گاهی وقتها هنگامی که بالگردها در عراق و افغانستان پرواز می کند درخشندگی خاصی در اطراف پروانه انها تشکیل می شود که به نظر می رسد به علت برقدار شدن ذرات گرد و غبار در اطراف بالگرد باشد.
[External Link Removed for Guests]
دوستان دانشمند کسی می تونه این پدیده را به صورت علمی توضیح بده ؟
(البته اینو بگم که من خودم میدونم ولی می خواهم شما را امتحان کنم!!!؟) .
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) : اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
به صورت علمی که خیر ولی نام این پدیده اثر Kopp-Etchells است که همانگونه که خودتان اشاره کردید بر اثر برخورد ذرات شن و ماسه موجود در هوا(طوفان شن )با پره های دوار هلیکوپتر باعث ایجاد جرقه (و صدا) شده است
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
بعنوان يك فيزيكدان برجسته ومتخصص اينجور مسائل من فكر ميكنم بعلت سرعت خطي زياد نوك پره ها وبرخورد با ذرات گردوغبار ،اين ذرات بعلت انرژي ناشي از ضربه واصطكاك بوجود آمده ، بشدت داغ ميشوند واينطور ي ميشوند مثل موقعي كه شما با سنگ در حال بريدن يك تكه آهن هستيد.