به نظر من برای گرفتن گواهینامه رانندگی باید 7 خان رستم را طی کرد
خان اول:ثبت نام
خان دوم:شرکت در کلاس های تئوری به مدت 5 روز پیاپی
خان سوم:گذراندن حداقل 20 ساعت اموزش عملی
خان چهارم:معرفی جهت انجام امتهان اصلی
خان پنجم:معاینه چشم پزشکی و نداشتن مشکل جسمی و روحی
خان ششم: ازمون ایین نامه
خان هفتم:ازمون شهری
که من پس از گذراندن 6 خان در خان هفتم گیر کرده ام به طوری که تا به حال 2 بار در ازمون شهری (عملی ) ان مردود
شده ام .
از کسانی که به تازگی در ازمون رانندگی شرکت کرده اند تقاضا دارم نظرشان را بیان کنند
شرايط سخت گرفتن گواهينامه
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 20 بار
تازه 1 سال بعد مجبوري بري پليس + 10 يه 500 تومن يه 3000 تومن بريزي به حساب بعدش هم 2800 تومن دستي ازت ميگيرن بابت 1پوشه 1 فرم و 1 فيش پستي و کپي شناسنامه و کارت ملي هم ميخواد من 2 روز پيش اين کارها رو انجام دادم تازه ميگن برو فردا بيا رسيد بگير با وجوديکه اين مدارک رو در زمان دادن کاردکس گرفتن دوباره گرفتنش و دوباره پول ريختن به حسابش مسخره اس
اصلا" خودشون هم مسخره ان . فنگ گواهينامه 1 ساله رو خودشون انداختن پولشو ما بايد بديم . اصلا" نشد تو اين مملکت يه تصميمي بگيرن که يه خورده مشکلات مردم کمتر بشه تا تونستن به کاغذ بازي و حاشيه ها پرداختن و زندگي مردمو سخت تر کردن . به کسي هم که نميشه اعتراض کرد اصلا" زورمون به کسي نميرسه از اون راننده تاکسيش زور ميگه و زور ميگيره تا بالا . . . ولي توصيه ميکنم خودتونو بزنيد به اون راه اصلا" فکر کنيد تو اين مملکت بي نظم زندگي نميکنيد .
اصلا" خودشون هم مسخره ان . فنگ گواهينامه 1 ساله رو خودشون انداختن پولشو ما بايد بديم . اصلا" نشد تو اين مملکت يه تصميمي بگيرن که يه خورده مشکلات مردم کمتر بشه تا تونستن به کاغذ بازي و حاشيه ها پرداختن و زندگي مردمو سخت تر کردن . به کسي هم که نميشه اعتراض کرد اصلا" زورمون به کسي نميرسه از اون راننده تاکسيش زور ميگه و زور ميگيره تا بالا . . . ولي توصيه ميکنم خودتونو بزنيد به اون راه اصلا" فکر کنيد تو اين مملکت بي نظم زندگي نميکنيد .
به قول حضرت استاد اکبر خان گلپايگاني :
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .
سلام
به نظر من باید خیلی بیشتر از اینا سخت بگیرن .
همین امروز , سوار ماشین یکی از دوستام که تازه گواهینامه گرفته بود شدم .
واقعا رانندگیش خطرناک بود .... هنوز اصول اولیه رانندگی رو نمیدونست ....وقتی دنده عقب میخواست بره , به جلوی خودش نگاه میکرد !.... یا اینکه وقتی میخواست دور بزنه , اول دور میزد و بعدش راهنما میزد !
اینو هم بگم که بعد از سه چهار بار رد شدن در امتحان داخل شهر , گواهینامش رو گرفته بود .
رانندگی , با جان انسانها سروکار داره و نباید به راحتی به هر کسی گواهینامه بدن .
به نظر من باید خیلی بیشتر از اینا سخت بگیرن .
همین امروز , سوار ماشین یکی از دوستام که تازه گواهینامه گرفته بود شدم .
واقعا رانندگیش خطرناک بود .... هنوز اصول اولیه رانندگی رو نمیدونست ....وقتی دنده عقب میخواست بره , به جلوی خودش نگاه میکرد !.... یا اینکه وقتی میخواست دور بزنه , اول دور میزد و بعدش راهنما میزد !
اینو هم بگم که بعد از سه چهار بار رد شدن در امتحان داخل شهر , گواهینامش رو گرفته بود .
رانندگی , با جان انسانها سروکار داره و نباید به راحتی به هر کسی گواهینامه بدن .
[External Link Removed for Guests]