دوچرخه سوار ها بيان تو!
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
دوچرخه سوار ها بيان تو!
سلام.
از همه ی عزیزانی که تو انجمن عضو هستن عاجزانه تقاضا دارم بیاین همکاری کنیم و در مورد دوچرخه بحث کنیم و از مدیر سایت بخواهیم یک بخش مجزا رو به این مساله اختصاص بدن.
الان هم برای شروع، نکاتی مهمی رو که موقع خرید دوچرخه باید بهشون توجه کرد رو با هم مرور می کنیم.
________________________________________________________________________________
[size=12]نکاتی که موقع خرید دوچرخه باید بهشون توجه کرد!
عزیزان توجه داشته باشید، دوچرخه سواری شوخی نیست؛ در ضمن نمیشه اسم نون و سبزی و ماست و ... گرفتن و خرید کردن با دو چرخه رو دوچرخه سواری بزاریم.
پس با توجه به توضیحات بالا، اگه می خواید دوچرخه سواری کنید، حداقل به صورت نیمه حرفه ای، به یه دوچرخه ی کار بیست احتیاج دارید. حالا برای انتخاب یه دوچرخه ی کار بیست چند تا کار لازمه:
- اول باید ببینید چه دوچرخه ای می خواید، یعنی چه سبکی؛ بعضی ها عشق سرعتن پس بهتره دوچرخه های جاده (Road) یا همان کورسی بخرن، بعضی ها حال می کنن تو کوه و جنگل و بیابون دوچرخه سواری کنن، باید دوچرخه ی کوهستان (MTB) بخرن و همین طور بقیه. (در مورد سبک ها و رسته های دوچرخه سواری هم بعدا صحبت می کنیم).
- نکته ی بعدی بدنه یا تنه ی دوچرخه است. تنه های حرفه ای معمولا از جنس آلومینیوم و یا آلیاژ های آلومینیوم هستن و در مراحل بعدی، یعنی بهتر، کربنی و کرومولی و یک سری عناصر برتر. که پیشنهاد می شه با توجه به بودجتون تنه ی آلومینیومی انتخاب کنید.
- نکته ی بعدی ست وسایل به کار رفته در دوچرخه است. مثل ست ترمز و ست دنده ها که الان بهترین برند، SHIMANO است.
- کمک ها خیلی مهم هستند؛ از نظر نوع و تعداد.
- سال ساخت و کشور سازنده ی تنه هم خیلی مهمه، که البته الان تنه های موجود در ایران بیشتر ساخت ایران، تایوان، چین و بعضی از همین کشور های آسیایی هستند.
- اگر هم مارک باز هستید، یعنی دنبال مارک های توپ و خفن هستید که چه بهتر؛
- فروشنده رو هم سعی کنید محک بزنید، که چقدر بارشه. من خودم اگه طرفم چیزی حالیش نباشه اصلا ازش چیزی نمی خرم (منظورم دوچرخه است).
الان هم بیشتر از اینها چیزی یادم نمیاد.
اگه سوال و یا راهنمایی و مطلبی هم داشتید، لطفا تنها تو همین تاپیک مطرح کنید تا یه بخش تشکیل بشه؛
در آخر هم بهترین مارک های دوچرخه رو از نظر خودم براتون می نویسم ببینید چه جوریه:
1- GIANT
2-PEUGEOT
3- Cannondale
4- MERIDA
5- GITANE
فعلا هم خداحافظ.
[External Link Removed for Guests]
از همه ی عزیزانی که تو انجمن عضو هستن عاجزانه تقاضا دارم بیاین همکاری کنیم و در مورد دوچرخه بحث کنیم و از مدیر سایت بخواهیم یک بخش مجزا رو به این مساله اختصاص بدن.
الان هم برای شروع، نکاتی مهمی رو که موقع خرید دوچرخه باید بهشون توجه کرد رو با هم مرور می کنیم.
________________________________________________________________________________
[size=12]نکاتی که موقع خرید دوچرخه باید بهشون توجه کرد!
عزیزان توجه داشته باشید، دوچرخه سواری شوخی نیست؛ در ضمن نمیشه اسم نون و سبزی و ماست و ... گرفتن و خرید کردن با دو چرخه رو دوچرخه سواری بزاریم.
