گشایش کارگاه بین المللی استفاده از فن آوری فضا در پزشکی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain I
Captain I
پست: 370
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۰, ۷:۲۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 6398 بار
سپاس‌های دریافتی: 3280 بار

گشایش کارگاه بین المللی استفاده از فن آوری فضا در پزشکی

پست توسط behrad90 »

  کارگاه بین المللی استفاده از فناوری فضایی برای بهبود سلامت  

 تصویر 

با توجه به اهمیت روز افزون پزشکی از راه دور و استفاده از فناوری اطلاعات به عنوان روشی نوین و پیشرفته جهت سرعت بخشیدن به در مان، ارائه مراقبت های کلنیکی و مراقبت بهداشتی و در مانی به ویژه در مناطق محروم از امکانات پزشکی و مناطق حادثه دیده ، سازمان فضایی ایران اقدام به برگزاری کارگاه بین المللی " استفاده از فناوری فضایی برای بهبود سلامت انسانها " را با همکاری سازمان ملل متحد و با مشارکت 23 نفر از کارشناسان بین المللی نمود .

در این کارگاه بررسی نقش فناوری فضایی در بهبود وضعیت سلامت انسانهابررسی میشود ، ضمنا کارشناسان و متخصصانی از چند کشور مختلف دنیا حضور داشته و آخرین تکنیک ها و روشهای مورد استفاده در پزشکی از دور را تشریح خواهند کرد.

این کارگاه با حمایت سازمان ملل متحد و همکاری مرکز تحقیقات پزشکی از راه دور بیمارستان دکتر مسیح دانشوری از تاريخ 1 لغایت 4 آبان ماه سال جاري در تهران برگزار میشود .

مراسم افتتاحیه صبح امروز یک شنبه با حضور دکتر ولایتی رییس مرکزتحقیقات سل و بیماریهای ریوی بیمارستان مسیح دانشوری،دکتر فاضلی سرپرست سازمان فضایی ایران،خانم ویدال نماینده سازمان ملل در ایران، مهندس طالب زاده مدیر کل روابط خارجی و امور حقوقی سازمان همکاری های فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) و جمعی از پزشکان و کارشناسان این حوزه برگزار شد.

در این مراسم آقای ویکتور کوتلینکوف پیام دفتر ماورای جو سازمان ملل متحد را قرائت نمود.
وی گفت ايران سه هزارسال سابقه فعاليت در حوزه بهداشت و سلامت دارد و امروزه با رشد علم و فناوري در تمامي عرصه ، دانشمندان به اين نتيجه رسيده اند كه مي توان از فناوري هاي فضايي در بهبود سلامت انسان ها استفاده كرد از اين رو امروز شاهد برپايي سومين كارگاه مشترك ايران و سازمان ملل متحد در حوزه فناوري فضايي هستيم .

وي افزود: فناوري فضايي كمك شگرفي به پايش وضع سلامت انسان ها مي كند به ويژه كه بر اساس آمار بين المللي، جمعيت جهان به هفت ميليارد نفر رسيده است و اين موضوع فشار مضاعفي را بر بخش پزشكي وارد مي كند.
كوتلنيكوف خاطرنشان كرد: كاربرد پزشكي فناوري فضايي فقط به پزشكي از راه دور محدود نمي شود و به همين دليل بايد تجربيات مختلف درباره كاربردهاي متنوع اين فناوري مورد بررسي قرار گيرد.

مهندس طالب زاده یکی دیگر از سخنرانان این مراسم بود که پیام سازمان همکاری های فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) را برای حاضرین قرائت کردند.
خانم ویدال، دکتر آقاجانی مشاور وزیر و مدیر کل حوزه ریاست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و آقای دکتر ابوالقاسمی رییس دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی از دیگر سخنرانان این مراسم بودند.

'حميد فاضلي' سرپرست سازمان فضائی ایران امروز هم در مراسم گشايش كارگاه گفت: جمهوري اسلامي ايران در هفته جهاني فضا (سوم تا دهم اكتبرمصادف با 11 تا 18 مهرماه ) غرفه نمايشگاهي خود را در كنار معدود كشورهاي داراي فناوري فضايي در مقر اتحاديه اروپا به نمايش گذاشت و به جهانيان نشان داد كه ايران به باشگاه كشورهاي داراي فناوري فضايي پيوسته است.

وي درمورد استفاده از فناوري فضايي در سلامت انسان ها گفت: در حال حاضر پزشكي از راه دور شامل ارايه مشاوره از راه دور به بيماران رواني انجام مي شود و در سطح بالاتر جراحي از راه دور توسط ربات هاي هوشمند است كه البته عمل جراحي از راه دور هم اكنون در مرحله تحقيق ، پژوهش و آزمايش است.

سرپرست سازمان فضايي ايران هم اظهار داشت: هم اكنون فناوري هاي فضايي در پزشكي در كنار استفاده از اينترنت، ويديو كنفرانس، استفاده از لباس هاي هوشمند و داراي حسگر به ابزار قدرتمندي تبديل شده است كه در شرايط بحراني مانند سيل و زلزله مورد استفاده قرارمي گيرد .

وي خاطرنشان كرد: سازمان فضايي ايران در نظر دارد با مديريت يكپارچه تمام بخش هاي فناوري فضايي از مفهوم سازي تا طراحي سيستم، بهره برداري از آنها و از رده خارج كردن ماهواره ها را انجام دهد.
وی افزود :پايگاه ملي پرتاب ماهواره، آزمايشگاه ملي فضايي و شهرك فضايي توسط سازمان فضايي ايران تاسيس مي شود.

همچنين دكتر 'حسن ابوالقاسمي' رييس دانشكده علوم پزشكي دانشگاه شهيد بهشتي نيز در اين مراسم گفت:
براي تحقق عدالت در جامعه انساني بايد امكانات و علم خود را در اختيار كشورهاي فقير و جنگ زده همسايه قرار بدهيم كه اين كار در قالب فناوري اطلاعات و استفاده از فناوري فضايي و پزشكي از راه دور امكان پذير است.

كارگاه بين المللي استفاده از فناوري فضايي در بهبود سلامت انسان ها امروز - يكشنبه - در تالار سازمان ايراني مجامع بين المللي فعاليت خود را آغاز كرد . اين همايش چهارم آبان ماه خاتمه مي يابد .


منابع :[External Link Removed for Guests] و[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”