فکر مي کنم به سرعت برق و باد پاک کنيد چون صرفهء تبليغاتي ندارد.

فرمانده نهاجا: ايران در بهترين شرايط آمادگي به سر مي‌برد

اين موضوع را مي توان به راحتي از چهار جنبهء ساده بررسي نمود:
1) تاسيس پايگاه هاي هوايي جديد
2) جذب جوانان علاقمند (همانند دوست خوبم SAMAN!!) و آموزش در سطح بالا براي خلبانان جديد
3) خريد ملزومات و ادوات هوايي پيشرفته و به روز (نه F-7 يا MiG-29A يا S-200 دههء 1950)
4) بهينه سازي تجهيزات سالم موجود (به شرطي که صرفهء اقتصادي نيز داشته باشد)

1) در زمينهء تاسيس پايگاه هوايي، به هيچ وجه رشدي مشاهده نمي گردد و تنها اشاره اي به ايجاد يک پايگاه در بيرجند شده است که به نظر مي رسد قرار است يک اسکادران از F-7 ها به اين پايگاه انتقال يابند. اين F-7 ها ابتدا به مشهد پرواز کرده و از آنجا به بيرجند برده مي شوند. در جريان يکي از اين پروازها بود که يک فروند FT-7 (نوع دو نفره) به دليل نقص آشنا و هميشگي تمامي اف7 ها يعني نقص در سيستم هيدروليک، در منطقهء شانديز مشهد سقوط نمود.

(توجه نمائيد که در طول 25 سال قبل از انقلاب يعني از 28 مرداد 1332 تا بهمن 1357، دهها پايگاه هوايي ساخته شده يا بررسي ساخت آنها صورت گرفته بود.)

2) جوانان علاقمند، پس از هفت خوان تست هاي ورزشي، بايد وارد هفتاد خوان گزينش ديني - مذهبي شوند. البته در مورد گزينش مذهبي نظري نمي دهم ولي به دليل فقدان هواپيماهاي مناسب و جديد، سخت گيري مسئولان نيز چندان بي مورد نيست!

3) ما در سال 1357 داراي 177 فروند F-4E و 32 فروند F-4D و 150 فروند F-5E/F و 77 فروند F-14A بوديم که در کنار اينها 6 فروند تانکر سوخت رسان KC-707 و چهار فروند تانکر سوخت رسان منحصر به فرد KC-747-200 در خدمت بودند. اکنون تمامي اين هواپيماها به دليل گذشت زماني بيش از 30 سال و همچنين شرکت در جنگي فرسايشي و بسيار طولاني مدت 8 ساله با رژيم صدام، همگي بايد راهي قبرستانهاي هواپيما گردند و به جاي آنها، هواپيماهاي زير جايگزين شوند:

الف) به جاي 177 فروند F-4E و 32 فروند F-4D به چيزي در حدود 150 فروند F-15E Strike Eagle نيازمنديم.

ب) به جاي 150 فروند F-5E/F به چيزي در حدود 150 تا 200 فروند F-16E/F Block 52/60 نيازمنديم.

ج) به جاي 77 فروند F-14A به چيزي در حدود 20 تا 25 فروند F/A-22 يا 100 فروند F-35 نيازمنديم.

د) به جاي 55 فروند هواپيماي ترابري و بسيار قديمي و فرسوده شدهء C-130 و B747 به چيزي در حدود 50 تا 60 فروند ايرياس A400 يا C-5 Galaxy نيازمنديم.

ه) به جاي هواپيماي بسيار قديمي و ماقبل تاريخ KC-707 به چيزي همانند KC-767 به تعداد حداقل 10 فروند نيازمنديم.

و) به جاي آواکس ها E-3 ايي که هيچگاه به ما تحويل داده نشدند و در اختيار دشمن اصليمان يعني عربستان سعودي قرار گرفتند، به سيستم هاي به روزي چون Falcon يا E-3 Sentry Block 30 آن هم در تعداد حداقل 10 فروند نيازمنديم.

ز) به جاي سيستم دفاع موشکي قديم Hawk و سيستم ناتوان HQ-2 و S-200 ، حداقل به 100 لانچر پاتريوت PAC-3 يا Arrow-2 نياز داريم و در کنار اينها، بايد صدها قبضه از موشکهاي دوش پرتاب موثر و جديد Stinger و ميسترال نيز خريداري نمائيم؛ البته سامانه هاي کوتاه بردي نظير Tor-M1 نيز براي رهگيري و شکارهاي فاصلهء نزديک، لازم هستند.

ح) به جاي فريب مردم به شکل اضافه کردن چند تکه فلز به هواپيماهاي ماقبل تاريخ اف5 و رنگ آميزي مجدد آنها، مي توان همانند ترکيه، هند و پاکستان، به توليد و سرمايه گذاري مشترک با کمپاني هاي معتبر جهان نظير لاکهيد مارتين يا بوئينگ روي آوريم، ضمن اينکه زمينهء اشتغال صدها هزار نفر در داخل نيز فراهم مي گردد.

وي ادامه داد: اگر دشمن خطايي بكنند او را از كرده خود پشيمان و با توانمندي‌هايي كه داريم او را سركوب خواهيم كرد.

بعد از جريان ايران گيت و سفر مک فارلين به تهران که منجر به فروش قطعات يدکي مهم تامکت و موشکهاي سري جدي Hawk به ايراد شد، بازهم نيروي هوايي ما که اکنون بيست سال از آن زمان فرسوده تر و ضعيف تر محسوب مي شود، قادر نمود موج حملات هوايي عراق به ايران را بگيرد: حمله به نيروگاه برق نکا در شرق مازندران، حملهء سنگين به پالايشگاه نفت تهران در بهمن 1366 و همچنين حملهء بسيار سنگين سه نوبته به ترمينال نفتي خارک در اواخر 1366 از اين جمله هستند. هواپيماهاي عراقي، آن هم از نوع ميگ23 و سوخوي22 در 2 يا 3 سال آخر جنگ، در سراسر آسمان غرب ايران جولان مي دادند. يادم هست در يکي از وحشتناک ترين بمبارانهاي سوخوهاي22 عراقي، 50 نقطهء مسکوني در شهر اهواز با بمب هاي 500 کيلوگرمي هدف قرار گرفت. گفته مي شد در اين عمليات، حداقل 12 بمب افکن سوخوي22 شرکت داشته اند. پاسخ ايران به اين حملات نيز مطابق دکترين نظامي ايران، حملات موشکي کور به شهرهاي عراق بود که خسارت مستقيمي به توان نظامي عراق ابدن وارد نمي کرد.
اين حضرت آقا اگر راست مي گويد، همان خطاهاي هوايي عراق را در سال 65 تا 67 به شدت سرکوب مي کرد و اين چنين ادعاهاي غير قابل انجام اکنون تحويل مردم اغلب بي خبر ايران نمي داد.

آيا انتظار داريم با دو اسکادران از جنگنده هاي قديمي و ابتدايي ميگ29 و همچنين دو اسکادران از بمب افکن هاي دانگريد شده و قديمي سوخوي24، چه مقابله و سرکوبي انجام دهيم؟!! صداقت در گفتار، از اصول اوليهء دين اسلام است که اين حضرات مدام سنگ آن را بر سينه مي زنند.
[External Link Removed for Guests]
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
سپاس‌های ارسالی: 398 بار
سپاس‌های دریافتی: 226 بار
تماس:

پست توسط Yasser »

Reza6662
کاربر و مدیر محترم و عزیز سابق

Reza6662 نوشته شده:اين پست را نيز فکر مي کنم به سرعت برق و باد پاک کنيد چون صرفهء تبليغاتي ندارد.

اگر فکر میکنید پستی میزنید که بدلیل نداشتن محتوای مفید و همینطور خالی نبودن از بغض و کینه و عدم رعایت انصاف و صداقت در متن اون باعث میشه که اون پست پاک بشه، پش بهتر هست که این زحمت رو نه به خودتون بدید و نه ایجاد زحمت برای مدیران سایت بکنید و همینطور باعث انتقال بدبینی و عداوت به دیگر کاربران سایت بشید. انتظار از شما هست که به عنوان یکی از مدیران اصلی سایت ، متوجه این حساسیت ها باشید.

Reza6662 نوشته شده:2) جذب جوانان علاقمند (همانند دوست خوبم SAMAN!!) و آموزش در سطح بالا براي خلبانان جديد

به نظرتون نمیرسه کنایه زدن به جوانانی که به واقع دلشون برای مرزو بومشون میتپه و بر خلاف شما عداوتی ندارن صحیح نباشه ؟

Reza6662 نوشته شده:4) بهينه سازي تجهيزات سالم موجود (به شرطي که صرفهء اقتصادي نيز داشته باشد)

همه میدونن که صرفه اقتصادی در موارد و مصالحی که به امنیت کشور مربوط میشه مطرح نمیشه. صرفه اقتصادی صرفاً در مسائلی که دارای جنبه اقتصادی باشن و همینطور انتخاب های متعددی وجود داشته باشه مطرح میشن.

Reza6662 نوشته شده:در زمينهء تاسيس پايگاه هوايي، به هيچ وجه رشدي مشاهده نمي گردد...
(توجه نمائيد که در طول 25 سال قبل از انقلاب يعني از 28 مرداد 1332 تا بهمن 1357، دهها پايگاه هوايي ساخته شده يا بررسي ساخت آنها صورت گرفته بود.)

این ایراد از طرف شما بسیار باعث تعجب هست اون هم با این همه سابقه و ادعای مطالعه و علاقه و حتی اون یکی دوسال خدمت دفتری سربازی شما در صها در بیش از 8 سال پیش (که همه اطلاعات قابل اعتنای شنا از وضعیت نیروی هوایی به همون مدت استناد میشه)
ایجاد پایگاه جدید برای نیروی هوایی چیزی مثل خرید هواپیما نیست که هرچند وقت در موردش اقدامی بشه. همونطور که همه مطلعین میدونن آخرین پایگاههای هوایی نیروی هوایی آمریکا در سالهای 56 ساخته شدند و عمده اونها هم مربوط به دوران جنگ جهانی دوم هست. حالا آیا این درست هست که بگیم دولت آمریکا بعد از سالهای جنگ عرضه ساخت یک پایگاه هوایی رو هم نداشته.
همونطور هم که خودتون گفتید بررسی طرح و مکانیابی و اقدام به ساخت پایگاه های نیروی هوایی در یک مرحله در قبل از انقلاب انجام شد و قرار هم نبود که پایگاه دیگه ای ساخته بشه. حالا حتی اگر اون دوره هم ادامه پیدا میکرد ، پایگاه های جدیدی ساخته نمیشد.

Reza6662 نوشته شده:22) جوانان علاقمند، پس از هفت خوان تست هاي ورزشي، بايد وارد هفتاد خوان گزينش ديني - مذهبي شوند. البته در مورد گزينش مذهبي نظري نمي دهم ولي به دليل فقدان هواپيماهاي مناسب و جديد، سخت گيري مسئولان نيز چندان بي مورد نيست!

