فقط از همه يه خواهشي دارم اينكه كدوم يك از شما نظامي هستيد منظورم از اين سوال اين بود كه افرادي كه نظامي هستن اطلاعات بهتر و كاملتري ميتونن داشته باشن براي مثال من تو يكي از تاپيكها خوندم كه ايران هواپيماي tu (بمب افكن ) ببخشيد كه اسم دقيقش رو نميدونم از روسيه گرفته خودم اين مطلب رو باور نداشتم تا از يه دوست كه نظامي هست پرسيدم و اون بهم گفت كه اين هواپيما ها در ايران هست ولي تعداش خيلي كمه و همينطور يه تغييراتي هم موقع سفارش روش نجام گرفته حالا نميدونم درست گفته يا نه .
نظامی بودن خیلی نمی تونه در کسب اطلاعات مفید باشه، چه بسا فردی حتی خلبان هم باشه، ولی نداند که وضعیت هواپیماهای موجود در نیروی هوایی به چه صورت هست. همین الان اگر از یک خلبان اف 14 ایرانی درباره تعداد هواپیماهای اف 14 موجود در ایران بپرسید، به فرض اینکه از نظر امنیتی هم مشکلی برای جواب دادن نداشته باشه، نمی تونه اعداد و ارقام دقیقی ارائه کنه. اصلا در سیستم های نظامی و اطلاعاتی اگر موضوعی به فرد یا گروهی مربوط نمیشه، نباید اون فرد از آن اطلاعی داشته باشه. پس نظامی بودن یا نبود یک فرد نمی تونه به تنهایی معیار برای سنجش صحت صحبت های آن فرد باشه.