سلام عزیزان و گرامیان:
[External Link Removed for Guests]
عکس بالا از دیدار دکتر محمود احمدی نژاد از اشیانه جنگنده های صاعقه و اذرخش گرفته شده ، من این عکس رو در مجامع زیادی قرار دادم و انواع فید بکها رو ازش در یافت کردم ، از هیجانات شدید تا ناسزا.
می خوام شما هم در موردش نظر بدید، چه تغییری میبینید؟
و لینک فیلم مربوطه در یو تیوب:
به شدت منتظرم!
کاکپیت صاعقه / نظر شما چیه؟
مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 559 بار
- سپاسهای دریافتی: 3796 بار
-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار
Re: کاکپیت صاعقه / نظر شما چیه؟
m2k7 نوشته شده:سلام عزیزان و گرامیان:
عکس بالا از دیدار دکتر محمود احمدی نژاد از اشیانه جنگنده های صاعقه و اذرخش گرفته شده ، من این عکس رو در مجامع زیادی قرار دادم و انواع فید بکها رو ازش در یافت کردم ، از هیجانات شدید تا ناسزا.
می خوام شما هم در موردش نظر بدید، چه تغییری میبینید؟
و لینک فیلم مربوطه در یو تیوب:
به شدت منتظرم!
مرتضی عزیز
من این عکس رو یه شما نشان دادم ولی تاپیک قفل شد و شما موفق نشدید ببینید:
این صاعقه همون صاعقه هست که آقای احمدی نژاد کارش رفت.
ولی می بینید که کاکپیتش معمولیه و آن توصیفی که شما گفته بودید رو ندارد.
قبلا در يک انجمن ديگه به عنوان یک جاعل فوتوشاپ کار از طرف عده ای و یک منافق که میخواد با نشون دادن یک اسکوپ دایره ای می خواد در کسوت طرفدار نیروی هوایی از پشت به این نیرو خنجر بزنه تفهیم اتهام شدم.
الان می خوام نظر بچه های اینجا رو بدونم،
در ضمن عکسهایی که از طرف عقیدتی سیاسی نهاجا در اختیار خبر گذاری ها قرار گرفته ( مثل عکس اذرخش و یا عکس پایگاه تبریز) نشونگر مراحل تکمیل صاعقه ست که در وقت مقتضی بهش پرداخته میشه، عجله ای برای اثبات چیزی ندارم،
سنترالیا اینجا یه ابادانی دارن ، با کرال پشت ناوگان پنجم ایالات متحده رو حریفه
، و البته اقای جهانپناه، خوشحال میشم فقط شنونده باشم!
الان می خوام نظر بچه های اینجا رو بدونم،
در ضمن عکسهایی که از طرف عقیدتی سیاسی نهاجا در اختیار خبر گذاری ها قرار گرفته ( مثل عکس اذرخش و یا عکس پایگاه تبریز) نشونگر مراحل تکمیل صاعقه ست که در وقت مقتضی بهش پرداخته میشه، عجله ای برای اثبات چیزی ندارم،
سنترالیا اینجا یه ابادانی دارن ، با کرال پشت ناوگان پنجم ایالات متحده رو حریفه

ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
-
من تا یکی دو روز آینده در اینجا پست نخواهم زد و در این تاپیک فقط خواننده خواهم بود.
ولی به عنوان آخرین کلام (البته فعلا) لازمه که به این سؤالات پاسخ دهید:
1-چرا این اسکوپ سایه بان ندارد؟
مثلا فانتوم هم اسکوپی در بالاترین ناحیه کاکپیت دارد ولی سایه بان دارد :
یا همین اف-5 هم یک سایه بان دارد که کلا تمام پنل را سایه می اندازد:
و اصلا به فرض هم که یادشان رفته باشد برای اسکوپ سایه بان قرار بدهند که خیلی عجیب به نظر می رسد!
2-پس چرا وقتی که آفتاب به اسکوپ می تابد اسکوپ باز هم تاریک و سیاه است؟
و یک ایراد کوچک دیگر هم لازم است گرفته شود:
3-اگر اسکوپ را بزرگتر بکنند سر جایش بزرگتر می کنند.
یعنی به جای اسکوپ کوچک,اسکوپ بزرگ می گذارند نه اینکه بیایند و مکان اسکوپ را تغییر دهند چون باید جای تمام عقربه ها و سوییچ ها را عوض کنند.
در مورد آذرخش با بال بالا هم دلایل محکمتری نسبت به جعلی بودن عکس وجود دارد که این هواپیما وجود ندارد.
چون ممکنه هواپیما واقعا وجود داشته باشه و مخصوصا یک عکس با خصوصیات یک عکس جعلی از آن نشان دهند تا هم آن هواپیما را نشان داده باشند و هم نشان نداده باشند.
شما فکر می کنی منظور ما این است که ایران بی عرضه است.
در حالیکه اگر به جای فیلم دکتر احمدی نژاد و صاعقه فیلمهای که از مراکز هواپیماسازی گرفته شده را مورد بررسی قرار می دادید به نتایج جالبتری می رسیدید.
در این مورد من حرفی نخواهم زد...
و اصلا به فرض هم که یادشان رفته باشد برای اسکوپ سایه بان قرار بدهند که خیلی عجیب به نظر می رسد!
یعنی به جای اسکوپ کوچک,اسکوپ بزرگ می گذارند نه اینکه بیایند و مکان اسکوپ را تغییر دهند چون باید جای تمام عقربه ها و سوییچ ها را عوض کنند.
در مورد آذرخش با بال بالا هم دلایل محکمتری نسبت به جعلی بودن عکس وجود دارد که این هواپیما وجود ندارد.
چون ممکنه هواپیما واقعا وجود داشته باشه و مخصوصا یک عکس با خصوصیات یک عکس جعلی از آن نشان دهند تا هم آن هواپیما را نشان داده باشند و هم نشان نداده باشند.
در حالیکه اگر به جای فیلم دکتر احمدی نژاد و صاعقه فیلمهای که از مراکز هواپیماسازی گرفته شده را مورد بررسی قرار می دادید به نتایج جالبتری می رسیدید.
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1197 بار
- سپاسهای دریافتی: 2065 بار
- تماس:
سلام مرتضی عزیز. تلاش شما برای دفاع از نهاجا قابل تحسین است ولی بعید میدونم این بحث به جایی برسه.
تا زمانی که نهاجا اطلاعات یا تصاویر جدیدی از این جنگنده منتشر نکنه نمیشه نظر داد. من خودم خیلی دنبال کشف اسرار این جنگنده بودم ولی نمیشه.
هنوز ما نمیدونیم این جنگنده از چه راداری استفاده میکنه(اصلا استفاده میکنه؟). توان حمل چه تسلیحاتی رو داره؟ ایا توان هوابه هوا داره؟ ما در این سایت به همراه دوستان 13 صفحه در مورد این جنگنده بحث کردیم ولی به هیچ چیزی نرسیدیم.در مورد رادار ابهامات زیادی وجود داره. مثلا چرا به جای رادار، توپ را حذف نکرده اند؟(البته اگر بپذیریم رادار حذف شده است)
همین ابهامات برای ادعاهایی که در مورد عدم توان حمل سایدوایندر شنیده میشه وجود داره.
هیچ کس هم نمیتونه به طور قطعی این ادعاها رو ثابت کنه و رد کنه. بنابراین بحث در این مورد بی فایده است
طرح صاعقه مبهم است و هنوز طرح نهایی ان رونمایی نشده. چند وقت پیش اعلام شد صاعقه ی نسل سه تولید شد(در حاشیه نمایشگاه هوایی کیش، ابان 87) بنابراین احتمالا به زودی خبرهای بیشتری از این جنگنده میشنویم.صاعقه در مسابقات گانری تبریز شرکت کرد و این یعنی برنامه ی نهاجا برای صاعقه جدی است.
