ارتقاء سيستم ترمز پژو 405
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
ارتقاء سيستم ترمز پژو 405
با سلام. براي تقويت ترمز پزو 405 چه راههايي پيشنهاد ميكنيد؟ آيا تعويض اكسل عقب با نوع ديسكي امكان پذير است و براي اين كار نياز به تراشكاري بر روي قطعه خاصي است؟
-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 264 بار
مگه ديسکهاي جلو خودش خنک شونده نيست سيستم ترمز عقبش هم که بحمد اللاه با بهره گيري از تکنولوزي سال 2008 از نوع کاسه اي است و نميتونه خنک شونده بشه ولی خوب در مورد لنت باهاتون موافقمHAJI نوشته شده:عزيزان تا اونجايي که من تجربه دارم علت اصلي نگرفتن ترمز مخصوصا در سمند گرم شدن لنت ها هست پس اگر بتونيم کاري کنيم که کمتر گرم بشن ميشه کمک کرد مثلا با ديسک هاي خنک شونده و لنت هاي خوب
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
Re: ارتقاء سيستم ترمز پژو 405
سلام
تمامي روش هاي ارسالي مفيد بوده ولي بهترين روش كه من خودم هم آن را امتحان كردم استفاده از 2 بوستر ترمز حرفه اي مثل بوستر خود سمند ( به صورت سري) و ارتقاء شير هيدروليك تنظيم بار چرخ هاي جلو و عقب براي جلوگيري از برخورد سرنشينان به شيشه جلو مي باشد.
تمامي روش هاي ارسالي مفيد بوده ولي بهترين روش كه من خودم هم آن را امتحان كردم استفاده از 2 بوستر ترمز حرفه اي مثل بوستر خود سمند ( به صورت سري) و ارتقاء شير هيدروليك تنظيم بار چرخ هاي جلو و عقب براي جلوگيري از برخورد سرنشينان به شيشه جلو مي باشد.