سلام
درجه گرانوي روغن Total كه براي پژو استفاده ميشه چنده ؟
مثلا بهران 20w50 است
سوال در مورد روغن موتور
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Gamma جان
اگر دوستان بتونند حتما کمکتون خواهند کرد
اگر دوستان بتونند حتما کمکتون خواهند کرد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 468 بار
- تماس:
Gamma,
دوست من الان در فصل تابستان هستیم و برای اینکه گرما روغن موتور رو بیش از حد شل نکنه باید از روغن با گران روی بالا استفاده کنید در حد 40 الی 60
البته روغن بهران فکر میکنم چهار فصل باشه و براتون مشکلی پیش نیاره .
در مورد روغن توتال هم بنمیشه دقیق گفت چون این روغن دارای سری های متفاوتیه . بهترین راه برای پیدا کردن جواب سوالتون مراجعه به یک تعویض رو غن و سوال از فروشنده اونه و اینکه بسته به نیازتون از کدوم گروه از این روغن ها می خواهید استفاده کنید
اگر نیاز به راهنمایی بیشتر دارین فکر کنم دوستمون mohsen1001 بهتون کمک بکنند.
دوست من الان در فصل تابستان هستیم و برای اینکه گرما روغن موتور رو بیش از حد شل نکنه باید از روغن با گران روی بالا استفاده کنید در حد 40 الی 60
البته روغن بهران فکر میکنم چهار فصل باشه و براتون مشکلی پیش نیاره .
در مورد روغن توتال هم بنمیشه دقیق گفت چون این روغن دارای سری های متفاوتیه . بهترین راه برای پیدا کردن جواب سوالتون مراجعه به یک تعویض رو غن و سوال از فروشنده اونه و اینکه بسته به نیازتون از کدوم گروه از این روغن ها می خواهید استفاده کنید
اگر نیاز به راهنمایی بیشتر دارین فکر کنم دوستمون mohsen1001 بهتون کمک بکنند.

- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 264 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
Gamma عزیز
از اینکه جواب سوالتون کمی دیر شد عذر میخوام (من تاپیک رو ندیده بودم) ، خوشبختانه دوستان جواب دادند فقط در راستای تکمیل فرمایشات آنها عرض کنم :
روغن توتال در 3 نوع در کشور ما عرضه میشه (سه نوعی که معمول هست و در بازار موجوده)
روغن توتال 5000 با درجه 20W50 که بیشتر برای موتورهای ساده 8 سوپاپ مثل 206 تیپ 2 یا 405 و سمند.
روغن توتال 7000 با درجه 10W40 که یک روغن نیمه سینتتیک است که برای موتورهای 16 سوپاپ مثل 206 تیپ 5 یا زانتیا توصیه میشه ،
بخاطر اینکه از فرمول جدیدتر و بهینه تری نسبت به ماینرال ها بهره میبره و با افزودنی هایی که داره در راندمان موتور تاثیر محسوسی میزاره.
روغن توتال 9000 با درجه 5W40 که فول سینتتیک هست و بیشتر برای ماشینهای با کارکرد زیاد مخصوصا در دورهای بالای موتور مثل ماشینهایی که در ریس و رالی شرکت میکنند است ،
البته استفاده از این روغن بخاطر فرمول پیشرفته ای که داره برای خودروهای معمولی هم خوبه اما قیمت بالایی داره مثلا الان تو ایران حدود 28000 تومن هست.
این تاپیک هم اطلاعات خوبی در مورد روغن موتور داره :
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=568
در اخر هم یک فایل PDF با حجم 1.5 مگابایت براتون میگذارم که فقط مربوط میشه به مشخصات انواع روغنهای توتال و توصیه اونها برای استفاده در ماشینها (حتما دانلود کنید) .
[External Link Removed for Guests]
موفق باشید
از اینکه جواب سوالتون کمی دیر شد عذر میخوام (من تاپیک رو ندیده بودم) ، خوشبختانه دوستان جواب دادند فقط در راستای تکمیل فرمایشات آنها عرض کنم :
روغن توتال در 3 نوع در کشور ما عرضه میشه (سه نوعی که معمول هست و در بازار موجوده)
روغن توتال 5000 با درجه 20W50 که بیشتر برای موتورهای ساده 8 سوپاپ مثل 206 تیپ 2 یا 405 و سمند.
روغن توتال 7000 با درجه 10W40 که یک روغن نیمه سینتتیک است که برای موتورهای 16 سوپاپ مثل 206 تیپ 5 یا زانتیا توصیه میشه ،
بخاطر اینکه از فرمول جدیدتر و بهینه تری نسبت به ماینرال ها بهره میبره و با افزودنی هایی که داره در راندمان موتور تاثیر محسوسی میزاره.
روغن توتال 9000 با درجه 5W40 که فول سینتتیک هست و بیشتر برای ماشینهای با کارکرد زیاد مخصوصا در دورهای بالای موتور مثل ماشینهایی که در ریس و رالی شرکت میکنند است ،
البته استفاده از این روغن بخاطر فرمول پیشرفته ای که داره برای خودروهای معمولی هم خوبه اما قیمت بالایی داره مثلا الان تو ایران حدود 28000 تومن هست.
این تاپیک هم اطلاعات خوبی در مورد روغن موتور داره :
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=568
در اخر هم یک فایل PDF با حجم 1.5 مگابایت براتون میگذارم که فقط مربوط میشه به مشخصات انواع روغنهای توتال و توصیه اونها برای استفاده در ماشینها (حتما دانلود کنید) .
[External Link Removed for Guests]
موفق باشید

