بيشترين سرعتي که رفته ايد؟؟
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 502 بار
- سپاسهای دریافتی: 231 بار
بسیار بد آموزی داره.
با 405 انژکتوری 5 نفر سرنشین و صندوق عقب پر 200 تا تهران-اصفهان ساعت 7 صبح.اون زمانی که دوربین نداشت.
این دیگه واقعا احمقانه است. اصلا امتحان نکنید. من اون موقع خر بودم.
پراید 160-170 اتوبان بابایی( یکی از بدترین اتوبان های تهران).
من یه جا خوندم که با ماشین تا600 الی 1000 کیلومتر اول آروم برید تا آبندی بشه. بعد برای یه مدت بهش گاز بدید (گاز مقعول و مجاز) تا گاز خور ماشین خوب بشه. من اینو رو همون پرایده امتحان کردم. انصافا ماشین سر حالیه
با 405 انژکتوری 5 نفر سرنشین و صندوق عقب پر 200 تا تهران-اصفهان ساعت 7 صبح.اون زمانی که دوربین نداشت.
این دیگه واقعا احمقانه است. اصلا امتحان نکنید. من اون موقع خر بودم.
پراید 160-170 اتوبان بابایی( یکی از بدترین اتوبان های تهران).
من یه جا خوندم که با ماشین تا600 الی 1000 کیلومتر اول آروم برید تا آبندی بشه. بعد برای یه مدت بهش گاز بدید (گاز مقعول و مجاز) تا گاز خور ماشین خوب بشه. من اینو رو همون پرایده امتحان کردم. انصافا ماشین سر حالیه
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 18 بار
سلام دوستان
سرعت هايي که من تجربه کردم
150 کيلومتر با برايد تو جاده بابلسر (مال مامانم بود کش رفته بودم.ماشين نو بود اصلا راه نمي رفت)
180 کيلومتر با سمند تو جاده بابلسر (اين يکي مال بابام بود کش رفته بودم .مي خواستم 200 تا برم بگه اين است خودروي ملي ولي متاسفانه يک دفعه يه خاور جلوم سبز شد به سختي تونستم کنترل کنم)
ولي بيشترين سرعتي که رفتم با تويوتا کمري دوستم بود تو اتوبان ساوه 240 تا تخته کردم .خيلي حال داد دوستم بيچاره داشت سکته مي کرد
در ضمن اينو بايد بگم من هنوز گواهينامه ندارم
سرعت هايي که من تجربه کردم
150 کيلومتر با برايد تو جاده بابلسر (مال مامانم بود کش رفته بودم.ماشين نو بود اصلا راه نمي رفت)
180 کيلومتر با سمند تو جاده بابلسر (اين يکي مال بابام بود کش رفته بودم .مي خواستم 200 تا برم بگه اين است خودروي ملي ولي متاسفانه يک دفعه يه خاور جلوم سبز شد به سختي تونستم کنترل کنم)
ولي بيشترين سرعتي که رفتم با تويوتا کمري دوستم بود تو اتوبان ساوه 240 تا تخته کردم .خيلي حال داد دوستم بيچاره داشت سکته مي کرد
در ضمن اينو بايد بگم من هنوز گواهينامه ندارم
دريا نمي گيره نشون از قطره هاي در به در ...
-
- محل اقامت: ..مازندران..
- سپاسهای دریافتی: 75 بار
-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
- تماس:
-
-
-
- سپاسهای ارسالی: 1054 بار
- سپاسهای دریافتی: 1082 بار
-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
hamid_rg204,
امکان نداره ، CLS شما چه مدلی هست ؟ تیونینگ شده است ؟ توسط چه شرکتی ؟ چند اسب بخار اضافه شده ؟ تورکش چقدره ؟
لطفا از این خیالپردازی ها پرهیز کنید
امکان نداره ، CLS شما چه مدلی هست ؟ تیونینگ شده است ؟ توسط چه شرکتی ؟ چند اسب بخار اضافه شده ؟ تورکش چقدره ؟
لطفا از این خیالپردازی ها پرهیز کنید

آخرین ويرايش توسط 1 on Mohsen1001, ويرايش شده در 0.
-
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 36 بار
- سپاسهای دریافتی: 140 بار
- تماس: