در مورد نمایشگاه هوایی بوشهر

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

در مورد نمایشگاه هوایی بوشهر

پست توسط Present »

من در ایام دهه فجر بوشهر بودم و از این نمایشگاه دیدن کردم و فکر کنم که تامکتی اونجا بود که شماره سریالش آخرش 6 بود درست یادم نیست ولی یک عکس هم ازش گرفتم که امیدوارم با کیفیت در بیاد و این هواپیما با موشک های فونیکس لود شده بود
ولی خیلی زورم گرفت که تا روز قبلش میذاشتن که با بری و تو کابین را ببینی و از توش عکس بگیری ولی من چون دوم و سوم بود رفتم متاسفانه نذاشتن که نزدیکش بشم فقط تونستم یک مقداری بهشون نزدیک بشم
در ضمن به نظر نمیومد که زیاد از نظر بدنه فرسوده باشن چون در اون هوای رطوبتیی که بوشهر داره باید حداقل یک خورده زنگ خوردگی و یا پوسیدگی داشته باشه مگه نه

خلاصه از مسئول اونجا پرسیدم گفتم که وضعیت تانمکت ها تو ایرانن چه جوره گفت : خوبه اکثرا عملیاتی هستن ولی به خاطر اینکه پرنده با ارزشیه ازشون کم استفاده میشه واکثرا تو آشیانه ها نگه داری میشن و چون تو شرایط جنگی نیستیم فقط یک دونه فول لود (آلرت) هست وبقیه هم تو آشیانه ها ازشون نگه داری میشه و وضعشون هم خو به و از لحاظ قطعات هم خیلی کم به مورد بر میخوریم
در ضمن نمیدونم که تو اون نمایشگاه و پایگاه ششم شکاری که همش تامکت و F-4 هست موشک روسی چه میکرد البته نزده بود چه نوعی است ولی خیلی بزگ نبود کوچک هم نبود واکثر موشک ها هم چاشنی و موتورهاشون باز شده بود به غیر از یک بمب که روش زده بود 500 پوندی که به وسیله سیمهای مخصوص پلمپ شده بود انگار سند خونه ولی ای عکس گرفتم که هر وقت ظاهر شد فقط یکیش رو میذارم چون تو بقیش چهره خودم و خانواده پیداست پس از اون لحاظ شرمنده

در ضمن یک هلکوپتر طبسی هم بود عجب عظمتیه داخلش که رفتم خودش به اون گنده ای ولی کابین خلبانش فسقلی حتی بچه 1 ساله که هیچی از این نمیفهمه هم گذاشتن بره اونجا عکس بگیره ولی ما رو نذاشتن ادم ای زورش میگیره f-14وf-4 ها هم همین بلا رو سرمون در آوردن چون سربازهای خود نیرو هوایی اومده بودن و کابین رو ان... کرده بودن ما هم محروم شدیم
New Member
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط iman joudaki »

دوست عزيز با سلام
نام هلي کپتري که گفتيد CH53 است که اگر اشتباه نکنم ايران هم از آن در زمان ستم شاهي توسط محمد رضاي خاعن از آمريکاي استعمارگر خريداري کرده و کارايي بالايي داشته و در نيروي دريايي خدمت مي کنند.

در يکي از اين نمايشگاه ها منظره خنده آوري ديدم
در زير F7حاضر در محل چند تشت قرار داده بودند.علت را پرسيدم گفتند روغن ريزي دارد تشت گزاشته ايم رمپ را کثيف نکند.
در کنار اين هواپيماي بد ترکيب مگس مانند که در سال1369 خريداري شده است يک F5 هم قرار داشت که گذشت زمان و شرکت در هشت سال جنگ نتوانسته بود از زيبايي آن بکاهد گويي به شما لبخند مي زد.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 344 بار
سپاس‌های دریافتی: 40 بار

پست توسط 1373 »

سلام من هم يك f14در حال فرود ديدم
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های دریافتی: 56 بار

Re: در مورد نمایشگاه هوایی بوشهر

پست توسط TOPGUN »

morteza_1234m نوشته شده:من در ایام دهه فجر بوشهر بودم و از این نمایشگاه دیدن کردم و فکر کنم که تامکتی اونجا بود که شماره سریالش آخرش 6 بود درست یادم نیست ولی یک عکس هم ازش گرفتم که امیدوارم با کیفیت در بیاد و این هواپیما با موشک های فونیکس لود شده بود
ولی خیلی زورم گرفت که تا روز قبلش میذاشتن که با بری و تو کابین را ببینی و از توش عکس بگیری ولی من چون دوم و سوم بود رفتم متاسفانه نذاشتن که نزدیکش بشم فقط تونستم یک مقداری بهشون نزدیک بشم
در ضمن به نظر نمیومد که زیاد از نظر بدنه فرسوده باشن چون در اون هوای رطوبتیی که بوشهر داره باید حداقل یک خورده زنگ خوردگی و یا پوسیدگی داشته باشه مگه نه

خلاصه از مسئول اونجا پرسیدم گفتم که وضعیت تانمکت ها تو ایرانن چه جوره گفت : خوبه اکثرا عملیاتی هستن ولی به خاطر اینکه پرنده با ارزشیه ازشون کم استفاده میشه واکثرا تو آشیانه ها نگه داری میشن و چون تو شرایط جنگی نیستیم فقط یک دونه فول لود (آلرت) هست وبقیه هم تو آشیانه ها ازشون نگه داری میشه و وضعشون هم خو به و از لحاظ قطعات هم خیلی کم به مورد بر میخوریم
در ضمن نمیدونم که تو اون نمایشگاه و پایگاه ششم شکاری که همش تامکت و F-4 هست موشک روسی چه میکرد البته نزده بود چه نوعی است ولی خیلی بزگ نبود کوچک هم نبود واکثر موشک ها هم چاشنی و موتورهاشون باز شده بود به غیر از یک بمب که روش زده بود 500 پوندی که به وسیله سیمهای مخصوص پلمپ شده بود انگار سند خونه ولی ای عکس گرفتم که هر وقت ظاهر شد فقط یکیش رو میذارم چون تو بقیش چهره خودم و خانواده پیداست پس از اون لحاظ شرمنده

در ضمن یک هلکوپتر طبسی هم بود عجب عظمتیه داخلش که رفتم خودش به اون گنده ای ولی کابین خلبانش فسقلی حتی بچه 1 ساله که هیچی از این نمیفهمه هم گذاشتن بره اونجا عکس بگیره ولی ما رو نذاشتن ادم ای زورش میگیره f-14وf-4 ها هم همین بلا رو سرمون در آوردن چون سربازهای خود نیرو هوایی اومده بودن و کابین رو ان... کرده بودن ما هم محروم شدیم

ببينم پس آموزشه خلبان چی ميشه؟

هواپيما هست ولی خلبان نداريم؟

جالبه
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”