ولی در مورد این عکس بنده چیزی ندارم که بگم. کیفیت عکس خیلی پایینه و نمیشه درست نظر داد. از طرفی اگر بپذیریم اون دایره بخشی از کاکپیت است اون دایره ی سیاه رنگ به جز اسکوپ رادار چه چیزی میتونه باشه؟ از طرف دیگر وجود اسکوپ رادار در اون جا منطقی به نظر نمیرسه. به نظر من اون دایره ی سیاه رنگ سایه ی یه جسمه.
راستی در یه فاروم خارجی این دو عکس رو به عنوان عکس صاعقه ی نهایی قرار داده بودند. بد نیست شما هم اونها رو ببینید
و البته نباید فراموش کنیم ایران توان فراهم کردن نمایشگر های رنگی چند منظوره(MFD) رو داره. تصویری از کاکپیت شفق
تا زمانی که نهاجا اطلاعات یا تصاویر جدیدی از این جنگنده منتشر نکنه نمیشه نظر داد. من خودم خیلی دنبال کشف اسرار این جنگنده بودم ولی نمیشه.
هنوز ما نمیدونیم این جنگنده از چه راداری استفاده میکنه(اصلا استفاده میکنه؟). توان حمل چه تسلیحاتی رو داره؟ ایا توان هوابه هوا داره؟ ما در این سایت به همراه دوستان 13 صفحه در مورد این جنگنده بحث کردیم ولی به هیچ چیزی نرسیدیم.در مورد رادار ابهامات زیادی وجود داره. مثلا چرا به جای رادار، توپ را حذف نکرده اند؟(البته اگر بپذیریم رادار حذف شده است)
همین ابهامات برای ادعاهایی که در مورد عدم توان حمل سایدوایندر شنیده میشه وجود داره.
هیچ کس هم نمیتونه به طور قطعی این ادعاها رو ثابت کنه و رد کنه. بنابراین بحث در این مورد بی فایده است
طرح صاعقه مبهم است و هنوز طرح نهایی ان رونمایی نشده. چند وقت پیش اعلام شد صاعقه ی نسل سه تولید شد(در حاشیه نمایشگاه هوایی کیش، ابان 87) بنابراین احتمالا به زودی خبرهای بیشتری از این جنگنده میشنویم.صاعقه در مسابقات گانری تبریز شرکت کرد و این یعنی برنامه ی نهاجا برای صاعقه جدی است.
ولی در مورد این عکس بنده چیزی ندارم که بگم. کیفیت عکس خیلی پایینه و نمیشه درست نظر داد. از طرفی اگر بپذیریم اون دایره بخشی از کاکپیت است اون دایره ی سیاه رنگ به جز اسکوپ رادار چه چیزی میتونه باشه؟ از طرف دیگر وجود اسکوپ رادار در اون جا منطقی به نظر نمیرسه. به نظر من اون دایره ی سیاه رنگ سایه ی یه جسمه.
راستی در یه فاروم خارجی این دو عکس رو به عنوان عکس صاعقه ی نهایی قرار داده بودند. بد نیست شما هم اونها رو ببینید
و البته نباید فراموش کنیم ایران توان فراهم کردن نمایشگر های رنگی چند منظوره(MFD) رو داره. تصویری از کاکپیت شفق
1- گذاشتن سایه بان ارتباط مستقیم داره با تراکم فازی پراکنش نوز، شدت نوری و فرکانس تصویر، جنگنده های مدرن کمتر از سایه بان استفاده می کنن.
نوید جان من از نیروی هوایی دفاع نمی کنم، باید واقع بین بود، اما در مورد صاعقه یه گروه داره کارهای خیلی خوبی می کنه ، تمامی اعضای این گروه در حوزه های خودشون از متخصصان مطرح هستند و داریم به نتایج خوبی می رسیم، نیروی هوایی هم به اندازه کافی در مورد صاعقه صحبت کرده ، ما باید بتونیم حرفهاشون رو اثبات کنیم و به حول و قوه الهی میتونیم انشا الله،
اما در مورد جسم بودن اون لکه، هم چین چیزی محتمل نیست چون اگه یه جسم بود ما نبایدقسمتی از صفحه رو میدیم، و جود اسکوپ رادار در اون ناحیه هم غیر معموله اما غیر منطقی نیست، بعدا در موردش بحث میکنیم،
در مورد دو عکس، عکس سبز رنگ رو از خبرگزاری مهر گرفته اند که بزرگترین شاهد بر تحلیل های جاری بر رادار پرنده خواهد بود.
یه گلاس کاکپیت درست کردن ابدا کار سختی نیست، کریستال مایع نشد سی ار تی ، تبدیل اطلاعات هم با یه ای تو دی حل میشه.
نکته اینه که همه نظرشون رو در مورد این عکس بگن.
نوید جان من از نیروی هوایی دفاع نمی کنم، باید واقع بین بود، اما در مورد صاعقه یه گروه داره کارهای خیلی خوبی می کنه ، تمامی اعضای این گروه در حوزه های خودشون از متخصصان مطرح هستند و داریم به نتایج خوبی می رسیم، نیروی هوایی هم به اندازه کافی در مورد صاعقه صحبت کرده ، ما باید بتونیم حرفهاشون رو اثبات کنیم و به حول و قوه الهی میتونیم انشا الله،
اما در مورد جسم بودن اون لکه، هم چین چیزی محتمل نیست چون اگه یه جسم بود ما نبایدقسمتی از صفحه رو میدیم، و جود اسکوپ رادار در اون ناحیه هم غیر معموله اما غیر منطقی نیست، بعدا در موردش بحث میکنیم،
در مورد دو عکس، عکس سبز رنگ رو از خبرگزاری مهر گرفته اند که بزرگترین شاهد بر تحلیل های جاری بر رادار پرنده خواهد بود.
یه گلاس کاکپیت درست کردن ابدا کار سختی نیست، کریستال مایع نشد سی ار تی ، تبدیل اطلاعات هم با یه ای تو دی حل میشه.
نکته اینه که همه نظرشون رو در مورد این عکس بگن.
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1197 بار
- سپاسهای دریافتی: 2065 بار
- تماس:
واقع بین بود، اما در مورد صاعقه یه گروه داره کارهای خیلی خوبی می کنه ، تمامی اعضای این گروه در حوزه های خودشون از متخصصان مطرح هستند و داریم به نتایج خوبی می رسیم، نیروی هوایی هم به اندازه کافی در مورد صاعقه صحبت کرده ، ما باید بتونیم حرفهاشون رو اثبات کنیم و به حول و قوه الهی میتونیم انشا الله
کاملا درسته. شکی در زحمات متخصصان وجود نداره. ولی نیروی هوایی باید خودش به گونه ای مدرکی رو منتشر کنه تا ما بتونیم گفته ها رو اثبات کنیم. وقتی مدرکی منتشر نکرده یعنی هنوز وقتش نرسیده و ما هم باید صبر کنیم تا وقتش بشه. امیدوارم در 19 بهمن امسال اخبار جدیدی رو از این جنگنده بشنویم
اما در مورد جسم بودن اون لکه، هم چین چیزی محتمل نیست چون اگه یه جسم بود ما نبایدقسمتی از صفحه رو میدیم،
من درست متوجه منظورتون نشدم. میشه واضح تر توضیح بدید؟ چرا اون نمیتونه یه سایه باشه؟
و جود اسکوپ رادار در اون ناحیه هم غیر معموله اما غیر منطقی نیست،
منظورم از جمله ی" وجود اسکوپ رادار در اون جا منطقی به نظر نمیرسه" این بود که چه لزومی داره اسکوپ رادار تغییر کنه؟ از طرف دیگه در عکس دیگری که از کاکپیت صاعقه منتشر شده اسکوپ در وسط وجود داره.