دست همتون درد نكنه
محسن جان بسيار عالي وكار گشا بود خيلي ممنون
كاكرد سه نوع بالا هر كدام تغريبا چند هزار كيلومتر است ؟
البته توي اون PDF گروه بندي كرده بود اما مي خوام بدونم براي 405 و يا پيكان و RD و ... اگه براي اين ماشين ها هم زياد كار ميده با استفاده ازاين روغن دفعات تويض رو كاهش و زمان بينش را زياد كنم
محسن جان بسيار عالي وكار گشا بود خيلي ممنون
البته توي اون PDF گروه بندي كرده بود اما مي خوام بدونم براي 405 و يا پيكان و RD و ... اگه براي اين ماشين ها هم زياد كار ميده با استفاده ازاين روغن دفعات تويض رو كاهش و زمان بينش را زياد كنم

-
- محل اقامت: ..مازندران..
- سپاسهای دریافتی: 75 بار
فكر ميكنم اعداد اعلام شده مربوط به كاركرد باشه.مثلا روغن 5000 با درجه20w50 كاركردش 5000 كيلومتر هست.ولي تعويض كردن دوره اي روغن تا حدي هم مربوط به شرايط محيطي و ميزان فشاري كه به موتور اتومبيل مياد هم بستگي داره.البته اين اعدادي كه توسط كارخانه ها اعلام ميشه بر اساس تست شدن روغن در سخت ترين شرايط كاركرد موتور عنوان ميشه و شما براي اطمينان ميتونين 1000 كيلومتر زودتر تعويض كنيد. 

"لشگر گوسفندان که توسط يک شير اداره ميشود,ميتواند لشگر شيران را که توسط يک گوسفند اداره ميشود ,شکست دهد."
اصلاحيه : تقريبا را با ق مي نويسند بي سواد
ghadami2005, عزيز
گمان نكنم چون روي 206 ، 20 هزار تا كار ميده
اميرالمومنين حضرت علي : ... حق پدر بر فرزند اين است كه فرزند در همه چيز به جز نافرماني خدا از پدر اطاعت كند ...
فرازي از حكمت 399 نهج البلاغه
فرازي از حكمت 399 نهج البلاغه

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
Gamma عزیز
کارکرد توتال 5000 از طرف شرکت توتال 10000 کیلومتر اعلام شده اما چون نوع رانندگی ما معمولا با استانداردهایی که آنها در نظر میگیرند یکسان نیست پس قطعاً از این کارکرد کاسته خواهد شد ، که تعویض در 6 یا 7 هزار کیلومتر مشکلی پیش نخواهد آورد.
کارکرد توتال 7000 هم 20000 کیلومتر اعلام شده که رانندگی تا 15000 کیلومتر باهاش مشکلی نداره.
موفق باشید
کارکرد توتال 5000 از طرف شرکت توتال 10000 کیلومتر اعلام شده اما چون نوع رانندگی ما معمولا با استانداردهایی که آنها در نظر میگیرند یکسان نیست پس قطعاً از این کارکرد کاسته خواهد شد ، که تعویض در 6 یا 7 هزار کیلومتر مشکلی پیش نخواهد آورد.
کارکرد توتال 7000 هم 20000 کیلومتر اعلام شده که رانندگی تا 15000 کیلومتر باهاش مشکلی نداره.
موفق باشید