پس با توجه به توضیحات بالا، اگه می خواید دوچرخه سواری کنید، حداقل به صورت نیمه حرفه ای، به یه دوچرخه ی کار بیست احتیاج دارید. حالا برای انتخاب یه دوچرخه ی کار بیست چند تا کار لازمه:
- اول باید ببینید چه دوچرخه ای می خواید، یعنی چه سبکی؛ بعضی ها عشق سرعتن پس بهتره دوچرخه های جاده (Road) یا همان کورسی بخرن، بعضی ها حال می کنن تو کوه و جنگل و بیابون دوچرخه سواری کنن، باید دوچرخه ی کوهستان (MTB) بخرن و همین طور بقیه. (در مورد سبک ها و رسته های دوچرخه سواری هم بعدا صحبت می کنیم).
- نکته ی بعدی بدنه یا تنه ی دوچرخه است. تنه های حرفه ای معمولا از جنس آلومینیوم و یا آلیاژ های آلومینیوم هستن و در مراحل بعدی، یعنی بهتر، کربنی و کرومولی و یک سری عناصر برتر. که پیشنهاد می شه با توجه به بودجتون تنه ی آلومینیومی انتخاب کنید.
- نکته ی بعدی ست وسایل به کار رفته در دوچرخه است. مثل ست ترمز و ست دنده ها که الان بهترین برند، SHIMANO است.
- کمک ها خیلی مهم هستند؛ از نظر نوع و تعداد.
- سال ساخت و کشور سازنده ی تنه هم خیلی مهمه، که البته الان تنه های موجود در ایران بیشتر ساخت ایران، تایوان، چین و بعضی از همین کشور های آسیایی هستند.
- اگر هم مارک باز هستید، یعنی دنبال مارک های توپ و خفن هستید که چه بهتر؛
- فروشنده رو هم سعی کنید محک بزنید، که چقدر بارشه. من خودم اگه طرفم چیزی حالیش نباشه اصلا ازش چیزی نمی خرم (منظورم دوچرخه است).
الان هم بیشتر از اینها چیزی یادم نمیاد.
اگه سوال و یا راهنمایی و مطلبی هم داشتید، لطفا تنها تو همین تاپیک مطرح کنید تا یه بخش تشکیل بشه؛
در آخر هم بهترین مارک های دوچرخه رو از نظر خودم براتون می نویسم ببینید چه جوریه:
1- GIANT
2-PEUGEOT
3- Cannondale
4- MERIDA
5- GITANE
فعلا هم خداحافظ.
بي تو اين جاده مي رسه به ناکجا
تکيه گاهم باش تو اي خدا ...
اي خدا...
اي خدا...
اي خدا...
اي خدا...
- سپاسهای ارسالی: 24 بار
- سپاسهای دریافتی: 46 بار
- تماس:
سلام Hajahmadi Mohammad.
ممنون بابت اظهار نظرت. در اين که PEUGEOT دوچرخه ي خيلي خوبيه شکي نيست. من خودم حدود سه ماه PEUGEOT داشتم. تو اون سه ماه هم خودم رو با اون دوچرخه کشتم؛ تا همين تابستون پارسال هم فکر مي کردم بهترين برند، پژو هستش.
اما وقتي فهميدم کمپانيش ورشکست شده، هرچند بيشتر به خاطر مسائل مالي و همچنين وقتي براي اولين بار يه GIANT_ Anthem سوار شدم، ديدم نه GIANT هم حرفي براي گفتن داره، الان هم معتقدم هر دو تا با هم يه پا مي رن ولي باز هم GIANT يه چيز ديگه است.
من الان يه دماوند 26" حرفه اي، از اون مدل هاي 5-6 سال پيش دارم. خيلي ازش راضي هستم. انشاالله خدا اگه پول رسوند يه GIANT_ XTC SE2 مي خرم. دعا کنيد. خيلي ممنون.
ممنون بابت اظهار نظرت. در اين که PEUGEOT دوچرخه ي خيلي خوبيه شکي نيست. من خودم حدود سه ماه PEUGEOT داشتم. تو اون سه ماه هم خودم رو با اون دوچرخه کشتم؛ تا همين تابستون پارسال هم فکر مي کردم بهترين برند، پژو هستش.
اما وقتي فهميدم کمپانيش ورشکست شده، هرچند بيشتر به خاطر مسائل مالي و همچنين وقتي براي اولين بار يه GIANT_ Anthem سوار شدم، ديدم نه GIANT هم حرفي براي گفتن داره، الان هم معتقدم هر دو تا با هم يه پا مي رن ولي باز هم GIANT يه چيز ديگه است.
من الان يه دماوند 26" حرفه اي، از اون مدل هاي 5-6 سال پيش دارم. خيلي ازش راضي هستم. انشاالله خدا اگه پول رسوند يه GIANT_ XTC SE2 مي خرم. دعا کنيد. خيلي ممنون.
بي تو اين جاده مي رسه به ناکجا
اي خدا...
اي خدا...
اي خدا...
اي خدا...
- سپاسهای ارسالی: 1216 بار
- سپاسهای دریافتی: 250 بار
SERPICO نوشته شده:سلام Hajahmadi Mohammad.
اینهایی که گفتی حدوداً چنده؟
من یه 2-3 روز پیش یه overlord خریدم بد نیست
- تماس:
سلام
من از سال 75 PEUGEOT سوار ميشم فقط ميتونم بگم به شدت دوچرخه ي جون-سختيه . در حال حاضر يه پژو حرفه اي مدل سال 2002 رو سوار ميشم كه سال 1381 فقط 530هزار تومن براش پول دادم در حاليكه اگر اون زمان ميخواستم يه GIANT تو همون كلاس بردارم بايد بالاي 700هزارتومن پول ميدادم و البته اگر مي خريدمش مطمئنآ الان جسدش رو هم نداشتم .
اما اين رو هم بايد اشاره كرد كه دوچرخه هاي GIANT نسبت به PEUGEOTهاي هم كلاس با خودشون خيلي سبكتر هستند واين وزن كم براي دوچرخه يك امتياز خيلي بزرگه.همينطور از لحاظ زيبايي ظاهري دوچرخه هاي GIANT خيلي قشنگتر هستند.
چيز ديگه اي كه كه در مورد PEUGEOT هست اينه كه من تو 6سال گذشته هنوز يك ريال هم براي سرويس يا تعمير دوچرخه ي خودم پول ندادم چون نمايندگيش ميگه هنوز گارانتيه
نميدونم GIANT گارانتيش چه جوريه اما فكر نميكنم در اين حد به خريدار حال بدن .
من در مورد OVERLORD چيزي نمي دونم mohammad tomcat, جان اگه ميشه بيشتر از مشخصاتش برامون بگيد.
من از سال 75 PEUGEOT سوار ميشم فقط ميتونم بگم به شدت دوچرخه ي جون-سختيه . در حال حاضر يه پژو حرفه اي مدل سال 2002 رو سوار ميشم كه سال 1381 فقط 530هزار تومن براش پول دادم در حاليكه اگر اون زمان ميخواستم يه GIANT تو همون كلاس بردارم بايد بالاي 700هزارتومن پول ميدادم و البته اگر مي خريدمش مطمئنآ الان جسدش رو هم نداشتم .
اما اين رو هم بايد اشاره كرد كه دوچرخه هاي GIANT نسبت به PEUGEOTهاي هم كلاس با خودشون خيلي سبكتر هستند واين وزن كم براي دوچرخه يك امتياز خيلي بزرگه.همينطور از لحاظ زيبايي ظاهري دوچرخه هاي GIANT خيلي قشنگتر هستند.
چيز ديگه اي كه كه در مورد PEUGEOT هست اينه كه من تو 6سال گذشته هنوز يك ريال هم براي سرويس يا تعمير دوچرخه ي خودم پول ندادم چون نمايندگيش ميگه هنوز گارانتيه

من در مورد OVERLORD چيزي نمي دونم mohammad tomcat, جان اگه ميشه بيشتر از مشخصاتش برامون بگيد.
لقمه ي هر خورنده را درخور او دهد خدا
آنچه گلو بگيردت حرص مکن مجو مجو
من پول ندارم میرم دوچرخه کوهستام 100 تومنی تایوان میخرم آدم در ایران منگه دل درد داره نیم میلیون تومن پول بابت دوچرخ بده با توجه به یانکه در ایران اصلا مسیر مخصوص برای دوچرخه وجود نداره
با این نیم میلیون میتونی موتور بخری خیلی هم خوب دیگه اذیت نمیشی
توی این 10 سالی که دوچرخ داشتم از بس پا زدیم و دنده عوض کردیم مردیم
- تماس:
iran102 نوشته شده:من پول ندارم میرم دوچرخه کوهستام 100 تومنی تایوان میخرم آدم در ایران منگه دل درد داره نیم میلیون تومن پول بابت دوچرخ بده با توجه به یانکه در ایران اصلا مسیر مخصوص برای دوچرخه وجود نداره
با درود به شما دوست عزيز بايد عرض كنم كه:
آره اگه بخوايم يه دوچرخه بخريم كه گهگاهي يه مسيرهاي كوتاهي رو تو شهر باهاش طي كنيم شايد دوچرخه هاي ارزون قيمت راه حل بهتري باشند اما مسئله اينه كه اگه بخوايم ازش استفاده هاي يه ذره حرفه اي تر بكنيم ديگه اون دوچرخه جواب نميده.
درضمن 500هزار تومن براي دوچرخه الان اصلآ قيمت زيادي نيست شما اگه بخواي يه دوچرخه ي جاده ي نسبتآ خوب بخري بايد حدود 2ميليون تومن پول بدي

- سپاسهای ارسالی: 1216 بار
- سپاسهای دریافتی: 250 بار
- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 4214 بار
- سپاسهای دریافتی: 8330 بار
مارک دوچرخه من VIVA هستش و توي مسيرهاي 130 -140 کيلومتري خيلي خوب جواب داده و تا حالا هم اذيت نکرده قيمتش هم حدود 250 هزار تومانه من ازش راضيم.
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
-
- سپاسهای ارسالی: 300 بار
- سپاسهای دریافتی: 1161 بار
مارک دوچرخه من VIVA هستش و توي مسيرهاي 130 -140 کيلومتري خيلي خوب جواب داده و تا حالا هم اذيت نکرده قيمتش هم حدود 250 هزار تومانه من ازش راضيم.
منم یه مدل Viva دارم، قیمتش حدود 275 بود. ازش راضیم، دنده، دسته دنده، و چرخ دنده هاش Shimano هست. بدنه اش هم آلیاژ آلومنیوم هست، ساخت تایوان، روی بدنه هم اسم Shimano حک شده، ولی من جایی در سایت Shimano ندیدم که خودش بدنه هم تولید کنه. لاسیتک ها از جنس نایلون هستند، طوقه ها از آلیاژ آلومینیوم. ترمزها از نوع V-Brake هستند. یک کمک فنر روی دوشاخه جلو داره. ظاهرا کل سیستم فرمان و کمک فنر محصول شرکتی بنام Zoom هست.
ازش برای رفت و آمدهای درون شهری، و گاها دوچرخه سواری با دوستان در مسیرهای خارج شهر، طبیعت، و کوهستان استفاده میکنم. البته این دوچرخه Hybrid هست، و برای مصارف حرفه ایی کوهستان نیست، برای همین هم من ازش برای مسیرهای صعب العبور استفاده نمی کنم. در هر حال، ارزش پولش رو داشت!
البته بزرگترین مشکل اینجور دوچرخه ها، همون بزرگترین مزیتشان هست: سبکی دوچرخه و قیمت بالای تجهیزات آن، و جدا شدن قسمت های مختلف دوچرخه برای حمل و نقل و نگهداری راحتتر آن، باعث میشه که احتمال دزدیده شدن آنها افزایش پیدا کنه. مجبوری هر جا میری، یه میله ایی پیدا کنی و بدنه و چرخ جلو رو بهش قفل کنی، چون باز کردن چرخ عقب یخورده بیشتر طول میکشه و طرف باید یخورده وارد باشه. باز هم با این حال، نمی تونی دوچرخه رو در این حالت مدت زیادی نگهداری، چون اگر کسی وارد باشه و فرصت کافی هم داشته باشه، میتونه دوچرخه یا بعضی از اجزائش رو بدزده، یا اگر موفق نشد بدزده، بهش خسارت بزنه، مثلا دسته دنده رو بشکونه، و...!!

- تماس:
SERPICO نوشته شده:دوچرخه ي پژوي من، يه مدل SX 620 بود، که خيلي هم تو ايران کمه.
مال داييم بود؛ خريده بوديم 000/750 تومان.
GIANT_ANTHEM هم قيمتش حدوداي 000/200/1 هستش.
GIANT_ XTC SE2 هم 000/850 هستش.
دماوند 26" هم الان 000/200 تومان هست.
سلام...
عجيبه ها مثل اينكه ميشه با خريد دوچرخه سرمايه گذاري هم كرد !!!!
يكي از دوستاي من حدود 10ماه پيش يك دوچرخه ي GIANT-XTC SE2 خريد به قيمت 000/750 تومن اونم با يك شرايط قسطيه عالي كه فكر ميكنم اگه ميخواست نقد بخره ميشد 000/700 تومن هم خريدش.
البته ظاهرآ قيمت اصلي اون 450 دلار هست!!!!
چند تا عكس از GIANT_ XTC SE2 :