سوال در مورد خلبان شدن خانمها

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

sahar2006 جان
اين رو مي‌تونيد از مخابرات بپرسيد :?
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 16928 بار
سپاس‌های دریافتی: 4259 بار

پست توسط Fariborz »

آقاFariborz, شما که مي گين بحث هاي علمي بشه پس آقا فريبرز بگين ما هم استفاده کنيم

sahar2006 عزيز از اينکه بعد از اين همه مدت اين تاپيک رو دوباره فعال کردی ازت ممنونم . اما اجازه بده به شرايط زمانی که اين پست رو ارسال کردم نگاهی مجدد داشته باشم . اگر به خاطر داشته باشی تمام پستهای بالا در يکی از تاپيکهای بخش گالری هوايی بود . دوست خوبم يکی از مشکلات هميشگی ما علاقه به مطرح کردن مسائل جنبی و خارج از موضوع بوده و هنوز هم هست . اتفاقأ يکی از مشکلات جدی ما در حال حاضر همين انحرافات تاپيکهاست که عده ای با اظهاراتی سعی در متشنج کردن جو اين انجمن رو دارند و تعدادی زيادی از دوستان ديگر به جای فعاليت در بخشهای تخصصی و مورد علاقه خود , بايد در پی مراقبت از تمام بخشها و تاپيکها باشند . با توجه به حجم مطالب ارسالی در انجمن ميشود تا حدودی به تلاش عزيزان پی برد . سحر جان من متأسفانه بعلت دوری از ايران امکان فراهم کردن اطلاعاتی در اينمورد برای تو ندارم ولی منظور من از علمی شدن محتوی پستها بود . اتفاقأ اين تاپيک اگر بشکل صحيح پيش برود و عده ای با مزه پرانی و شوخيهای بی مورد ويا اظهارات بی پايه و اساس سياسی آنرا به انحراف نکشند يکی از جالبترين مباحث خواهد شد . مسلمأ دوستانی در ايران هستند که قادر به ارائه اطلاعاتی موثق و مفيد ميباشند و انشاالله زمينه شرکت تمام بانوان و شيرزنان ميهن عزيزمون که به حق در تمام موارد علمی سهم بزرگی را به خود اختصاص داده اند فراهم گردد. از علاقه ای که هميشه به امور هوافضا داشتی خوشحالم واز حضورت بعنوان يکی از مديران پرتلاش اين فروم در اين بخش ممنونم. شاد و موفق باشی . :smile: :smile:
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

Mahdi1944 نوشته شده:sahar2006 جان
اين رو مي‌تونيد از مخابرات بپرسيد :?

یعنی برم بپرسم چرا فیلتر کردین؟ :-o
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 17 بار
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

پست توسط akhmail »

sahar2006, جان يکي از اقوام نزديک من خلبان نظاميه و چند روز در هقته هم تدريس ميکنه و اينو به عرض شما برسونم که بيشتر دانشجو يان ايشون رو هم خانم ها تشکيل ميدن :D (قابل توجه شما )

Fariborz نوشته شده: . آيا زيباتر نيست که توأم با تشکر سئوالی رو هم مطرح کنم يا احيانأ مطلبی رو که قبلأ در همون ارتباط در جائی خوندم يا شنيدم مطرح کنم . شايد همين موضوع فتح باب موضوعات جديد باشه .
.

فریبرز عزیز در پستهای شما در این تاپیک سئوالی که مربوط به بحث باشه دیده نمیشه گر چه بنده با بعضی از فرمایشات شما موافقم ولی با بیشترشون مخالفم فضای تاپیک نباید خشک و خسته کننده باشه،بهتر نیست همراه با ارتقاء سطح علمی خودمون تفریح هم بکنیم ؟!!!در هر صورت فکر میکنم شما علاقهء زیادی به حاشیه دارید! :-)
بيستون را عشق کند و شهرتش فرهاد برد.
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: همسايه حافظ

پست توسط aseman10 »

sahar2006 جان
در شرکت ما خلبان خانم که الان ÷رواز هم ميکنه وجود داره.شما مدارکتو بگير بقيشو من براتون رديف ميکنم.
اگر برای دنیا یک نفری .... برای یک نفر دنیا باش
تصویر
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

اما و اگرهاي پرواز خلبانان زن در ايران

پست توسط Shahryar »

و اگرهاي پرواز خلبانان زن در  

از نظر سازمان هواپيمايي كشوري استخدام و پرواز خلبانان زن منعي ندارد و گواهينامه خلباني براي تمام فارغ‌التحصيلان اعم از زن و مرد، صادر مي‌شود.

عليرضا منظري، معاون سازمان و هواپيمايي كشوري در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: شركت‌هاي هواپيمايي طبق نيازمندي‌ها و مقررات داخلي اقدام به استخدام خلبان مي‌كنند كه در اين ميان تجربه نقش مهمي دارد.

به گفته وي ممكن است برخي ايرلاين‌ها تمايلي به استخدام خلبان زن نداشته باشند و آنها مي‌توانند با هواپيماهاي آموزشي و تفريحي كه نياز به تجربه و تبحر كمتري دارد، پرواز كنند.

به گفته منظري، گواهينامه‌هاي خلباني سازمان هواپيمايي كشوري، بين‌المللي است و خلبانان مي‌توانند در كشورهاي ديگر هم مشغول به كار شوند.

ایسنا
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”