راهنمایی در خرید ماشین:شما کدام یک از این خودروها رو انتخاب میکنید؟
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 284 بار
- سپاسهای دریافتی: 488 بار
راهنمایی در خرید ماشین:شما کدام یک از این خودروها رو انتخاب میکنید؟
سلام.
قصد تعویض ماشین فعلیم که روا هست رو دارم.
ماشین جدیدم میخوام این خصوصیات رو داشته باشه:
1.با توجه به کوچک بودن خانواده از لحاظ ابعاد از از پژو کوچکتر و از پراید بزرگتر باشه
2.مصرف کم سوخت.
3.کم خرجی
4.امنیت بالا.
5.امکانات خوب(نسبت به پولش)
انتخابهام اینا هستند:
ال 90
ریو
206
یکی از دوستام هم پیشنهاد خرید یک پاترول دو درب تمیز و دوگانه سوز کرده.
نظر تون در مورد انتخابهای من چیه؟اگه موردی دیگه هم امکانش هست بی نصیب نزارید.
ممنونم.
در ضمن دوروبر 10-12 تومن حالا یه کم اونورتر یا اینورتر بیشتر نمیخوام خرج کنم.
و اینکه من هر روز حدود 65 کیلومتر باید تا محل کارم برمو بیام(یعنی 130 کیلیومتر)
ممنون.
قصد تعویض ماشین فعلیم که روا هست رو دارم.
ماشین جدیدم میخوام این خصوصیات رو داشته باشه:
1.با توجه به کوچک بودن خانواده از لحاظ ابعاد از از پژو کوچکتر و از پراید بزرگتر باشه
2.مصرف کم سوخت.
3.کم خرجی
4.امنیت بالا.
5.امکانات خوب(نسبت به پولش)
انتخابهام اینا هستند:
ال 90
ریو
206
یکی از دوستام هم پیشنهاد خرید یک پاترول دو درب تمیز و دوگانه سوز کرده.
نظر تون در مورد انتخابهای من چیه؟اگه موردی دیگه هم امکانش هست بی نصیب نزارید.
ممنونم.
در ضمن دوروبر 10-12 تومن حالا یه کم اونورتر یا اینورتر بیشتر نمیخوام خرج کنم.
و اینکه من هر روز حدود 65 کیلومتر باید تا محل کارم برمو بیام(یعنی 130 کیلیومتر)
ممنون.
هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون
EPEX نوشته شده:ferrari مدل f-550 ملقب به اسب وحشي!
قيمت خيلي زياد!
اينو نه شما پولش رو داري و نه من ! گفتم دل دوتامون بسوزه!
داداش منم میخوام،ولی کجا میخوای اینو برونی؟جرات داری بیشتر از 120 برو ماشین توقیف میشه گواهینامه سوراخ،خودتم ول کنند شانس اوردی.

هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون
از توجه تمام دوستان ممنونم.
206 خوبه، ولی مشکل اینه که پول من به تیپ 3 به بالا نمیرسه،تیپ 2 هم اون سربشو برداشتن(دزدیدند بگم بهتره)به همین خاطر سر پیچها یکم خطریه.درضمن 16 سوپاپ هم نیست مثل ریو.وخرجشم نسبت به بقیه بالاتره.
نظرتون چیه؟
پاترول رو نگفتید؟
چرا طرف ال 90 نرم؟
206 خوبه، ولی مشکل اینه که پول من به تیپ 3 به بالا نمیرسه،تیپ 2 هم اون سربشو برداشتن(دزدیدند بگم بهتره)به همین خاطر سر پیچها یکم خطریه.درضمن 16 سوپاپ هم نیست مثل ریو.وخرجشم نسبت به بقیه بالاتره.
نظرتون چیه؟
پاترول رو نگفتید؟
چرا طرف ال 90 نرم؟
- سپاسهای ارسالی: 112 بار
- سپاسهای دریافتی: 327 بار
- تماس:
عزیز من دنبال دردسر می گردی پاترول که دیگه بهش سهمیه بنزین نمی دن در ضمن به نظر من اگر می خوای پولت هدر نره دور این جور ماشین ها رو خط بکش ( البته من هم می دونم این ماشین ها هم سواری خوبی دارن و هم امنیت اما دیگه دورانشون گذشته من خودم عاشق بلیزرم
ولی چه کنیم ...)
اینطور که این سهمیه بندی داره پیش می ره دیگه تو خیابون به غیر از محصولات ایران خودرو و سایپا دیگه چیزی نمی بینیم.
اما در مورد L90 یک شایعه هست که میگن صدای موتور میاد تو ماشین ( بیشتر از حد معمول ).
پیشنهاد می کنم حتما با یک مکانیک خوب مشورت کنی

اینطور که این سهمیه بندی داره پیش می ره دیگه تو خیابون به غیر از محصولات ایران خودرو و سایپا دیگه چیزی نمی بینیم.
اما در مورد L90 یک شایعه هست که میگن صدای موتور میاد تو ماشین ( بیشتر از حد معمول ).
پیشنهاد می کنم حتما با یک مکانیک خوب مشورت کنی

[External Link Removed for Guests]
آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)
آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)
-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
دوست عزیز اصلا سراغ پاترول نرید که سرطانه !
پیشنهاد خود من 206 صندوقدار مدل V20 هست که البته موتور کمی ضعیفه.
این بحث سرب که بین مردم مطرحه یک مقوله کاملاً بی اساس هست و اصلاً سرب نمیتونه کاری کنه که سر پیج ماشین چپ نکنه.
مطمئن باشید راههای بهتری هست برای جلوگیری از این مساله.
علت اینکه موتورهای 1600 کمی در پیچ بهتر عمل میکنند بخاطر اکسل عقبشون هست که نسبت به تیپ 2و3 تقویت شده هست.نه اینکه عقبش سرب ریخته باشن.
ال90 را اگه با قیافه اش کنار بیایید مدل E2+LP انتخاب خوبیه.
ریو انتخاب معمولی هست امنیت پایین.
سمند انتخاب بدی نیست اما ماشین 2و3 سال بیشتر نیست و قیمت هم بالا هست.
پیشنهاد خود من 206 صندوقدار مدل V20 هست که البته موتور کمی ضعیفه.
این بحث سرب که بین مردم مطرحه یک مقوله کاملاً بی اساس هست و اصلاً سرب نمیتونه کاری کنه که سر پیج ماشین چپ نکنه.
مطمئن باشید راههای بهتری هست برای جلوگیری از این مساله.
علت اینکه موتورهای 1600 کمی در پیچ بهتر عمل میکنند بخاطر اکسل عقبشون هست که نسبت به تیپ 2و3 تقویت شده هست.نه اینکه عقبش سرب ریخته باشن.
ال90 را اگه با قیافه اش کنار بیایید مدل E2+LP انتخاب خوبیه.
ریو انتخاب معمولی هست امنیت پایین.
سمند انتخاب بدی نیست اما ماشین 2و3 سال بیشتر نیست و قیمت هم بالا هست.
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 297 بار
با سلام
1.پاترول اگه پول بنزين ليتري 540-400 را داري ( اونم غير دوگانه سوز )
به نقل از رياست بخش كنترل كيفي سايپا و پارس خودرو :
2.ريو از حد اقل استاندارد برخورداره براي مثال محور عقب بوسيله رينگ و لاستيك به حد اقل استاندارد رسيده .
3.ال-90 اگه مثل خيليا بجاي كيفيت دنيال قيافه نيستي فوق العاده ماشين استاندارد و عاليه و دقت زيادي در امر ساختش شده براي مثال دو بار طرح رد شده و بوسيله فرانسه تصحيح شده كه يك بارش براي جفت و جور شدن درست دربها بوده ( دقت امرو ميخوام بگم )
پژو 206 تيپ 3 فقط سفر در بازار موجوده كه البته با موتور ساخت داخل بجاي همان مدل موتور ولي فرانسوي عرضه ميشه و شتاب كمتري نصبت به مدلهاي سالهاي قبل داره ( در كل خوبه )
mohayer عزيز
پژو پارس ماشيني با شتاب مناسب, بدنه قوي و سنگين با تعادل خوبه , مصرف بنزين در حد سرسام آور
ترمزتم اگه اي بي اس نكردي حتما فاصله ايمني را در نظر بگير . ايربگم خوب همه ميدونن نداره . ولي دركل خودمم مي پسندم .
حرف آخر :
ال-90 E2 از تمام موارد بالا هم مجهز تره هم كارامد تر ديگه ميله خودته از منبعي گفتم كه خودش هر روز خط توليد حد اقل دو موردشو ميبينه يكيشم گاه گاهي

1.پاترول اگه پول بنزين ليتري 540-400 را داري ( اونم غير دوگانه سوز )

2.ريو از حد اقل استاندارد برخورداره براي مثال محور عقب بوسيله رينگ و لاستيك به حد اقل استاندارد رسيده .
3.ال-90 اگه مثل خيليا بجاي كيفيت دنيال قيافه نيستي فوق العاده ماشين استاندارد و عاليه و دقت زيادي در امر ساختش شده براي مثال دو بار طرح رد شده و بوسيله فرانسه تصحيح شده كه يك بارش براي جفت و جور شدن درست دربها بوده ( دقت امرو ميخوام بگم )
پژو 206 تيپ 3 فقط سفر در بازار موجوده كه البته با موتور ساخت داخل بجاي همان مدل موتور ولي فرانسوي عرضه ميشه و شتاب كمتري نصبت به مدلهاي سالهاي قبل داره ( در كل خوبه )
mohayer عزيز
پژو پارس ماشيني با شتاب مناسب, بدنه قوي و سنگين با تعادل خوبه , مصرف بنزين در حد سرسام آور

حرف آخر :
ال-90 E2 از تمام موارد بالا هم مجهز تره هم كارامد تر ديگه ميله خودته از منبعي گفتم كه خودش هر روز خط توليد حد اقل دو موردشو ميبينه يكيشم گاه گاهي

چو ايران نباشد تن من مباد