یک خلبان:آسمان مدینه با تمام آسمانها متفاوت است

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

یک خلبان پروازهای حج زائران ایرانی خانه خدا گفت: گرچه ممکن است به لحاظ ظاهری هیچ تفاوتی میان آسمان شهرمدینه منوره با آسمان سایرنقاط دنیا وجود نداشته باشد اما آسمان شهر مدینه مملو از آرامش و معنویت وصف ناپذیر است که همیشه از آن بهره مند می شوم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازواحد ارتباطات خبری بعثه مقام معظم رهبری، خلبان محمد یزدان شاد درحین پرواز با هواپیمای ایرباس گروه کارگزاران پیش پرواز حج افزود: به حال زائران ایرانی غبطه می خورم زیرا که این ها میهمانان شهر رسول خدا(ص) هستند و من و همکارانم بعد از یکساعت توقف در فرودگاه مقصد باید به تهران بازگردیم.

وی همچنین خدمتگزاری به زائران ایرانی خانه خدا را از افتخارات زندگانی خود در27 سال سابقه خلبانی برشمرد و گفت: همه تلاش من و کادر پروازی در این جهت است که زائران را در کمال آرامش و آسایش به مقصد منتقل کنیم شاید در ثوابی که آنان می برند ما نیز بهره ای برده باشیم.

یزدانی شاد افزود: این سفر از طلایی ترین ایام زندگانی هر انسانی است و من به زائران توصیه می کنم که بهترین بهره ها از این سفر معنوی ببرند و از هدر دادن فرصت ها باگردش در بازار و خرید و مسایل دیگر پرهیزکنند.

وی با نقل یکی از خاطرات شیرین خود در خدمت به کاروان های حجاج گفت : در یکی از پروازهای عمره برای اولین بار بود که از بروز برخی مشکلات فنی ایجاد شده و تاخیر در پرواز برگشت هواپیمای بدون مسافر خشنود شدم و آن هنگامی بود که اجازه یافتیم بدون هیچ برنامه قبلی به زیارت قبرنبی مکرم اسلام (ص) مشرف شویم و قبور ائمه بقیع را زیارت کنیم.

رجانيوز
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”