تحليلي ساده از طرح سهميه بندي بنزين

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث خودرو و وسايل نقليه به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

پست توسط mostafaa »

Mehdi2224 نوشته شده:دوست من لطفا من رو به خودکشی وادار نکنید . درآمد سرانه متوسط درامد کل کشور نسبت به تعداد مردمه که شامل درامد خود دولت نیز میشه نه اینکه حقوق متوسط ماهیانه کشور باشه .
حقوق متوسط بیش از 80% مردم مبلغی کمتر از 400 هزار تومنه و اون درآمده سرانه مربوط به 20 درصد باقی مانده جامعه هست که 80 درصد ثروت جامعه رو در دست دارند . لطفا در ارائه ادله دقت کنید .

تصویرتصویر

کجا من گفتم حقوق مردم انقده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در تمام جهان هستی وقتی میخوان قدرت اقتصادی یک کشور رو بفهمند اولین چیزی که ازش صحبت میشه تولید ناخالص داخلیه و اولین چیزی که برای فهمیدن حدودی قدرت اقصادی مردم یک مملکت بیان میکنند سرانه ء تولید ناخالصی اون کشوره . اگر یک متن اقتصادی در این مورد خونده باشید فرق حقوق و سرانه ء تولید ناخالص رو متوجه میشید . واتفاقا شاخص خیلی خوبی هم هست . چون تولید ناخالص ایران طبق اطلاعات سیا ( کاری به درستی یا غلطیش ندارم کلیتش رو در نظر میگیرم ) 193 میلیارد دلاره که اگر تقسیم بر 65 میلیون ( جمعیت ایران بنا بر برآورد سیا ) کنیم میشه حدود سه هزار دلار که در مقابل 44 هزار دلار سرانه ء تولید آمریکا اختلاف فاحشی رو نشون میده و همین تناسب در مورد حقوق مردم کشورها صادقه . الان اگر کسی بتونه سیتیزن آمریکا بشه در سن بازنشستگی ماهانه حدود 1500 دلار از دولت آمریکا دریافت میکنه . یا یک پزشک ساده و یا بقول دوستمون یه مهندس ساده حدود 4 هزار دلار حقوق داره . اونوقت این رو شما مقایسه کنید با حقوق یک فرهنگی در شهرستانها که حدود 300 هزار تومنه یعنی حوالی 350 دلار !!! میبینید که اون نسبت سرانه ها کاملا معنی دار و درسته . خیلی مشکل نیست . حساب دو دوتا چهارتاس .

من 2 دلار تو ذهنم بود ولي نمي دونستم هر گالن 2 دلاره. حقوق 4000 دلار در ماه رو هم بر اساس حقوق يکي از دوستام که اونجاست و چند نفر ديگه گفتم. با حرف شما پس بنزين همون ليتري 100 تومن دقيقا مي شه هم سطح اونجا. و ليتري 600 تومن که...
در ضمن من فکر نمي کنم دليل اينها فقط دزدي باشه. يک مسالۀ مهم يادمون باشه. ادارۀ يک مملکت حداقل در دنياي امروز تفکر مديريتي و ساختار حکومتي بسيار محکمي مي خواد. چيزي که ما نداريم. مي خوام بگم بخشي از اين گرون فروختن و آخرش همه بدبخت بودن بدليل بي عرضگي حاکمان است...
نکتۀ آخر اينکه اگر حرفها و نظرتونو معتدلتر بگين، بقاي بيشتري خواهد داشت! شما که نمي خواي بگن از سيا پول گرفتين اين حرفا رو بزنين مي خواين؟!!

نه ! هر گالن 3.5 دلار .

من نگفتم همه دزدند منظور منم همین بود که شما گفتید . سیستم خرابه که باعث ایجاد زمینه ء فساد و دزدی میشه . همین دولتی بودن خودش شده بزرگترین مشکل . در اول انقلاب این کار درست بود که همه چیزو ملی کنند . چون مردم واقعا خاطره ء تلخی از چپاول ثروت این مملکت داشتند و این کار لازم بود . اما دیگه نباید این دولت انقدر بزرگ میشد که همه چیز رو مثل هیولایی ببلعه که الان بیشتر بودجه ء مملکت رو به تنهایی احاطه کنه . متاسفانه هنوزم این روند ادامه داره و این دولت داره تصاعدی رشد میکنه . یکی از نماینده ها گفته سرمایه گذاریهای دولت در سال جاری 530 برابر خصوصی سازی شرکتهای دولتی بوده ( شرمنده ! یادم نیست گفت 530 درصد یا 530 برابر ! ) !!!!!!!!!!! یعنی برخلاف ادعاها که ما داریم دولت رو از کارهای غیر ضروری خارج میکنیم دولت چند برابر شده ... و همین دولتی بودن تمامی امور هزاران فساد دنبالش داره . چین با اون سخت گیریش اینهمه دزد در سیستمش ریخته و چند وقت یک بار چند هزار نفر رو میگیرند و میبندند اینجا که اگه یک دزد کله گنده هم بگیرند میگن آبرو داره و هیچی ازش اعلام نمیکنند اونوقت در نظر بگیرید دزدی و رشوه و فساد اداری و ... تا چه حد رشد میکنه . اینها همه جمع میشه و نمونش میشه همین قاچاقهای عظیم کالا و عتیقه و سوخت و ... که یکی از این قاچاقها چند روز پیش توی گمرک ناکام موند و یه محموله ء بزرگ آثار عتیقه کشف کردند . اینها همش نتیجه ء اون دولتی بودن و فساد اداریه . چون اگه فساد نبود اون قاچاقچی نمیتونست براحتی محموله رو تا توی گمرک ببره ... یا همین شرکتهای دولتی انقدر بریز و بپاش دارند که خدا میدونه چقدر بودجهء مملکت رو حیف و میل میکنند . چه هدیه ها و سکه هایی که برخی شرکتها از سرمایه ء مردم مملکت بذل و بخشش میکنند ... یا نمونه ء دیگر سیستم خراب , نحوه ء توزیع امکانات بین ارگانهاست . در حالی که قشرهایی مثل فرهنگیان از کمترین امکانات برخوردارند شرکتهای عظیمی مثل شرکت نفت و پتروشیمی و کارخانه های فولاد و ذوب آهن امکانات نامحدودی در اختیار دارند که آدم سرش صدا میکنه ! بن سفر به کیش و شمال !!! بن سفر به خارج از کشور !!!!! انواع کلاسهای آموزشی برای فرزندان کارمنداشون !!!! داشتن یک مجموعه ء ورزشی تفریحی کامل در هر شهر !!! و صدها امکانات دیگه که همه وهمه از پول من و شما و دیگر مردم این مملکت براشون خرج شده ! اما چیش به ما میرسه الله اعلم ... یا نمونه ء دیگر مدارس شاهده ! در حالی که دیگه فرزند شاهدی در سن مدرسه رفتن نیست این آقایون هنوز که هنوزه مدارس شاهد رو تغییر وضعیت ندادند و هر سال هم دارند امکانات بیشتری به این مدارس تعلق میدن !! مگه دیگه فرزند شهید مونده که این کار رو میکنند ؟؟؟ مردم هم میبینند و فکر میکنند اینا دارند پولا رو میریزند توی جیب خونواده های شهدا و ایثارگران !!! و هزاران نونه ء دیگه که خیلیها بهتر از من میدونند .

از اونطرف انقدر به کوره راه رفتند که الان نمایندگان مجلس که باید وکلای مردم در برابر دولت باشند تبدیل شدند به وکلای دولت در برابر مردم !!!!! مثال بارزش در همین مساله ء سهمیه بندی دیده میشه که اکثر آقایون دارند سنگ این طرح رو به سینه میزنند و اصلا حرفی از منافع مردم به میان نمیارن .

در مورد تندی سخن هم من کلا زبانم تنده ! تصویر تازه توی مکانهای عمومی مثل همین فرومهای اینترنتی کلی به خودم فشار میارم تا خودم رو کنترل کنم ! تصویر ضمن اینکه تا همین اواخر از خیلی چیزها دفاع میکردم و به امید اصلاح امور بودم . اما با اومدن احمد ... نژ... هر روز امور داره بدتر میره و اگه کسی اعتراض نکنه ممکنه مملکت به نابودی کشیده بشه . بقول معروف کار به جایی کشیده که مرده شورم گریش گرفته !!!!!

شايد شما ماهيت جمهوري اسلامي رو فراموش کردين..(اماده کردن کشوري براي خدمت به امام زمان)
براي رسيدن به اين هدف تمام تلاش و سرمايه ها براي بالا بردن بعد نظامي کشور هستش. تا بتونند حرفي براي گفتن
داشته باشد...انديشه اي که مبني بر ساختن قدرت بزرگ نظامي اسلامي براي کمک به منجي بشر شکل گرفته

اگه این بود که حداقل من یکی خیالم راحت تر بود . اما وقتی میرن با یکی دوتا مهندس هسته ای و کارگرا مصاحبه میکنند و طرف میگه که چه امکانات کمی داشتند و همین امکانات کم چه خطراتی رو واسشون در پی داشته میبینم اینجا که خرج نشده!!! وقتی هر سال رژه میشه و میبینم که خیلی از ماشینهای سنگین نظامی متعلق به جنگ جهانی دوم هست . وقتی سپاهیا و ارتشیا و وضع زندگی سطح پایینشونو میبینم ( البته رده های پایین سپاه و ارتش . رده های بالا که ... ) , میگم اینجام که خرج نشده ! از اونطرف مطمئنم که غیر از سیصد میلیون دلاری که پارسال گفتند به حماس میدن پول زیادی در اختیار حماس و حزب الله نمیزارن ( البته هر کسی منابع خودشو داره و این رو بنده از یه منبع بی شیله پیله شنیدم و دیده ها هم همین رو نشون میده . ضمن اینکه حزب الله خودش فعالیتهای اقتصادی زیادی داره و نیازی به حمایت ایران نداره . ) . تمام اینها رو که میبینم بازم به این فکر می افتم که این پولهای هنگفت کجا میره ؟؟؟ که تنها جوابشم اینه :

حیف و میل در سازمانهای عریض و طویل دولت . مثل یه جریان آب بزرگ که اگه توی یه کانال آب با کف خاکی ول کنی این آب هی میره جلو ! هی میره جلو ! اما همینطور که جلو میره از مقدارش کم میشه ! تا اینکه در آخر کانال چیزی از آب رها شده باقی نمیمونه ... این کانال خاکی عین سیستم دولتی ایرانه .

باقی بقایتان .
استحمار یک ملت , بهترین راه برای استعمار آنهاست ...
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

پست توسط mostafaa »

اون جمله آخر عجب جمله ء قصاری شده !! تصویر
استحمار یک ملت , بهترین راه برای استعمار آنهاست ...
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط درودبرايران »

با همۀ حرفهاي شما موافقم جز همان جملۀ قصار!
با کليت آن جمله موافقم ولي با کميت آن نه. بايد دقت داشت که اگر هر سال ميلياردها دلار درآمد نفتي بصورت ريالي در ادارات حيف و ميل شود در واقع اين دلار است که مدام به ريال تبديل مي شود و به سيستم مالي کشور وارد مي شود. نتيجۀ اين امر تورم شديد است در حاليکه خود پول از بين نرفته است. حيف و ميل واقعي آنست که دلار ارزشمند نفتي را در ازائ چيزي که ارزش آنرا ندارد به کشور ديگري بدهيم. نمونه هاي آن بسيار است: خريد تجهيزات نظامي، واردات کالاهايي که مي توانست بومي باشد، واردات تکنولوژي و غيره. پول بي گناه اينگونه بهدر مي رود. البته دولت نهم مقدار زيادي را به روش اول وارد سيستم مالي کشور کرد که نتيجۀ آن افزايش نقدينگي و افزايش قابل ملاحظۀ تورم در اين دوره بوده است.
بايد امشب بروم...
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 42 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار
تماس:

پست توسط mach1 »

سلام
[External Link Removed for Guests]
به نسبت قیمت بنزین در کشورهای تولید کننده نفت و مصرف کننده ها دقت کنین پس ما باید خودمون رو با کشورهای تولید کننده نفت مقایسه کنیم نه با مصرف کننده ها اینکه ما الان مجبوریم بنزین وارد کنیم تقصیر بی کفایتی دولت مردانمون هستیم تا کی ما باید چوب بی کفایتی شون رو بخوریم :-?
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط درودبرايران »

از شما دوست عزيز بابت اين نمودار تشکر مي کنم. واقعاً گوياي همان حرفي که گفتم مي باشد که ما که نفت داريم بايد آنرا ارزانتر از آنها که ندارند در اختيار مردم قرار دهيم. بخوبي مي توان ديد چه فساد و ناتواني بزرگي در حکومت کشور ما وجود دارد.
بايد امشب بروم...
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط درودبرايران »

خبري در اين رابطه از بازتاب:
سردار احمدی‌مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلا‌می مصرف 6 میلیون لیتر بنزین از دهم تیر تا 15 مرداد‌ماه را شک برانگیز دانست و تاکید کرد: تردد تعداد زیادی از خودروها در سطح شهر جای سؤال دارد، به نظر می‌رسد افراد سودجو به طرق مختلف کارتهای خود را از نو شارژ می‌کنند. ‌

به نوشته کارگزاران، وی تصریح کرد: در صورت رفع نشدن این مشکلا‌ت، اساس سهمیه‌بندی بنزین زیر سؤال می‌رود، بنابراین باید مشکلا‌ت شناسایی شوند و در همین رابطه نیروی انتظامی با رئیس جمهور جلساتی داشته است. ‌

در همین زمینه کمال دانشیار رئیس کمیسیون انرژی مجلس به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: کمیته مشترک دولت و مجلس در حال بررسی این موضوع است که سرنخ کاهش مصرف سوخت و افزایش ترافیک در سفرهای برون شهری و دورن شهری کجاست.
وی با اشاره به وارد شدن برخی بسته‌های بنزین از عمان، ترکمنستان و برخی کشورهای همسایه دیگر به ایران اضافه کرد: در حال بررسی هستیم که در مورد قاچاق معکوس سوخت و حجم آن، همچنین تاثیر آن بر ترافیک راهکاری بیابیم.وی تاکید کرد: شایعاتی در مورد سوء استفاده از برخی افراد متخصص در شارژ کردن کارت‌های سوخت هم رسیده است که صحت و سقم آن هنوز مشخص نشده است.

بخوبي مشخص است که تصميم عجولانه براي حل مشکل بنزين گريبانگير دولت و مسئولان شده است. همچنين مشخص است که ساير کشورهايي که بنزين کم دارند (مثلا ترکيه را در نمودار بالا در نظر بگيريد) چرا عقلشان را بکار انداخته و چنين کاري نکرده اند. دولت در این کار شجاعت را با حماقت اشتباه گرفت!
بايد امشب بروم...
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

پست توسط ASHK HIKAYESI »

majidjon13 نوشته شده:دروود

موضوع خيلي روشنه که درامد نفتي ايران کجا ميره

شايد شما ماهيت جمهوري اسلامي رو فراموش کردين..(اماده کردن کشوري براي خدمت به امام زمان)

براي رسيدن به اين هدف تمام تلاش و سرمايه ها براي بالا بردن بعد نظامي کشور هستش. تا بتونند حرفي براي گفتن

داشته باشد...انديشه اي که مبني بر ساختن قدرت بزرگ نظامي اسلامي براي کمک به منجي بشر شکل گرفته

و بسياري از درامد هاي نفتي نيز قطعا به اين کار مصرف ميشوند.

:grin:

نعوذ با الله ! یعنی امام زمان به قدری ضعیف و درمانده شده که به این ها نیاز داشته باشه ؟! یعنی این ها خودشون رو در اون حد می دونند ؟!

( لبخند تلخ )

چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام هست ! یک سوال : آیا در اسلام اینطور نیست ؟!

آیا اولویت اول با مردم نیست ؟! یا اولویت حفظ یک عده هست ؟!

حاج محسن ! کجایی ؟ به جواب تخصصی شما نیازمندیم !

( چهره ی عبوس )
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه وسايل نقليه”