موشك شهاب
مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 486 بار
Re: موشك شهاب
بیشتر تلاشها برای ارتقا شهاب هست شهاب ب 3 شهاب 4 و ... البته با اومدن موشکهایی مثل سجیل و قیام و فاتح سطح تولید کم شده ولی متوقف نشده
وقتی از کسایی که دوست دختر دارن و رابطه نامشروع برقرار میکنن می پرسم برنامت برای آینده چیه میگن الان خوش میگزرونیم بعد با یک زن [FONT=Impact] پاک میکنیم یکی از آیات سوره نور قرآن کریم میگه مرد زناکار زن زناکار گیرش میاد
غرب علیه مردم ایران بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست
غرب علیه مردم ایران بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست
- سپاسهای ارسالی: 665 بار
- سپاسهای دریافتی: 1162 بار
فقط میتونم به حرف وزیر دفاع تو پارسال یعنی زمانی که آمریکا قرار بود به سوریه حمله کنه مراجعه کنم که فکر کنم تو یک برنامه تلویزیونی گفته بود اگه قراره ما با 1000 موشک به اسرائیل حمله کنیم ما ده ها هزار موشک داریم که بخواد این کار رو انجام بده،حالا خودت ببین چقدرش میتونه از موشک های شهاب 3 باشه
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12101 بار
- تماس:
, کسی که حرف از دهها هزار موشک میزنه شمردن بلد نیست !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- سپاسهای ارسالی: 1360 بار
- سپاسهای دریافتی: 1358 بار
با سلام
نگه داری موشک بالستیک سخته هواپیما نیست بزاری تو آشیانه نگه داری 10000 هزار موشک بالستیک با برد بالای 1500 کیلومتر که به خاک اسرائیل برسه کار ایران نیست ارتش های بزرگ دنیا یه همچین ادعایی نکرد
نگه داری موشک بالستیک سخته هواپیما نیست بزاری تو آشیانه نگه داری 10000 هزار موشک بالستیک با برد بالای 1500 کیلومتر که به خاک اسرائیل برسه کار ایران نیست ارتش های بزرگ دنیا یه همچین ادعایی نکرد
چه خوب خوند حرف دلمو
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
سلام
کشوری که سلاح راهبردی دفاعی اش موشک بالستیک است آن هم با سر جنگی متعارف، باید هم هزاران هزار موشک بالستیک برای شلیک به ده ها پایگاه نظامی و سایر هدف ها داشته باشد. کدام کشوری در دنیا مثل ما توان اصلی دفاعی اش بر روی موشک های بالستیک با سر جنگی متعارف است؟ پس زیرساخت های لازم برای تولید انبوه در شرایط جنگی باید فراهم باشند.
کشوری که سلاح راهبردی دفاعی اش موشک بالستیک است آن هم با سر جنگی متعارف، باید هم هزاران هزار موشک بالستیک برای شلیک به ده ها پایگاه نظامی و سایر هدف ها داشته باشد. کدام کشوری در دنیا مثل ما توان اصلی دفاعی اش بر روی موشک های بالستیک با سر جنگی متعارف است؟ پس زیرساخت های لازم برای تولید انبوه در شرایط جنگی باید فراهم باشند.
* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *
- سپاسهای ارسالی: 665 بار
- سپاسهای دریافتی: 1162 بار
دوستان این حرفی که من زدم نقل قول بود از خودم که نگفتم بعدش به قول دوست عزیز ما KH.I.A.2500 بایدم تعداد موشک های ما زیادم باشه چون این سلاح سلاح راهبرد دفاعی ما است که اگه نبود الان چندین دفعه به ما حمله شده بود اونم بدون هیچ گونه ترسی
- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
با سلام
شهاب چون خیلی وقت است استفاده می شود، قطعاً شمار زیادی از آن تولید شده و در انبارها و سیلوها نگهداری می شوند. اما شماره سریال موشک ها در تصاویر زیر هم جالب هستند:
خلیج فارس و فاتح 110
[External Link Removed for Guests]
قدر1 H
شهاب چون خیلی وقت است استفاده می شود، قطعاً شمار زیادی از آن تولید شده و در انبارها و سیلوها نگهداری می شوند. اما شماره سریال موشک ها در تصاویر زیر هم جالب هستند:
خلیج فارس و فاتح 110
قدر1 H
* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *