دوو سيلو ؟
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
دوو سيلو ؟
[font=Times New Roman] دوو سیلو چه جور ماشینیه و قیمتش چقدره؟
رسد آدمي بجايي که بجز خدا نبيند ****بنگر که تا چه حد است مکان آدمييت
- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
-
- محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 164 بار
- تماس:
ماشین بسیار عالی هستش مامان من ماشین زیاد سوار شده که بسیار بهتر از سیلو بوده است ولی همه آنها را رها کرده و دوباره سراغ سیلو رفت!!!
مثلا یک آوانته برای مامانم خریدیم ولی مامانم منصرف شد و سراغ سیلوی دوست داشتنی خودش رفت!!!
دست به فرمونش خیلی خوب و نرم است حتی از پرشیا،406،ورنا ولی زانتیا را که داشتیم نه(فرمان زانتیا خیلی خوب است!!! و از بین همۀ ماشین هایی که داشتیم فرمونش نرم تر بود)
hasany, اگر صفر صفر گیرتون آمد تا 10 یا 11 تومن حــــــتما بخرید!!!
مثلا یک آوانته برای مامانم خریدیم ولی مامانم منصرف شد و سراغ سیلوی دوست داشتنی خودش رفت!!!
دست به فرمونش خیلی خوب و نرم است حتی از پرشیا،406،ورنا ولی زانتیا را که داشتیم نه(فرمان زانتیا خیلی خوب است!!! و از بین همۀ ماشین هایی که داشتیم فرمونش نرم تر بود)
hasany, اگر صفر صفر گیرتون آمد تا 10 یا 11 تومن حــــــتما بخرید!!!
- تماس:
- تماس:
DJ.:.DANGEROUS
من خودم شخصا طرفدار اين ماشين بسيار نازنين و سنگين هستم اين قيمت هم به اين دليل است که توليد آن در ايران متوقف شده. اين قيمت شايد فايده نداشته باشه ولي کارکرده تميز آن با قيمت براي مثال 9 تومان 100% ارزش داره نسبت به ماشينهاي ان رده قيمتي (نو يا دست دوم) در ضمن از لوازم آمريکايي آن هم ميتويد استفاده کنيد که ديگه درجه يک ميشود.
من خودم شخصا طرفدار اين ماشين بسيار نازنين و سنگين هستم اين قيمت هم به اين دليل است که توليد آن در ايران متوقف شده. اين قيمت شايد فايده نداشته باشه ولي کارکرده تميز آن با قيمت براي مثال 9 تومان 100% ارزش داره نسبت به ماشينهاي ان رده قيمتي (نو يا دست دوم) در ضمن از لوازم آمريکايي آن هم ميتويد استفاده کنيد که ديگه درجه يک ميشود.
من ترمزشو دادم مثلآ نمايندگي ABS کرد بازم بالاي 140و150 افتضاح بود ولي ماشين محکم و خوبييه با چند ضعف کوچک مثل نداشتن تلسکوپي فرمان يا جاي پاي کم سرنشين جلو که مجبور به به عقب بردن صندلي هستي و بيچاره سرنشين عقب. ضمنآ قطعات لوکسش نيست مثل رودري داخل و قاب هاي تزييناتي و . . که اگه مثل من فابريک بودن و سالم بودن تمام قطعات واست مهمه نرو سراغش چون مثل من بايد نصف هفته تو چراغ برق و شوش باشي
کلآ باید باهاش تا کرد و مثل 405 و.. به درد کار کشیدن و لایی بازی و کل کل نمیخوره.
کلآ باید باهاش تا کرد و مثل 405 و.. به درد کار کشیدن و لایی بازی و کل کل نمیخوره.