اولین خلبان ایرانی ایرباس 380 در جهان

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: همشهری فضل الله جاوید نیا
سپاس‌های ارسالی: 2466 بار
سپاس‌های دریافتی: 8401 بار

اولین خلبان ایرانی ایرباس 380 در جهان

پست توسط javadfakoori »

بازهم افتخاری دیگر توسط یک ایرانی به ثبت رسید و برای اولین بار در جهان یک خلبان ایرانی سوار بر غول پیکر ترین هواپیمای مسافر بری حال حاضر ، نام خود را به عنوان اولین خلبان ایرانی که با هواپیمای ایرباس 380-800 پرواز می کند به ثبت رسانید .

کاپیتان کامبیز پورقناد متولد 27 مارچ 1971 روز گذشته اولین پرواز خود را با این تایپ از مبدا دوبی به مقصد لندن با هواپیمای ایرباس 380-800 شرکت هواپیمایی امارات با موفقیت انجام دادند.
ایشان پس از گذشت 21 سال از ورود به صنعت هوانوردی و دریافت بیش از 30 گواهینامه از هواپیماهای مختلف و پرواز با هواپیماهای غول پیکری همچون بوئینگ 747-400 و ایرباس 340-500 و پس از انجام امتحانات و کسب بالاترین نمره به عنوان اولین خلبان ایرانی بر روی هواپیمای ایرباس A380 در حال فعالیت می باشند. که موجب افتخار و سر بلندی هر ایرانی می باشد.

[External Link Removed for Guests]

تصویر

تصویر

[External Link Removed for Guests]
ای آنکه دیده دوخته ای بر خلیج فارس این لقمه با شکمبه ی توسازگار نیست
زیرا درون آب زلالش بدون شک ماهی ست, پا برهنه سوسمار نیست

آسمان اصفهان
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 203 بار
سپاس‌های دریافتی: 427 بار

Re: اولین خلبان ایرانی ایرباس 380 در جهان

پست توسط azarbod »

نکته جالب درعکس دوم وسوم ایشان روی کلاهشان نمادهمیشه جاوید فروهر قرار داره واین نشان دهنده انست که بر خلاف برخی از هموطنانی که به محض اینکه پاشونو میذارن بیرون ایرانی بودنشونو منکر میشن ایشان با ان نماد بر هویت وملیت ووطن پرستی خودشون تاکید میکنند.
New Member
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

Re: اولین خلبان ایرانی ایرباس 380 در جهان

پست توسط K.Pourghanad »

با سلام به تمامی هموطنان و عاشقانه پرواز.

متشکرم از دوستان و همکارانه گرامی‌ بابته این همه لطف و محبتی که به من دارند. قبل از هرچیز اجازه میخواهم در ابتدا عرض کنم که با تیتره این مقاله زیاد موافق نیستم چون مهم اولین بودن نیست. مهم انسان اول و برتر بودن است. شغل و مقام بدست اوردنیست که لازمهٔ حمت و برکت است در صورتی که انسانیت نخش بخشندنیست و لازمهٔ افکار پاک، عدالت و محبت، مهر و عشق ورزیدن است. تا بوده مقام و شهرت برای کسی شخصیت و انسانیت را درج نکرده. متاسفانه این ما‌ها هستیم که ارزش انسانیت را با واحد اندازگیریه مقام و شهرت اندازه میگیریم و شخصیت را با چشمانی بسته میسنجیم. متاسفانه این در فرهنگ هوانوری پرنگتر است. داشتن هزاران ساعت پرواز و نوع هواپیما شخصیت یک خلبان را نمیرساند. ناگفته نماند که موفقیت را باید قدر دان و شکر گذار بود. همگی‌ برای رسیدن به آن چیزی که امروز هستند و فردایی که خواهند بود تلاش کرده و میکنند، راه اسانی‌ نیست مخصوصا در این رشته، حال در داخل کشور و یا در خارج از کشور، همه جا مشگلات خودش را دارد. ولی‌ من به حق خودم ارزش را به کسانی میدم که با هیچ پشتیبانیه مالی‌ و کمبوده امکانات امروزه روز در این کهن دیار عازم خدمت در رشتهٔ هوانوردی مشغول هستند.

من فقط امیدوارم که موفقیته من در این رشته برایه تک تک شما امیدی برای رسیدن به آرزوی درونیه شما باشد. و هیچ وقت نامید نشوید. ۲۱ ساله پیش وقتی‌ من شروع کردم همگی‌ میگفتند که تو ایرانی‌ هستی و همیشه با یک چشمه دیگری بهت نگاه میکنند و در این کار هیچ وقت موفق نخواهی شد، ولی‌ همین ایرانیه با افتخار نفره اوله سازمانه ملل. Mr. Kofi Annan را پرواز کرد و به هیچ کسی اجازه نداده شد که به جز احترام با چشم دیگری به ایرانی‌ و این کهن دیار نگاه کند.

شما را با این شعری که پدرم همیشه در گوشم زمزمه میکرد به یزدان پاک میسپارم

بدست آور آن چه در فرداست امروز

که امروزت همان نادیده فرداست

که در انتظارش بودی تو دیروز

کامبیز پورقناد
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”