Sunboy_Zent_110 عزیز سلام : راستشو بخواین سواله شما کمی مبهمه ! چون دقیقا مشخص نکردین منظور از خلبانی چه نوعی هستش ؟!! نظامی یا تجاری یا شخصی ؟ اگه نظامی باشه مطمئنا شما دچار مشکل میشین چون بیشتر از 2 تا پر کرده ایراد داره !!! ولی اگر از نظر بقیه موارد درج شده در کارتکس پزشکی مشکلی نداشته باشین برای 2 مورد آخر میتونید اقدام کنید ( به شرتیکه پرکردنه دندونتون مشکلی نداشته باشه )
When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
sunboy_znet_110 دوست عزیزم : همانطور که در بالا هم اشاره کردم بیشتر از 2 تا برای نظامی اشکال داره ! آخه اون بالا به دلیل سرعت و فشار بالا ممکنه مشکل ساز بشن !!! حالا اگه شما همه اونارو روکش سفید هم بکنی توی اولین معاینه ساده کاملا مشخص میشه ! اگرم شانس بیارین و توی اولی قبول بشید بازم توی عکس رادیو گرافی کاملا مشخص میشن !!! حالا مگه چندتا پر کرده دارین ؟ موفق باشید CAPTAIN PILOT
When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
sunboy_znet_110 نوشته شده:یه راهنمایی از شما می خواستم من تمام شرایط خلبانی رو دارم ولی 4 دندون پرکرده دارم اگر روکش سفید کنم دندونامو قبول مشم؟ منو راهنایی کنید. <<مصطفی>>
اکثر کسایی که میان برای معاینه فکر میکنن کاملا سالمن و مشکلی ندارن ولی یک جایی رد میشن که فکر نمیکنن. به نظر من بهتره دیگه بیشتر دندونات رو دست نزنی.کشیده باشه که صد در صد رده ولی معلوم نیست حتما دو تا فقط باید پر کرده باشه بستگی به وضعیت کل دندونها ، دکتر، و تعداد پذیرش داره