دوست عزیز
من خودم سالهایی رو در ارتش خدمت کردم و مدتی هم با مدیریت استخدام ارتباط داشتم. به اطمینان و با پشتوانه آمار میگم که کمتر از 20 درصد داوطلبان از آزمون های پزشکی عبور میکنن و از افراد باقیمانده هم کمتر از 15درصد از آزمون های عقیدتی و سیاسی عبور نمیکنن. این میشه 2/5 درصد از کل نه اونطور که شما بزرگنمایی میکنین...

Reza6662 نوشته شده:...
ج) به جاي 77 فروند F-14A به چيزي در حدود 20 تا 25 فروند F/A-22 يا 100 فروند F-35 نيازمنديم...

در مورد مفرح بودن طرح اخیر شما با توجه به داشتن چنین طرح هایی در قدیم انجمن چیزی لازم گفتن نمیدونم...

Reza6662 نوشته شده:و) به جاي آواکس ها E-3 ايي که هيچگاه به ما تحويل داده نشدند و در اختيار دشمن اصليمان يعني عربستان سعودي قرار گرفتند، به سيستم هاي به روزي چون Falcon يا E-3 Sentry Block 30 آن هم در تعداد حداقل 10 فروند نيازمنديم.

این مدل صحبت کردن شما همیشه مورد توجه و تحلیل من بوده. شاید بعضی ها ندونن که چرا شما عربستان رو دشمن اصلی میدونید و این همه به امریکا و به خصوص در چند وقت اخیر به اسرائیل ارادت پیدا کردید. ولی خوب باید گفت که شما احتمالاً روتون نمیشه که به طور علنی سابقه دشمنی عربستان رو به ورود اسلام به ایران مرتبط کنید و الان هم به جای اینکه ذکر کنید از لفظ عربستان به جای مقصود اصلیتون نام میبرید.
هنوز توهین شما رو به شهدا و چادر و اون دختر متدین دانشجو که مورد بیحرمتی قرار گرفته بود و همینطور پست های شرم آور شما رو در سایت دفاع اسرائیل به یاد دارم...

راستی منظور شما از Falcon احیاناً Phalcon نبود ؟

Reza6662 نوشته شده:ح) به جاي فريب مردم به شکل اضافه کردن چند تکه فلز به هواپيماهاي ماقبل تاريخ اف5 و رنگ آميزي مجدد آنها، مي توان همانند ترکيه، هند و پاکستان، به توليد و سرمايه گذاري مشترک با کمپاني هاي معتبر جهان نظير لاکهيد مارتين يا بوئينگ روي آوريم، ضمن اينکه زمينهء اشتغال صدها هزار نفر در داخل نيز فراهم مي گردد.

البته چند روز پیش جوابی به این تفکر شما در پاسخ به یکی از کاربران دادم و فکر نمیکردم که هنوز هم همونطورید.
من نمیدونم آیا واقعاً تشخیص تغییر سایز بدنه، تغییر شکل و سایز دماغه، برآمدگی شکمی و مدل نصب دم و ورودی هوا و ... اینقدر برای شما مشکل هست که شما فقط و فقط یک دم رو دیدید و از اون به اضافه کردن چند تکه فلز تعبیر میکنید... (حالا از سیستم ها هم هیچ اطلاعی نداشته باشیم)

Reza6662 نوشته شده:اين حضرت آقا اگر راست مي گويد، همان خطاهاي هوايي عراق را در سال 65 تا 67 به شدت سرکوب مي کرد و اين چنين ادعاهاي غير قابل انجام اکنون تحويل مردم اغلب بي خبر ايران نمي داد.

اتفاقاً مردم ایران از آگاه ترین و با خبرترین مردم هستن، به مردم توهین نکنین ...
شما که از کسانی که آرزوی شکست ملت و مملکتشون رو دارن تشکر میکنید و حتی کسانی رو که الان دارن در این راه تلاش میکنن تمیسخر میکنین، نباید از کسانی که جان خودشون رو کف دستشون گرفته بودن و با چنگ و دندان و با کمترین امکانات از این مرزو بوم و این مردم دفاع میکردن ایراد بگیرید و بهشون کنایه بزنید...

Reza6662 نوشته شده:صداقت در گفتار، از اصول اوليهء دين اسلام است ...

حرف از صداقت شد...
هنوز یادمون هست که شما از خریدهایی که هیچ جا ثبت نشده بود و هیچ منبع موثقی هم نداشت چه قبل از انقلاب و چه بعد از اون خبر میدادین.
هنوز یادمون هست که موقعی که بحث بر سر صاعقه بالا گرفته بود شما با عنوان تنها عکس از کابین صاعقه ، عکسی از یک جنگنده F-5a نروژی از یک سایت کپی کردین و اون رو اینجا قرار دادین و حتی بعد از کشف واقعیت حاضر به قبول اشتباهتون نشدید.
هنوز یادمون هست که شما در یکی از مطالب غیر قابل اثباتتون صحبت از مدرکی واقعی کردین و بعد از درخواست کاربران از شما برای آوردن مدرک، قسمتی از سایت ویکیپدیا رو به اول به جای اون مدرک آوردین و بعد گفتین که این بخشی از یکی کتاب Janes هست و بعد از افشای واقعیت هم قهر کردین...
اگر خودتون یا کاربران دیگه خواستن، میخواین لیستی از تناقضات شما رو در مطالب و نظراتتون برای قضاوت کاربران در مورد صداقت هر دو طرف بیارم...

امیدوارم برای بار چندم قهر نکنید...
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral
تصویر
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط anti_israel »

این که ایران به این همه تجهیزات پیشرفته دست پیدا کنه و قوی تر بشه ارزوی هر ایرانیه اما....توجه کنیم که این تجهیزات ساخته دست (فعلا)دشمنان ماست و و ایا به خدمت گیری این تجهیزات به همین سادگیه؟؟ یا باید کل ساختار کشورمون رو به خواسته اونها از نو بنا کنیم و این چیزی نیست که برای اون 8 سال جنگیدیم و.......پس به نظرم در حال حاضر وبا توجه به تحریم بهترین راه تمرکز روی بهینه سازی وتولید انبوه وبا کیفیت جنگنده های کنونی و سعی در انتقال تکنولوژی از کشورهایی که فعلا جزئ دشمنان ما نیستند البته با کمترین هزینه .. :-o
BLOOD RIVER
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

دوست عزیز YASSER فقط میتومم بگم: دورود بر تو ای میهن دوست دورود :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :) :) :)

اما کلامی با REZA6662 : دوست عزیز در ابتدا لطف کنید و به طور کل موضع خودتون رو اعلام کنید. این لیست بلند بالایی که شما میدید رو آمریکایی ها فقط در یک صورت به ما میدند که یک رژیم مثل رژیم سابق سر کار بیاد. خوب این یعنی چه؟ یعنی ای شهدا ، ای جانبازا و ای شمایی که سالها خون دل خوردید ، شمایی که 8 سال برای حفظ کشورتون با تمام دنیا مبارزه کردید ، بیخود این کار رو کردید . چرا؟ چون ما می خواهیم اف 15 و اف 16 و آواکس بخریم. دیروز توی تاپیکی که دوست همفکرتون golden crown گذاشتن مثل شما حرف از خط تولید اف 16 میزدند. حالا اشکالی نداره که گندم رو از آمریکا وارد میکردیم :-? :-? چه اشکالی داشت که سیب و پرتقال رو از اسرایئل وارد میکردیم. :-? :-? مهم اف 16 و آواکسه ، استقلال و آزادی سیخی چنده ، مستشار آمریکایی تو گوش فرمانده ارتش میزد نمیشد به اون حرف زد، اشکالی نداره ، مهم این که خط تولید موشک با اسرائیل راه بندازیم. درسته که عربستان با ما روابط زیاد خوبی نداره ولی به اسرائیل شرف داره. اف 22 و اف 35 و هر اف کوفت دیگه ای (( از دوستان عذر می خواهم )) مهمتر از حق حاکمیت کشور نیست.
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Palang mah gerefteh »

من معمولا به تاپيکهاي نظامي توجه خاصي دارم ولي اينبار يک علت ديگري هم به انگيزۀ من اضافه شده بود و آنهم کلمۀ « نقد» بود.
فکر مي کنم با توجه مطالبي تا کنون بشکل پراکنده نوشته ام دربارۀ نظريۀ خودم توضيحاتي نوشته ام. متأسفانه من اگر بخواهم يک نتيجه گيري کلي از مطالبي که غالب دوستان در مورد خريد اسلحه مطرح کرده اند، با کمال تأسف بايد بگويم که آنچه مي بينم حاکميت مصرف است. اينرا بخريم آنرا بخريم اف 15 يا سوخوي 30 .البته به شما اطمينان صد در صد مي دهم که نظريۀ من کاملا نظريۀ ارتش واقعي ايران است.
من ماهيت انديشۀ ارتش ايران را مي شناسم. ارتش ايران مي گويد : سلاحي را که من خودم نسازم بکار من نمي آيد. و من اضافه مي کنم که تو اي ارتش ايران هرگاه از سلاح بيگانه استفاده کردي عليه ايران خواهي بود. به اعتقاد من مدرنترين و بافرهنگترين افراد اين مملکت در ارتش ايران هستند. ارتش از آنجاهايي ست که نمي شود کلاهبرداري کرد. چونکه در برخي شرايط يک حرکت اشتباه و يک کم هواس پرتي به قيمت بسيار گزافي تمام مي شود و گاهي غير قابل ترميم. البته من اگر بخواهم يک نقد کارا تحويل ارتش ايران بدهم، خواهم گفت : فقدان سياست صفر کشته ارتش ايران را دچار تأخيرات بسيار زيادي کرده است. سياست صفر کشته در ارتش ايران توان و تحرک همين ارتش را صد چندان خواهد کرد.
فقط اميدوارم که ارتش را هم مثل مجتمع پتروشيمي اراک خصوصي سازي نکنند.
«تنها آنان که بر خاک افتادند پایان جنگ را دیدند»
تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

اگر فکر میکنید پستی میزنید که بدلیل نداشتن محتوای مفید و همینطور خالی نبودن از بغض و کینه و عدم رعایت انصاف و صداقت در متن اون باعث میشه که اون پست پاک بشه، پش بهتر هست که این زحمت رو نه به خودتون بدید و نه ایجاد زحمت برای مدیران سایت بکنید و همینطور باعث انتقال بدبینی و عداوت به دیگر کاربران سایت بشید. انتظار از شما هست که به عنوان یکی از مدیران اصلی سایت ، متوجه این حساسیت ها باشید.

جناب ياسر
اغلب پست هاي من نه به دليل ماهيت و موضعيتي خاص، بلکه به علت عداوت شخصي برخي مديران پاک شدند و اين شد که مني که هر روز روي مقاله و مطلبي تازه تحقيق مي کنم و برخي نيز طبعيتن اشتباه از آب در مي آيند با احترام و عزت، از مديريت در اين سايت اخراج شوم و کساني که تنها پستهاي مفيدشان، تاختن به عقايد ديگران و حذف سريع پست هاي مغاير اعتقادات شخصي اشان است هنوز عنوان سوپر مدير را يدک بکشند. ضمنن من مدتهاست از مديريت اخراج شده ام.

به نظرتون نمیرسه کنایه زدن به جوانانی که به واقع دلشون برای مرزو بومشون میتپه و بر خلاف شما عداوتی ندارن صحیح نباشه ؟

کنايه نبود، مثالي از هزاران بود.

این ایراد از طرف شما بسیار باعث تعجب هست اون هم با این همه سابقه و ادعای مطالعه و علاقه و حتی اون یکی دوسال خدمت دفتری سربازی شما در صها در بیش از 8 سال پیش (که همه اطلاعات قابل اعتنای شنا از وضعیت نیروی هوایی به همون مدت استناد میشه)
ایجاد پایگاه جدید برای نیروی هوایی چیزی مثل خرید هواپیما نیست که هرچند وقت در موردش اقدامی بشه. همونطور که همه مطلعین میدونن آخرین پایگاههای هوایی نیروی هوایی آمریکا در سالهای 56 ساخته شدند و عمده اونها هم مربوط به دوران جنگ جهانی دوم هست. حالا آیا این درست هست که بگیم دولت آمریکا بعد از سالهای جنگ عرضه ساخت یک پایگاه هوایی رو هم نداشته.
همونطور هم که خودتون گفتید بررسی طرح و مکانیابی و اقدام به ساخت پایگاه های نیروی هوایی در یک مرحله در قبل از انقلاب انجام شد و قرار هم نبود که پایگاه دیگه ای ساخته بشه. حالا حتی اگر اون دوره هم ادامه پیدا میکرد ، پایگاه های جدیدی ساخته نمیشد.

بنده در صها يک نگهبان ساده بودم و يکي از مسئوليتهايم، تميز کردن اتاق کار پرسنل بود. مکان يابي و ساخت پايگاههاي هواي، تجهيز نيروي هوايي به ادوات پيشرفته، يکي از خدمات غيرقابل انکار حکومت پيشين بود که اکنون نيز حتا توسط مذهبيون افراطي مورد احترام و تقدير قرار مي گيرد. در ضمن من با آمريکا کاري ندارم چون نه در آنجا زندگي کرده ام و نه از توان جابه جايي ارتش و نيروي هوايي اش توسط ناوهاي هواپيمابر بي اطلاعم؛ به من هم ارتباطي ندارد که آنها چند تا ساخته اند يا چرا در آريزونا نساخته اند و در فلوريدا پايگاه دارند.

این مدل صحبت کردن شما همیشه مورد توجه و تحلیل من بوده. شاید بعضی ها ندونن که چرا شما عربستان رو دشمن اصلی میدونید و این همه به امریکا و به خصوص در چند وقت اخیر به اسرائیل ارادت پیدا کردید. ولی خوب باید گفت که شما احتمالاً روتون نمیشه که به طور علنی سابقه دشمنی عربستان رو به ورود اسلام به ایران مرتبط کنید و الان هم به جای اینکه ذکر کنید از لفظ عربستان به جای مقصود اصلیتون نام میبرید.
هنوز توهین شما رو به شهدا و چادر و اون دختر متدین دانشجو که مورد بیحرمتی قرار گرفته بود و همینطور پست های شرم آور شما رو در سایت دفاع اسرائیل به یاد دارم...

راستی منظور شما از Falcon احیاناً Phalcon نبود ؟

متاسفانه و بر خلاف ميل شما، من از اعراب (اعراب غيرايراني) تنفر دارم. اما براي آقامهدي - مديريت محترم سايت - بسيار متاسفم که هنوز شما را لياقت مديريت مي دانند زيرا اين پست من تنها بيانگر به روز نشدن و عدم کارايي نيروي هوايي بود و ارتباطي به اسرائيل ابدن نداشته و ندارد. حضرت عالي اگر با اين افکار خود در عقيدتي سياسي نيروي دريايي حکومت ديني ايران خدمت مي کرديد، راه براي فعاليت من در اين سايت باز مي بود و هنوز مي توانستم بخش هاي نظامي را کنترل کنم و مطلب درج نمايم.

در مورد سيستم رادار فالکن (Phalcon) حرف شما صحيح است.

اتفاقاً مردم ایران از آگاه ترین و با خبرترین مردم هستن، به مردم توهین نکنین ...
شما که از کسانی که آرزوی شکست ملت و مملکتشون رو دارن تشکر میکنید و حتی کسانی رو که الان دارن در این راه تلاش میکنن تمیسخر میکنین، نباید از کسانی که جان خودشون رو کف دستشون گرفته بودن و با چنگ و دندان و با کمترین امکانات از این مرزو بوم و این مردم دفاع میکردن ایراد بگیرید و بهشون کنایه بزنید...

منظور من عامهء مردم است که فرق اف5 را با اف22 نمي دانند و هر دو را هواپيماي جنگي فرض مي کنند. من از کسي که آرزوي شکست يا پيروزي ملت ايران را داشته باشد نه تشکر کرده ام و نه دشمني. اصولن پست من در ارتباط با توانمندي هاي نيروي هوايي بود که ظاهرن به عقايد شخصي شما که نبايد در سايتي با 36000 عضو درج شوند، برخورد و تقابل نموده است، زيرا اصولن نقدي به نوشته ي من نکرده ايد و به خود شخص من تاخته ايد.

البته چند روز پیش جوابی به این تفکر شما در پاسخ به یکی از کاربران دادم و فکر نمیکردم که هنوز هم همونطورید.
من نمیدونم آیا واقعاً تشخیص تغییر سایز بدنه، تغییر شکل و سایز دماغه، برآمدگی شکمی و مدل نصب دم و ورودی هوا و ... اینقدر برای شما مشکل هست که شما فقط و فقط یک دم رو دیدید و از اون به اضافه کردن چند تکه فلز تعبیر میکنید... (حالا از سیستم ها هم هیچ اطلاعی نداشته باشیم)

متاسفانه من هرچه به اعجوبه هايي نظير آذرخش و صاعقه نگاه کردم، چيزي جز اف5 تغيير يافته نديدم. من با عوام فريبي فرماندهان نيروي هوايي مخالفم، دشمن کشورم نيستم.

همه میدونن که صرفه اقتصادی در موارد و مصالحی که به امنیت کشور مربوط میشه مطرح نمیشه. صرفه اقتصادی صرفاً در مسائلی که دارای جنبه اقتصادی باشن و همینطور انتخاب های متعددی وجود داشته باشه مطرح میشن.

بنده اعتقادي به بهينه سازي هواپيماي يا وسيله اي که بيش از 30 يا 40 سال کار کرده است ندارم. زيرا هزينه ها جانبي نگهداري اين وسيله، بر کارايي بدست آمده از ارتقاء آويونيک يا موتور فزوني خواهند گرفت. بهينه سازي براي هواپيمايي مانند F-16A مناسب است که در طول جنگي 8 ساله شرکت نداشته و تنها با تعويض رادار آن، قابليتهاي بسياري به توانمندي رزمي هواپيما افزوده مي شود.

حرف از صداقت شد...
هنوز یادمون هست که شما از خریدهایی که هیچ جا ثبت نشده بود و هیچ منبع موثقی هم نداشت چه قبل از انقلاب و چه بعد از اون خبر میدادین.
هنوز یادمون هست که موقعی که بحث بر سر صاعقه بالا گرفته بود شما با عنوان تنها عکس از کابین صاعقه ، عکسی از یک جنگنده F-5a نروژی از یک سایت کپی کردین و اون رو اینجا قرار دادین و حتی بعد از کشف واقعیت حاضر به قبول اشتباهتون نشدید.
هنوز یادمون هست که شما در یکی از مطالب غیر قابل اثباتتون صحبت از مدرکی واقعی کردین و بعد از درخواست کاربران از شما برای آوردن مدرک، قسمتی از سایت ویکیپدیا رو به اول به جای اون مدرک آوردین و بعد گفتین که این بخشی از یکی کتاب Janes هست و بعد از افشای واقعیت هم قهر کردین...
اگر خودتون یا کاربران دیگه خواستن، میخواین لیستی از تناقضات شما رو در مطالب و نظراتتون برای قضاوت کاربران در مورد صداقت هر دو طرف بیارم...

امیدوارم برای بار چندم قهر نکنید...

من صداقت نداشتم يا اشتباه مي کردم يا اطلاعات غلط در اختيارم بود. اما اين من بود نه فرمانده نيروي هوايي. من اشتباه بکنم دهها نفر از همفکران شما همانند رضا313 يا همين آقاي Typhoon که با پست اش خود را مدير تصور کرده است به من مي تازند. اما يک مسئول يا چيزي نگويد (عطر خود ببويد) يا اينکه اگر چيزي براي رسانه هاي عمومي بيان کرد، عوام فريبي نکند. بازهم مي گويم بنده هر اشتباهي داشتم، مطالب شما به پست اول من که در مورد نقد نيروي هوايي و سخنان فرمانده آن بود ارتباطي نداشته و از اين بابت اگر کاربري ساده اين چنين پاسخي مي داد يا اخراج مي شد يا از طرف مديران به وي اخطارهاي شديد ابلاغ مي گرديد اما شما را کسي جرات ندارد کنار بگذارد يا اخطار بدهد، ظاهرن به افراد يا سازمانهاي خاص و قدرتمندي متصل هستيد.

typhoon,
اما کلامی با REZA6662 : دوست عزیز در ابتدا لطف کنید و به طور کل موضع خودتون رو اعلام کنید. این لیست بلند بالایی که شما میدید رو آمریکایی ها فقط در یک صورت به ما میدند که یک رژیم مثل رژیم سابق سر کار بیاد. خوب این یعنی چه؟ یعنی ای شهدا ، ای جانبازا و ای شمایی که سالها خون دل خوردید ، شمایی که 8 سال برای حفظ کشورتون با تمام دنیا مبارزه کردید ، بیخود این کار رو کردید . چرا؟ چون ما می خواهیم اف 15 و اف 16 و آواکس بخریم. دیروز توی تاپیکی که دوست همفکرتون golden crown گذاشتن مثل شما حرف از خط تولید اف 16 میزدند. حالا اشکالی نداره که گندم رو از آمریکا وارد میکردیم چه اشکالی داشت که سیب و پرتقال رو از اسرایئل وارد میکردیم. مهم اف 16 و آواکسه ، استقلال و آزادی سیخی چنده ، مستشار آمریکایی تو گوش فرمانده ارتش میزد نمیشد به اون حرف زد، اشکالی نداره ، مهم این که خط تولید موشک با اسرائیل راه بندازیم. درسته که عربستان با ما روابط زیاد خوبی نداره ولی به اسرائیل شرف داره. اف 22 و اف 35 و هر اف کوفت دیگه ای (( از دوستان عذر می خواهم )) مهمتر از حق حاکمیت کشور نیست.

موضع من، راهي است که به تقويت بنيهء نظامي و علي الخصوص نيروي هوايي منجر شود. خريد هواپيما از کشورهاي صحب تکنولوژي جرم نيست. در دوران قبل از انقلاب نيز هم افسر مودب و با انضباط آمريکايي وجود داشت و هم از آن نوعي که شما ذکرش را گفته ايد؛ پس براي يک يا دو مورد نبايد کل سيستم را زير سوال ببريد. خريد محصولات کشاورزي از کشورهاي خارجي براي کنترل قيمت محصول، امريست رايج که هنوز هم ادامه دارد، پس خواهشن منطقي و با استدلال بحث کنيد نه مانند رانندگان وانت بار. ضمن اينکه اين بحث ارتباطي به افزايش توانمندي نيروي هوايي ندارد. مونتاژ اف16 يعني همان راهي که مي خواستيم در پيش بگيريم و ترکيه آن را در پيش گرفت، و اکنون نيز مامور ساخت قسمت اصلي بدنه اف35 شده است، يک راه حل منطقي و اقتصادي براي خريد و کسب دانش فني يک محصول پيچيده همانند يک هواپيماي جنگيست. هند با سوخوي، پاکستان با چنگدو و ترکيه با لاکهيد مارتي قرارداد همکاري و توليد مشترک دارند و هردو نيز منتفع مي شوند. ضمنن سنگ وهابي هاي کافر را به سينه نزنيد.

Palang mah gerefteh,
من معمولا به تاپيکهاي نظامي توجه خاصي دارم ولي اينبار يک علت ديگري هم به انگيزۀ من اضافه شده بود و آنهم کلمۀ « نقد» بود.

بله درست است. اغلب مردم ما نقد نمي دانند و توهين، تسويه حسابهاي قديمي و تحقير عقايد افراد را نقد مي خوانند.

typhoon,
اول جناب حسین سخا : 1) لطف کنید قوانین انجمن رامطالعه کنید ، زدن چند پست پشت هم ممنوع است. 2) اینجا رسانه های بزرگ نیست که بخواهیم جنگ روانی راه بیاندازیم ، یک انجمن برای تبادل اطلاعات علمی با ارائه مدارک مستدل است. 3 ) جناب reza 6662 فقط نقد نمیکنند ، بعد چند خط یکهو نتیجه میگیرند که چون هواپیماهای ما قدیمی است پس رژیم باید عوض شه و سریع شروع به تعریف از حکومت شاهنشاهی میکنند. معلوم هم نیست چه رابطه ای با اسرائیلی ها دارند که هی میخواهن اسرائیل رو منزه جلوه بدن.

اول اينکه اين مسائل به مديران مربوط است و چنين تذکراتي در حيطهء کاربري ساده اي مثل شما قرار ندارد.
دوم اينکه خريد ملزومات پيشرفته، ارتباطي به نوع حکومت ندارد بلکه شايد همين آقاي احمدي نژاد، 4 سال ديگر، خط توليد F-15E را در اصفهان يا شيراز افتتاح کنند.

دوم جناب JSF : وقتی در کشوری بعضی از مردم آب بهداشتی ندارن بریم خرج اسلحه کنیم. همه میدونن که ایران دچار کمبود اعتبار است. بله ، میشه مثل رژیم سابق بی خیال بهداشت و آموزش و کشاورزی بشیم و بگیم زنده باد اسلحه و ارتش. دولت فعلی هر چی که باشه به هر حال در فکر زیر ساخت است و در آینده اثرات آن مشخص میشه. در ضمن رژیم جهل و نادانی در 22 بهمن 57 نابود شد. یک نگاهی به آمار دانشجویان بندازی متوجه میشوی. گر چه که : نرود میخ آهنین در سنگ.

اسلحه و ارتش از نان شب واجب تر است که جز اين بود اکنون صدام يزيد تکريتي بر تهران و ايران حکم مي راند.

در ضمن تشکر افراد ذیل، برای من همانند خنجری بود که غیرقابل بخشش است و از نظر من دلیلی منطقی برای تشکر از پست تسویه حساب شخصی جناب یاسر وجود نداشته است:

تصویر 
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

ضمن خسته نباشید به همه .

همونطور که میدونید مدتیه دیگه علاقه ای به حضور در انجمن های هوا فضا ندارم علتش هم به خوبی در این تاپیک معلومه . جنجال هاو دعواهایی بیهوده که با یک پست شروع میشه .

شاید در برخی موارد با رضا اختلاف نظر داشته باشم ولی حرفاش رو در مورد ضعف و تحلیل رفتن نیروی هوایی ارتش به خوبی تایید میکنم چون شواهد و مستندات به راحتی اون رو اثبات میکنند . بگذریم .

یاسر دوست من به خوبی میدونی که برخی مسائل در اینجا قابل طرح نیست و مطمئنم که به علت علاقه ای که به کشور و خاک خودت دارید نهایت سعی خودتون رو میکنید که از ارمان های ابرمردان جنگ 8 ساله دفاع کنید . ولی فکر نمیکنید لحن توهین آمیز برای یک نظامی اون هم با سن و سال شما مناسب باشه . قدرت یک مرد نه در غرور و در شت گویی اون بلکه در گذشته اونه . مالک اشتر رو که به خوبی میشناسید . همون مردی که در عین قدرت حتی به دشنام دهنده خود احترام میگذاشت . رضا هم همانند شما فرزنده این خاکه و در روز ی که دشمن دست دراز کنه مطمئنن دوشادوش شما خواهد جنگید ولی نه تنها به اون بلکه به دیگران حق بدید که از برخی اتفاقات سالهای اخیر ناراحت باشند . چون دارند پر پر شدن نیرویی رو می بینند که روزگاری با پرنده های افسانه ای خود دستان هر متجاوزی را در جا قطع میکرد .
ولی حالا کجاییم . دوست من خودتون در بوشهر هستید و مطمئنم یادتون هست که زمانی بحرین جزو خاک ما بود . ولی حالا ببینیم این کشور کوچیک چقدر قدرتمند شده که به خاطر حرف یک روزنامه وزیر خارجه ما باید شخصا در دوحه از امیر بحرین عذر بخواد . مطمئنم باعث ناراحتی شما هم بوده و هست

در رفتارت میانه روی اختیار کن وسخن آرام گو ونه با فریاد بلند ............
سوره لقمان ایه 19

امیدوارم درک کنید

دوم جناب JSF : وقتی در کشوری بعضی از مردم آب بهداشتی ندارن بریم خرج اسلحه کنیم. همه میدونن که ایران دچار کمبود اعتبار است. بله ، میشه مثل رژیم سابق بی خیال بهداشت و آموزش و کشاورزی بشیم و بگیم زنده باد اسلحه و ارتش. دولت فعلی هر چی که باشه به هر حال در فکر زیر ساخت است و در آینده اثرات آن مشخص میشه. در ضمن رژیم جهل و نادانی در 22 بهمن 57 نابود شد. یک نگاهی به آمار دانشجویان بندازی متوجه میشوی. گر چه که : نرود میخ آهنین در سنگ.

دوست من بدن خودتون رو مثال میزنم اگر همون گلبول های سفید که خداوند برای مبارزه با بیماریها در بدن شما قرار داده وجود نداشتند فکر میکنید چه میشد . مثلا خدا به جای آنها آب بدن شما و یا تغذیه سلول ها را افزایش میداد .و سلول را قویتر میکرد در آن صورت اگر روزی بیمار میشدید چگونه بدنتان با ان بیماری مبارزه میکرد . و یا نگاهی به طبیعت بکنیم همین زنبورها اگر زنبور سرباز نداشتند چگونه از کندوی خود که برای ساختش زحمت کشیدند در برابر زنبورهای زرد و حیوانات مهاجم دفاع میکردند .

"در طبیعت نشانه هاییست برای اهل ایمان "

گویند قران کتابست و قران دیگری نیز وجود دارد که آن طبیعت است و ایات و نشانه های خداوند که باید حق آن ادا گردد و خوانده شود. از اینروست که در قران بارها به آیات قدرت الهی اشاره شده است. از جمله سوره ی بقره آیات ۱۶۵ و ۱۶۴ :
در خلقت هفت آسمان و زمین و در آمد و شد شب و روز و تعادل میان آنها که شام تاریک برای استراحت است و روز پرنور از برای کار و کسب روزی و در کشتیهایی که با همه سنگینی خود بر روی آب حرکت می کنند و فرو نمیروند و در بارانی که از آسمان بر ما نازل شده که قطره قطره نوازشگرانه بر ما فرود می آید و آنهمه آب از ابر حامله ناگاه فرو نمیریزدو در گردش بادها که گویند فرشتگان موکل آنرا از جایی به جای دیگر به اراده و حکمت خداوند می برند و همینطور در ابری که میان آسمان و زمین شناور است در تمام این ایات نشانه هاییست برای اهل ایمان اگر با دقت بنگرند و به خالق برسند.

همانند بدن شما و طبیعت یک کشور هم به نیرویی نیازمکنده تا در روزگاری که مورد هجوم قرار میگیره در برابره اون مقاومت کنه . حالا شما بگید چگونه با دست خالی میخواهید در برابر دشمن بایستید . اگر همین نیرو نبود شاید امروز در کشور تصاویر صدام و مجسمه های اون در میدانها و مدرسه هامون بر روی دیوار بودند .
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

آقا دوباره سلام : یک چیزایی داره قاطی میشه. من نگفتم که ارتش رو بی خیال شید. بابا من گفتم هر چیزی به اندازش. محمد رضا پهلوی در جشن فارغ التحصیلی دانشجویان افسری در سال 1353 گفته بود: ایران تا سال 1363 دارای سومین ارتش نیرومند جهان بعد از آمریکا و شوروی میشود. البته بدون تسلیحات کشتار جمعی.
حالا اصل حرف من این بود که بهتر نبود این بودجه کمتر میشد و خرج آموزش و بهداشت و کشاورزی میشد. تکرار میکنم هر چیزی به اندازه اش. نیروی هوایی لازمه اما به اندازه اش. ما داشتیم برای مقابله با کی آماده میشدیم :شوروی یا عراق؟ شوروی سالها بود که رژیم شاه رو در مرزهاش پذیرفته بود.ما اگر خودمون رو هم منفجر میکردیم به اونها نمیرسیدیم.اما درباره کشاورزی، آقای reza6662 خرید محصولات کشاورزی برای تعادل قیمت یک چیزه و واردات بیش از 60 در صد گندم و آرد یعنی مهمترین ماده غذایی از خارج چیز دیگری است. من خودم رو مدیر فرض نکردم ، خیلی از سایر اعضاء نیز با رتبه کمتر از من از این تذکرات دادن و مدیریت سایت از اونها تشکر کرده و در ضمن شما مدیر نیستی که به من تذکر میدی. اما راجع به افسران آمریکایی: منظور من بی ادبی یا با ادبی اونها نبود. منظور من قانون ننگ
آور کاپیتولاسیون بود.اما یک سوال از شما که میگید در زمینه هوا و فضا دستی بر آتش دارید: آیا اف 16 های ترک توانایی در گیری با اف 16 های آمریکایی رو دارند یا نه ؟ فقط آره یا نه . اما در مورد اعراب. فکر نکن که من کشته مرده وهابی ها هستم ، حرف من انتخاب بین بد و بدتر بود. هر چی باشند از یک سری صهیونیست غاصب و متجاوز بهتر اند. البته ببخشید اگر به قبله عامالتون توهین شد.شما هم جنبه خودتون رو در باره انتقاد نشون دادید با اون خط آخر راجع به خنجر از پشت و این حرفها. باز هم میگم دوستان هر چیزی به اندازش.
قفل شده

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”