لامپ نئون !!!؟؟؟؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث خودرو و وسايل نقليه به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster

لامپ نئون !!!؟؟؟؟

پست توسط farzad_sh_2020 »

سلام.

من مي خواستم بدونم كه تفاوت لامپ نئون با لامپ هاي معمولي چيه؟؟ كلاً مشخصاتي در مورد لامپ نئون مي خواستم.

آيا مدل هاي مختلفي داره يا همه يك نوع هستن و نوري كه دارن با نور چراغ هاي معمولي كه روي ماشين هست فرق داره؟؟

و سوال آخر اينكه لامپ هايي كه روي سوناتا و يا بعضي بنزها هست كه نور سفيد دارن چه اسمي دارن و امكانات خاصي مي خواد يا فقط لامپ بايد عوض بشه؟؟ ضيمت لامپش چقدره؟؟

براي جلوي پرشيا اين اطلاعات را مي خواستم. قيمت كردم گفتن 225000 تومان.

حالا خواستم بدونم كه بخرم يا نه. لطفا راهنمايي كنيد
بهترين سايت براي دانلود

[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

اگه منظورت از لامپ جلوی پرشیا همون لامپ های پر نور و سفید گازی هست باید بگم بسیار زیبا هستند ولی یه مشکل دارن....
اونم اینه که چشم طرف مقابل رو به درد میاره و در شب هم چشم خودتون رو خیلی زود خسته میکنه مخصوصا تو جاده.حالا میل خودته.صلاح پرشیای خویش farzad_sh_2020, داند
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

farzad_sh_2020 جان

به این نوع لامپها زنون میگن که شدت نورهای مختلفی داره که باعث ایجاد رنگهای مختلف میشه (سفید تا ابی)

این لامپها اکثراً استاندارد نیستن و نور زیادی دارند که باعث ازار چشم راننده مقابل میشه ، ضمناً تازگی نیروی انتظامی خودروهایی که زنون میندازن را توقیف میکنه و به پارکینگ میبره.

زنون هایی که در بعضی ماشینها بصورت استاندارد و فابریک قرار دارند مخصوصا بنز و ب ام و ، از تکنولوژی بالایی برخوردارن که به Bi-Xenon معروف هستند و بگونه ای ساخته شده اند که دید راننده را به طور محسوسی افزایش میدن و به هیچ وجه راننده مقابل را اذیت نمیکند .
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط farzad_sh_2020 »

Mohsen1001 نوشته شده:farzad_sh_2020 جان

به این نوع لامپها زنون میگن که شدت نورهای مختلفی داره که باعث ایجاد رنگهای مختلف میشه (سفید تا ابی)

این لامپها اکثراً استاندارد نیستن و نور زیادی دارند که باعث ازار چشم راننده مقابل میشه ، ضمناً تازگی نیروی انتظامی خودروهایی که زنون میندازن را توقیف میکنه و به پارکینگ میبره.

زنون هایی که در بعضی ماشینها بصورت استاندارد و فابریک قرار دارند مخصوصا بنز و ب ام و ، از تکنولوژی بالایی برخوردارن که به Bi-Xenon معروف هستند و بگونه ای ساخته شده اند که دید راننده را به طور محسوسی افزایش میدن و به هیچ وجه راننده مقابل را اذیت نمیکند .

دوست عزيز آيا اين لامپ هاي استاندارد گير مياد؟؟ ببينيد من منظورم لامپ زنون نيست.من كلاً مي خواهم قاب چراغ جلو را عوض كنم و ديدم كه نوشته بود نئون و ظاهراً داخلش تعدادي لامپ نئون روشن مي شود. و مي خواستم بدونم كه اين نوع چراغ ها لامپ هاي معمولي هم بهش مي خوره يا نه؟؟ ممنون كه جواب دادين
بهترين سايت براي دانلود

[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 502 بار
سپاس‌های دریافتی: 231 بار

پست توسط hedayat.m »

[quote="farzad_sh_2020"farzad_sh_2020

دوست عزيز آيا اين لامپ هاي استاندارد گير مياد؟؟ ببينيد من منظورم لامپ زنون نيست.من كلاً مي خواهم قاب چراغ جلو را عوض كنم و ديدم كه نوشته بود نئون و ظاهراً داخلش تعدادي لامپ نئون روشن مي شود. و مي خواستم بدونم كه اين نوع چراغ ها لامپ هاي معمولي هم بهش مي خوره يا نه؟؟ ممنون كه جواب دادين[/quote]

farzad_sh_2020 جان
اون زنون هایی که آقا محسن اشاره کردن فکر می کنم با کاسه چراغه. اگر دقت کرده باشه مثلا یه بنزی که تو کاسه چراغش Bi-Xenon داره با یه بنزه دیگه که لامپ و کاسه چراغ معمولی داره محل نصب Bi-Xenon فرق می کنه. تو یه محفظه خاصی قرار داره. فکر می کنم سیم کشی خاص خودشو بخواد با زنون های تو بازار که سیم کشی نمی خواد فرق می کنه.

یه عیب دیگه که زنون ها دارن اینه که دیگه نور بالا و پایین نداره. در یک حالت نور بالا یا پایین ثابت می مونه.
نمی دونم چرا تو پرشیا هم اینطوریه. بارها دیدم همچین پرشیا هایی به جای نور بالا چراغو خاموش روشن می کنن.

یه عیب دیگه هم اگر اصلی و مرغوب نباشه سریع می سوزه.

من شنیدم لامپ آبی هم وجود داره ( با هفت رنگ و خانوادش فرق می کنه) دوستان چیزی شنیدن؟
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه وسايل نقليه”