چگونه نيروي هوايي ايران ميتواند قدرتي منطقه اي باشد ؟!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

فقط از همه يه خواهشي دارم اينكه كدوم يك از شما نظامي هستيد منظورم از اين سوال اين بود كه افرادي كه نظامي هستن اطلاعات بهتر و كاملتري ميتونن داشته باشن براي مثال من تو يكي از تاپيكها خوندم كه ايران هواپيماي tu (بمب افكن ) ببخشيد كه اسم دقيقش رو نميدونم از روسيه گرفته خودم اين مطلب رو باور نداشتم تا از يه دوست كه نظامي هست پرسيدم و اون بهم گفت كه اين هواپيما ها در ايران هست ولي تعداش خيلي كمه و همينطور يه تغييراتي هم موقع سفارش روش نجام گرفته حالا نميدونم درست گفته يا نه .

نظامی بودن خیلی نمی تونه در کسب اطلاعات مفید باشه، چه بسا فردی حتی خلبان هم باشه، ولی نداند که وضعیت هواپیماهای موجود در نیروی هوایی به چه صورت هست. همین الان اگر از یک خلبان اف 14 ایرانی درباره تعداد هواپیماهای اف 14 موجود در ایران بپرسید، به فرض اینکه از نظر امنیتی هم مشکلی برای جواب دادن نداشته باشه، نمی تونه اعداد و ارقام دقیقی ارائه کنه. اصلا در سیستم های نظامی و اطلاعاتی اگر موضوعی به فرد یا گروهی مربوط نمیشه، نباید اون فرد از آن اطلاعی داشته باشه. پس نظامی بودن یا نبود یک فرد نمی تونه به تنهایی معیار برای سنجش صحت صحبت های آن فرد باشه.
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط NOVACAWX »

سلام دوستان
من هم حرفهاي دوست عزيز frogfoot رو تاييد ميكنم صرف نظامي بودن يا نبودن دليل بر صحت اطلاعات نيست . همونطور هم كه ايشون گفتن حتي ممكنه يك خلبان نيروي هوايي حتي ندونه چه تعداد از هواپيمايي كه خودش با اون پرواز داره در كشور موجوده .
البته نميشه اينو يه نقطه ضعف به حساب اورد علت اصلي اين مساله حفاظت اطلاعات بالا تو كشور ماست . همچنين همونطور كه ايشون گفتن نتنها در كشور ما بلكه در اكثريت به يقين كشور هاي دنيا معمولا افراد تنها اطلاعات مربوط به خودشونو و برحسب وظيفه اي كه دارن ميتونند در اختيار داشته باشند . و در كشور ما هم اين اصل رعايت ميشه .

اقاي پلنگ ماه گرفته دوست عزيز خدمت شما بايد عرض كنم در دنياي امروز يك قدرت منطقه اي ميتونه يك قدرت جهاني باشه بستگي داره كه اين قدرت منطقه اي تو كدوم منطقه از جهان باشه !!!!!!!1 چيزي هم كه زياده حد وسط .

اما درمورد وجود هواپيما هاي جنگنده . بمب افكنها . هواپيماهاي پيش اخطار . 2فروند اف 16 . سوخو 31 . و و و و و .............
خيلي چيزاي ديگه همشون مورد اختلاف عده اي از دوستانه .
ممنون
bye
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

در دنياي امروز حد وسط داريم ولي فاصله حد وسطها با ابر قدرتها بقدري زياد است که شايد نشه به اونها گفت حد وسط . در کل اين حد وسطها نيستند که تصميم نهايي را ميگيرند و سرنوشت بيشتر مردم جهان را رقم ميزنند .
با همه اينها گاهي يک قدرت منطقه اي هم ميتونه کارهايي در حد يک ابر قدرت انجام بده . و يا با حمايت ديگران ( متحدانش ) و استفاده صحيح از امتيازات و ظرفيتهايي که داره به مرور به يک ابر قدرت تبديل بشه .
نيروي هوايي ايران هم به نظر من با سرمايه گذاري و توليد علم در دانشگاه ها و بکارگيري آن در همه جا خصوصا صنعت هوايي ( و البته تربيت خلبانان کار کشته ) ميتونه در مدتي نه چندان طولاني به يک قدرت منطقه اي و حتي فرا منطقه اي تبديل بشه .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
قفل شده

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”