حالا که بحث بازی شده هرکه میتونه بازی wovرو در حالت سخت انجام بده! امکان نداره کسی بتونهsa-2 سم میزنتت!
امتحان کنید من با حالت آسان بیش از600000 امتیاز گرفتم و الان درجه ام ژنرال است.البته من حالت آسونم که به هرکدام از دوستام دادم نتونستن پرواز کنن!
البته علاقشون به این چیز ها متوسط به پایین بود!
هرکس اهلfs2004باUSAF......
مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا
کسی از پلی استیشین 2 خوشش نمی یاد ! من ace combat 0 خیلی دوست دارم
در نبرد دور برد حرفی برای گفتن نداره ....اما تو داگ فایت بی نظیره ..البته من تمام سری بازی ace combat را دوست دارم
جالبه تو این بازی اگه بتونید آخرین level سختی این بازی را آزاد کنین بعد
با اف -22 پرواز کنین دشمن دیگه شمارو نمی بینه ! چون از رادار دشمن محو می شین !
البته بهترین هواپیمای تو بازی su-37 یا همون ترمیناتوره ...واقعا عجب مانور هایی می ده
در نبرد دور برد حرفی برای گفتن نداره ....اما تو داگ فایت بی نظیره ..البته من تمام سری بازی ace combat را دوست دارم
جالبه تو این بازی اگه بتونید آخرین level سختی این بازی را آزاد کنین بعد
با اف -22 پرواز کنین دشمن دیگه شمارو نمی بینه ! چون از رادار دشمن محو می شین !
البته بهترین هواپیمای تو بازی su-37 یا همون ترمیناتوره ...واقعا عجب مانور هایی می ده
جاودان اندیشه کن تا پس از مرگ نیز زندگی کنی
فيشبد نوشته شده:حالا که بحث بازی شده هرکه میتونه بازی wovرو در حالت سخت انجام بده! امکان نداره کسی بتونهsa-2 سم میزنتت!
امتحان کنید من با حالت آسان بیش از600000 امتیاز گرفتم و الان درجه ام ژنرال است.البته من حالت آسونم که به هرکدام از دوستام دادم نتونستن پرواز کنن!
البته علاقشون به این چیز ها متوسط به پایین بود!
آقای فيشبد بر فراز ویتنام خیلی قدیمیه.. البته دلم براش خیلی تنگ شده .. خوش به حالت ...حتی تو بازار رضا هم پیدا نکردم!
جاودان اندیشه کن تا پس از مرگ نیز زندگی کنی
-