استخدام در هوانيروز ارتش

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 56 بار

استخدام در هوانيروز ارتش

پست توسط ama.kh »

سلام
ميخواستم شرايط استخدام در هوانيروز ارتش رو بدونم (خلباني هواپيماهاي جنگنده )
هيچ وقت از كسي كه هميشه موافق من بود چيزي ياد نگرفتم
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

Re: استخدام در هوانيروز ارتش

پست توسط N@VID »

سلام
ميخواستم شرايط استخدام در هوانيروز ارتش رو بدونم (خلباني هواپيماهاي جنگنده )

سلام دوست عزیز خلبانی هوانیروز ارتباطی با خلبانی جنگنده ندارد. هوانیروز زیر مجموعه ای از نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران است که در ناوگان ان بالگرد است نه جنگنده.
برای خلبانی جنگنده شما باید به دانشگاه شهید ستاری بروید.
شرایط استخدام در هوانیروز همان شرایط استخدام در دانشگاه امام علی(ع) است که به وفور در اینترنت وجود دارد.
ولی برای خلبانی جنگنده هفت خوان رستم را باید بگذرانید(این هفت خوان یعنی مراحل مختلف معاینه پزشکی)
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط ama.kh »

بازم سلام
اين هفت خوان رستم اسم نداره ؟

راستي تو اينترنت هم نتونستم جوابم در مورد استخدام هوانيروز بگيرم . راهنمايي ميخواهم
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: دیار عاشقان
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 74 بار
تماس:

پست توسط Ernesto_Rommel »

اين هفت خوان رستم اسم نداره ؟

چرا اسم داره

آزمایشات پزشکی و تست بدنی

هفت خوانی هست از اون هفت خوان ها

اگر رفتی و یا میخوای بری چند توصیه میکنم بهت:

1.اگر فامیلی داری توشون (درجه اش مهم نیست بلکه توی اونجا حضور داشته باشه و با همه سلام علیک داره! و بقیه رو حرفش حساب میبرن!) بهش بگو هوات رو داشته باشه قبولی!
2.اونجا ادعای هیچ نوع مغز متفکر بودنی رو در نیار و انگار از یه عالم دیگه اومدی و هیچی از سیاست و نظامی گری حالیت نیست
3.تا میتونی برو دو و البته تمرینات کششی و اینا(با داشتن پارتی معافی! چشمک!)
4.سر و قیافه ات داد بزنه از روستا اومدی! یا حداقلش تریپ براد پیتی نرو و قیافه ات ساده باشه!
5. خدا روی پیشونیت نوشته باشه قبول بشی چه شرائط پزشکی و ورزشی داشته باشی چه نه قبولی! پس خدا خدا کن داشته باشی وگرنه اگر نداری کماندو هم باشی رد میشی! چشمک!
6.تازه بعد قبول شدن تو ازمایشات حسابت می افته با کرامت الکاتبین و سرگرد حفاظت و عقیدتی سیاسی که باید سوال جواب پس بدی!
من داستانها دارم و دیدم از این قسمت! که فک ادم می افته!
در پایان بگم که استخدام ارتش و سپاه رو هیچ حساب کتابی نیست، ممکنه بری پیش یه چشم پزشک ادم باحالی باشه چشمت رو 5 باشه قبولت کنه ممکنه بری پیش اعصاب و روان پلک بزنی بندازدت بیرون!
یادمه یکی بود قدش فقط یه سانت از حداقل قد بالاتر بود، دندوناش 4 تاش نابود بود و مشکل دندان داشت! با قدی نحیف!
همه مراحل رو با... رفت و رسید به حفاظت!
ازش پرسیدن رئیس جمهور افغناستان کیه؟! گفته نمیدونم! رئیس جمهور پاکستان؟! نمیدونم .... و کلی سوال و این نمیدونسته!
بعد سرگرده بهش میگه احمق اینا رو نمیدونی بعد میخوای افسر بشی؟! این میگه اخه من اهل تلویزیون و سیاست نیستم!
اینو که میگه طرف میگه قبولی! برو
از همون طرف یکی دیگه رفته بود فقط یه سوال اونم: جلال فارسی در کدوم دوره ریاست جمهوری نامزد انتخابات بود؟!
بلد نبود ردش کرد! حالا قدش چی؟! 198 ، اندام؟! ورزشکاری و کونگ فو کار اینا! عقل چی؟! صفر! (این یکی تنها چیزی بود که واسه ارتش بهش میخورد)
.
.
.
.

این تازه شرائط عادی هست!

یعنی اینا واسه همه افرادی هست که میخوان وارد نیروی مسلح بشن و باید این ازمون رو بگذروند

7 تا ازمون پزشکی و ورزشی هست و وقتی اینا رو با موفقیت بگذرونی بهت یه برگه میدن که اگر خواستی میتونی توی ازمون خلبانی شرکت کنی و بعد تازه ازمونهای مهیب و وحشتناک خلبانی شروع میشه! که به جرات میگم خدای اب زیرکاهی و پارتی هم باشی! باز سخته قبول بشی!
تازه از اون طرفم گیریم قبول شدی!
فردا دیدی ملخ هلیکپوتر ترکید شهید شدی یا هواپیما سوختش تموم شد بدون چتر نجات رفتی اون دنیا!