بزرگترین شاهد بر تحلیل های جاری بر رادار پرنده خواهد بود
باز هم درست متوجه منظورتون نشدم. منظورتون از رادار پرنده "AWACS" است؟
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:من تا یکی دو روز آینده در اینجا پست نخواهم زد و در این تاپیک فقط خواننده خواهم بود.
دوست عزیز:
اولا: که من از حرفهات چیزی سر در نیوردم
دوما: این که کاکپیت صاعقه نیست (پس دارید روی چی نظر میدهید!!!

اگر میخواهیی مخالفت کنی (یا کنید) با حرفم به من بگید که نمایشگرهای دوربین هایی که در اطراف جنگنده نصب شده کجاست

-
شما که خودت می گی <<چیزی از حرفات سر در نیوردم >>پس نباید بتونی در مورد حرفم نظر بدی و با این لحن صحبت کنی! نه؟!
به هر حال:
بنده در کدام تصویر اشتباه کرده ام؟دو حالت بیشتر نداره:
1-تصاویری که از کاکپیت اف-5 و اف-4 گذاشتم
2-تصویری که از سفر آقای خامنه ای به پایگاه نوژه در تابستان سال 1383 داشتند که از اولین صاعقه یا همان صاعقه 1 دیدار کردند.
اگر منظورتان مورد 1 بود که من گفتم هر اسکوپی برای اینکه بهتر توسط خلبان در زیر نور شدید آفتاب در ارتفاعات دیده شود باید یک سایه بان بالای آن اسکوپ قرار داشته باشد.مانند اف-5 و اف-4و ....
آیا شما در تصویری که <دکتر محمود احمدی نژاد> در کنار صاعقه هستند سایه بانی بالای آن اسکوپ می بینید؟
پس فقط یک اشتباه دیداری است به خاطر کمبود کیفیت تصویر...
و اگر هم منظورتان شماره 2 بود(که احتمالش خیلی ضعیفه که چنین تصوری کرده باشید) باید بگم که هواپیمایی که آقای خامنه ای از آن بازدید نمودند صاعقه<<شماره 1>> هست و اف-5 نیست.
و همچنین هواپیمایی که دکتر محمود احمدی نژاد از آن بازدید نمودند هم همان صاعقه 1 است.
پس باید کابینشان در هر دو عکس به یک شکل باشد؟
ولی در تصویری که مربوط به سفر آقای خامنه ای است چنین اسکوپی دیده نمی شود.
چه کسی این شایعات کذب را پخش کرده؟
تنها جایی که این شایعه خنده دار را خواندم سایت (موشکی و نظامی)جوشن بود که سرشار از شایعات و ادعاهای دروغ و از همه بدتر عکسهای جعلی است!
نخیر!
خلبان برای دیدن اطراف خود به دوربین نیازی ندارد!آینه های دید عقب در هواپیما موجود است!
استفاده از دوربین برای دیدن پشت سر خیلی کار خطرناکی است
چون اگر هواپیما در سمت چپ و در عقب ما واقع شده باشد تصاویر دریافتی از دوربین دید عقب آن هواپیما را در سمت راست صفحه نمایش نشان می دهد مگر اینکه مانند دوربین جلوی موبایل تصویر آن در صفحه نمایش برعکس شود.
ولی در کل اگر می توانید دوربین دید عقبی که در صاعقه وجود دارد را به ما نشان دهید.
همچنین صفحه نمایش این دوربین را در معدود تصاویری که از کاکپیت صاعقه ها موجود است به ما نشان بدهید. تا ببینیم کجای پنل خلبان قرار دارد.
سلامت باشید
به هر حال:
دوما: این که کاکپیت صاعقه نیست (پس دارید روی چی نظر میدهید!!! کاکپیت اف5 !)
