با سلام خدمت دوستان
بنده يك ماه است كه خودروي تيبا 2 تحويل گرفتم . سواي ايراداتي كه خيلي از دوستان از اين ماشين گرفتند ، موضوعي است كه به نظرم جديد مي باشد و آن هم مربوط به كيلومترشمار ماشين است.
سئوال اينجاست كه : آيا كيلومترشمار درست كار مي كند ؟
بنده با سرعت 140 كيلومتربرساعت رانندگي مي كنم و جي پي اس گوشي 110 را نشان مي دهد و جالب اينكه از بنده سبقت هم مي گيرن ؟
با نمايندگي مشورت كردم به من گفته شده تمامي مدل هاي تيبا 1 و 2 و حتي پرايدهاي جديد معمولا 10 كيلومتر كم مي اندازند !!!!!! واسه من كه 20-30 تا كم هست بايد به نمايندگي مراجعه كنم
به نظرتون آيا اين درست است ؟
لطفا به اين قضيه هم دقت كنين كه اگر مطلب درست باشد ، خيلي از پارامترهاي ماشين مثل مصرف ماشين ، كيلومتركاركردماشين ، تعويض روغن و سرويس هاي دوره اي ..... به هم مي خورد
واقعا كه ....
بنده مهندس صنايع اين مملكت هستم و روش زندگيم تا به الان استفاده از توليدات وطني است ! تا به الان هنوز هيچ وسيله اي با برند خارجي نخريدم ! اما انگار بايد تجديدنظر كنم
ممنون از توجه شما
كيلومتر شمار تيبا 2
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, RAHVAR, Mohsen1001, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 874 بار
- سپاسهای دریافتی: 1751 بار
Re: كيلومتر شمار تيبا 2
با سلام
من با پراید 88 چک کردم 10 کیلومتر کمتر بود و کیلومتر شمار 10تا بیشتر نشون میداد
البته پژو 87 هم 5 کیلومتر تا 7 کیلومتر خظا داشت
تنها خوبیش برا من تنظیم سرعت روی 110 تا بود که ذوربین ها به ذلیل اینکه 100 تا میرفتم هیچ جریمه ایی نشدم
من با پراید 88 چک کردم 10 کیلومتر کمتر بود و کیلومتر شمار 10تا بیشتر نشون میداد
البته پژو 87 هم 5 کیلومتر تا 7 کیلومتر خظا داشت
تنها خوبیش برا من تنظیم سرعت روی 110 تا بود که ذوربین ها به ذلیل اینکه 100 تا میرفتم هیچ جریمه ایی نشدم

Re: قطع کردن كيلومتر شمار تيبا 1
سلام.من میخوام کیلومتر شمار تیبا 1 را از کار بیندازم ... ولی از راه فیوز خودرو خاموش میشود.... چکار کنم که به سیستم خودرو عیبی وارد نشود و همچنین خودرو خاموش نشود...