حالا میخوای بری هوانیروز یا نیرو هوائی؟!

اگر جدیه من یادمه یه لینک وجود داشت که تک تک مراحل ازمون رو میگفت (البته دور اول یعنی وورد به داشنکده نه خلبانی)
میگردم برات پیداش میکنم
خودم حال ندارم واست بنویسم!
یا حق
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط ama.kh »

اين كه بجا هفت خوان . هفتاد خان ه .
امه من ميخواهم برم هوانيروز
ممنون ميشم اون لينكي رو كه گفتي برام بنويسي .
ممنون كه وقت گذاشتي .
Novice Poster
Novice Poster
تماس:

[External Link Removed for Guests]

بیا اینم لینک!

با بدبختی پیداش کردم! اسم سایت یادم رفته بود ...

اما توصیه نهائی من: عزیز اگر تو شرائط ورود به هوانیروز رو داشته باشی یعنی باید اول توی داشنگاه امام علی بخونی و خوب اوضاع امام علی شهره افاق هست!
یه مدت از درسات رو باید با نیرو زمینی بخونی بعد تازه اطلاعیه بیاد که قبول شدی و....
به نظرم خلبانی نیرو هوائی بهتره اما اگر هوانیروز عشقته باید تو امام علی بخونی....

یا حق
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط awaks »

با سلام خدمت شما برادر گرامي ودوستان عزيز،براي استخدام در هوانيروز و ورود به دنياي پرواز با بالگرد شما دوست گرامي بايد در آزمون ورودي دانشگاه هاي افسري ارتش که انشاا... در ارديبهشت سال آينده برگزار ميشود شرکت نماييد.اطلاعيه ثبت نام در هفته آخر اسفند ماه از طريق روزنامه هاي کثير الانتشارچاپ خواهد شد.شما برادر عزيز بايد داراي مدرک ديپلم رياضي يا تجربي با معدل کل 14 به بالا باشيد(براي خلباني شکاري ونيروي هوايي فقط ديپلم رياضي) ومدرک پيش دانشگاهي هم داشته باشيد.منابع آزمون همان کتب دوره دبيرستان وپيش دانشگاهي ميباشد(آزمونبه صورت تستي برگزار ميشود)بعد از شرکت وقبولي اوليه شما به تهران ومرکز گزينش نزاجا ميرويد براي تستهاي ورزش ومعاينات پزشکي ومصاحبه عقيدتي وحفاظتي.دوست خوبم قبل از رفتن حتما با چند تن از پرسنل ارتش مشورت کنيد وبا چشمي باز به دنياي نظامي گري قدم بگذاريد چراکه خيلي ها متاسفانه بدون مشورت وآگاهي رفتند وپشيمان شدند...به اميد پيروزي شما دوست عزيز :) :) :-)
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط ama.kh »

البته من دانشجو پيام نور هستم ولي چون از بيكاري بعدش مي ترسم مي خواهم يه كاري دست و پا كنم .
با اين وجود دوست دارم وارد هوانيروز بشم .
دم همتون گرم .
Novice Poster
Novice Poster
تماس:

البته من دانشجو پيام نور هستم ولي چون از بيكاري بعدش مي ترسم مي خواهم يه كاري دست و پا كنم .

بی خیاااااااااااااااااااااال :-O

اولا اگر دانشجوئی بچسب به زندگیت و سعی کن کار بیرون دست و پا کنی! :razz: :smile:

بعدشم اگر بخوای واسه کار وراد نیروی مسلح بشی مطمئن باش اشتباه هدفت رو انتخاب کردی چون نابود میشی :x

خیلی از افراد وارد ارتش شده اند واسه همین موضوع ولی تو دل صدبار پشیمانند و خیلی هاشونم دوام نیاوردند یا تو گروهبانی موندند! ::ss

از این برادر کوچکتر ولی افسری رفته ات! بشنو که نرو عزیز دل برادر! اگر عاشقشی عیب نداره ولی اگر واسه پول دراوردن هست خیالت راحت بری بازار ازاد بشی شاگرد فرش فروشی پولش بهتر هست و اسایش هم داری! :P

به هر صورت من میگم نرو! ^:)^

البته ازادی در انتخاب... اگرم خواستی بری قبلش اطلاعات نظامی به خصوص شاخه هوانیروز رو فول کن که کم نیاری و حداقل 4 گام جلوتر گام برداری .... و سرامد بقیه باشی شاااااااااااید شانست گرفت و تقی به توقی خورد و.... شدی کاره ای!

یا حق
New Member

پست توسط پارسا 138513 »

سلام دوستان من ی سوال داشتم من شماره چشمم 9از 10هست و یکی از چشمام خیلی خیلی خیلی کم آستیگمات هست آیا رد میشم؟
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”