بنده در کدام تصویر اشتباه کرده ام؟دو حالت بیشتر نداره:
1-تصاویری که از کاکپیت اف-5 و اف-4 گذاشتم
2-تصویری که از سفر آقای خامنه ای به پایگاه نوژه در تابستان سال 1383 داشتند که از اولین صاعقه یا همان صاعقه 1 دیدار کردند.
اگر منظورتان مورد 1 بود که من گفتم هر اسکوپی برای اینکه بهتر توسط خلبان در زیر نور شدید آفتاب در ارتفاعات دیده شود باید یک سایه بان بالای آن اسکوپ قرار داشته باشد.مانند اف-5 و اف-4و ....
آیا شما در تصویری که <دکتر محمود احمدی نژاد> در کنار صاعقه هستند سایه بانی بالای آن اسکوپ می بینید؟
پس فقط یک اشتباه دیداری است به خاطر کمبود کیفیت تصویر...
و اگر هم منظورتان شماره 2 بود(که احتمالش خیلی ضعیفه که چنین تصوری کرده باشید) باید بگم که هواپیمایی که آقای خامنه ای از آن بازدید نمودند صاعقه<<شماره 1>> هست و اف-5 نیست.
و همچنین هواپیمایی که دکتر محمود احمدی نژاد از آن بازدید نمودند هم همان صاعقه 1 است.
پس باید کابینشان در هر دو عکس به یک شکل باشد؟
ولی در تصویری که مربوط به سفر آقای خامنه ای است چنین اسکوپی دیده نمی شود.
اگر میخواهیی مخالفت کنی (یا کنید) با حرفم به من بگید که نمایشگرهای دوربین هایی که در اطراف جنگنده نصب شده کجاست
چه کسی این شایعات کذب را پخش کرده؟
تنها جایی که این شایعه خنده دار را خواندم سایت (موشکی و نظامی)جوشن بود که سرشار از شایعات و ادعاهای دروغ و از همه بدتر عکسهای جعلی است!
نخیر!
خلبان برای دیدن اطراف خود به دوربین نیازی ندارد!آینه های دید عقب در هواپیما موجود است!
استفاده از دوربین برای دیدن پشت سر خیلی کار خطرناکی است
چون اگر هواپیما در سمت چپ و در عقب ما واقع شده باشد تصاویر دریافتی از دوربین دید عقب آن هواپیما را در سمت راست صفحه نمایش نشان می دهد مگر اینکه مانند دوربین جلوی موبایل تصویر آن در صفحه نمایش برعکس شود.
ولی در کل اگر می توانید دوربین دید عقبی که در صاعقه وجود دارد را به ما نشان دهید.
همچنین صفحه نمایش این دوربین را در معدود تصاویری که از کاکپیت صاعقه ها موجود است به ما نشان بدهید. تا ببینیم کجای پنل خلبان قرار دارد.
در کل خسته نباشید
سلامت باشید
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 31 بار
با سلام
دارید سرچی بحث میکنید. این عکس متعلق به کابین F-4D میباشد .بابا خیلی ساده اید بانگاه به زیر
اسکوپ رادار و قرار گرفتن ارتفاع سنج و اندیکاتور وضعیت زیر اسکوپ اگر کابین تمامی مدل های F-4 را دیده باشید به سادگی میتوان
تشخیص داد که F-4 است وبرامدگی بالای اسکوپ به این شکل فقط مختص F-4D میباشد

دارید سرچی بحث میکنید. این عکس متعلق به کابین F-4D میباشد .بابا خیلی ساده اید بانگاه به زیر
اسکوپ رادار و قرار گرفتن ارتفاع سنج و اندیکاتور وضعیت زیر اسکوپ اگر کابین تمامی مدل های F-4 را دیده باشید به سادگی میتوان
تشخیص داد که F-4 است وبرامدگی بالای اسکوپ به این شکل فقط مختص F-4D میباشد