آقايان چشم ديدن رانندگي يك خانم را ندارند !!!
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 11 بار
- تماس:
gordafarin نوشته شده:من خودم عاشق ريسم ولي هروقت سبقت ميگيرم همه ميكشن كنار اصلا خوشم نمياد از اين كارشون
اولا كه: عشق چي چي ام؟
دوما: كي ميكشه كنار؟ مردا يا زنا؟ اگه منظورت زنا هستند كه يه چيز طبعيه و اگر هم كه بدجوري سبقت بگيري و دقيق توجه كني ميبيني كه خودشونم خيس ميكنن! ولي اگه منظورت مردا هستند با مطالعه ي پستهاي همين تاپتيك ميتوني درك كني كه وقتي يه مرد يه زنو پشت فرمون ميبينه چه حالي بهش دست ميده(ترس از تصادف!) آخه مرد ها اولا كه پول ماشينو خودشون دادن دلشون ميسوزه دوما :پول صافكاريشون رو هم خودشون بايد بدن سوما: اگه خدايي نكرده اتفاقي براشون بيفته نون يه خونواده قطع ميشه
حالا با اين تفاسير انتظار داري بيان باهات مسابقه هم بدن؟
gordafarin نوشته شده:من اينقدر به رانندگي خودم مطمينم كه حاضرم با هركي بگه تو هرجاده و هر فصلي و....مسابقه بدم ببينيم دست فرمون كي بهتره تعداد تصادفاتي كه منجر به مرگ ميشن در اقايون مقصر بيشتر هست تا خانوم ها
1-خانوم اينقدر به خودت مطمئن نباش در مورد مسابقه هم اگه اصفهان اومدي قبلش يه پيغام خصوصي برام بذار تا مسابقه رو بر قرار كنيم
البته رضايتنامه ولي فراموش نشه
2- نه ميخواي بفرما مردم رو زير بگير بكششون ماكه بحثمون رو كيفيت نيست رو كميته بعدم او مال اينه كه هيچ مردي به زنش اجازه ي رانندگي تو اوتوبان و جاده ها ي برون شهري رو نميده
چون طبق مبحث تبصره 3/13 اگه غيرت داشته باشه تنها و بدون مرد نميفرستدش واگه هم كه خودش باهاش باشه جونشو(ماشين به جهنم) نميسپاره دست خانوم
gordafarin نوشته شده:مرد هم شد راننده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين اقايون عجب اعتماد به نفسي دارن ها نمي گن خوب چون خانوم اقليت هستن نسبت به اونها راندگي شون بيشتر تو چشمه همين:?
همين
آيا همين اقليت نيستند كه اكثريت تصادفات رو ايجاد ميكنند؟
والا تا بوده مرد راننده بوده غير اينه؟
چرا قهرمان مسابقات رانندگي مايكل شوماخره هان؟!
چرا فرنگيس شوماخر نيست
بازم تكرار ميكنم رضايتنامه ي ولي برا مسابقه فراموش نشه. حالا گواهينامه هم نداري موردي نداره چون خودم هم ندارم ولي بيا چون خيلي دوست دارم ببينم چند مرده حلاجي:grin:
- سپاسهای ارسالی: 14 بار
- سپاسهای دریافتی: 118 بار
- تماس: