دوچرخه سوار ها بيان تو!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث خودرو و وسايل نقليه به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

پست توسط SERPICO »

سلام.
شنيديد مي گن هر چه قدر پول بدي همون قدر آش مي خوري؟ دوچرخه هم همين جوريه؛ چه بسيار آدمايي که سر رکاب زدن با دوچرخه هاي غير استاندارد بخش مهمي از سلامتي شونو از دست دادن. نمونه اش خود من که چند وقتي يه Dual Suspension الکي زير پام بود، نامرد زد پدر کليه و طحال و پرده صفاقم رو در آورد.
- قابل توجه اونايي که دوچرخه ي کوهستان مي خرن براي مصارف شهري، شما هيچ موقع لذت دوچرخه سواري رو با اون دوچرخه، تو شهر نمي بينيد؛ نترسيد، اگه قرار باشه دوچرخه با يکي دو بار پريدن از روي جوب و جدول و گودال خراب بشه که نمي يومدن با قيمت هاي گذاف بفروشنشون.
- در ضمن، اگه دو چرخه ي بدون کمک دارين، فقط کافيه چرخ جلو رو از درگير شدن با نا همواري ها نجات بديد. چرخ عقب گليم خودش رو از آب مي کشه بيرون.
- اون دسته عزيزاني که دو چرخه ي VIVA دارند، بابا جون من نخريد اين جنس هاي چيني رو، به دو دليل، هم به خاطر اين که به اقتصاد مملکت کمک کنيد، هم براي اين که عزيز من اصلا نمي ارزه بريد پول بديد و VIVA بخريد. باور کنيد دماوند هاي خودمون از اون VIVA هاي بي خود بهترن. مي گيد نه، يه سه چهار بار بريد بندازيد تو جاده هاي خاکي و کوهستاني، داد دوچرخه در مي آد.
بي تو اين جاده مي رسه به ناکجا
تکيه گاهم باش تو اي خدا ...

اي خدا...

اي خدا...
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط SERPICO »

من امسال کنکور داشتم. باور کنيد يک هفته مونده به کنکور زنگ زدم و قيمت رده ي XTC رو که خودش شامل سه تا مدل مي شه پرسيدم، گفتن از 700 تا 750 تومان؛ همون رو به فاصله ي 10 روز دو باره زنگ زدم و پرسيدم، گفتن مدل اولي يعني XTC 1 از 700 پريده 800 تومن. مدل XTC 2 از 730 پريده بود 825 و مدل HB 3 از 750 شده بود 930 تومان. خيلي وحشتناک بود و هست.
الان هم برقا مي ره بايد برم تا برقا نرفتن. فعلا خدا حافظ.

اي خدا...

اي خدا...
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

اون دسته عزيزاني که دو چرخه ي VIVA دارند، بابا جون من نخريد اين جنس هاي چيني رو، به دو دليل، هم به خاطر اين که به اقتصاد مملکت کمک کنيد، هم براي اين که عزيز من اصلا نمي ارزه بريد پول بديد و VIVA بخريد. باور کنيد دماوند هاي خودمون از اون VIVA هاي بي خود بهترن. مي گيد نه، يه سه چهار بار بريد بندازيد تو جاده هاي خاکي و کوهستاني، داد دوچرخه در مي آد.

من جایی ندیدم که دوچرخه اش چینی باشه، هر جا که روی خودش قرار بود نام کشور سازنده قید بشه، تایوانی بود. در بازار هم به عنوان تایوانی شناخته میشند. البته یک چیزی درباره این مارک جالب هست، مدتها بود که وارد بازار ایران نمیشد و کسانی هم که می فروختند، از قبل خرید کرده بودند. زمانی که من دوچرخه را خریدم، در سایتش هم خبری از چین نبود، و آخرین بروزرسانی سایت مربوط به یک سال قبل بود. به نظر می رسید که شرکت ورشکسته شده باشه، اما امروز دیدم که روی همون آدرس قبلی یک سایت جدید با ظاهری جدید از کشور چین برپا شده، به اول اسم شرکت هم عبارت Guangzhou اضافه شده! به نظرم شرکت اولیه ورشکسته شده و یک شرکت چینی برندش را خریداری کرده. یا شاید هم کارخانه و دفتر مرکزی آن به چیت منتقل شده باشه. این مورد در بین شرکت های جنوب شرق آسیا خیلی مرسوم هست که کل کارخانه و دفتر مرکزی را به چین منتقل کنند تا از تسهیلات دولت چین و نیروی کار ارزان استفاده کنند. اگر هم به صفحه برندهای این شرکت در سایتش توجه کنید، می بینید که برندهای مختلفی توسط این شرکت تولید میشند. در هر حال، زمانی که من این دوچرخه رو خریدم، هم سایتش، هم مشخصات حک شده روی خودش دلالت بر تایوانی بودنش می کردند.
بماند که شرکت های معروفی مثل Shimano این روزها اصلا کارخانه تولید قطعات دوچرخه در ژاپن ندارند و محصولاتشان را در کارخانه هایشان در چین، سنگاپور، و فکر کنم مالزی تولید می کنند.
در ضمن، من سعی می کنم تقریبا هفته ایی یک بار با این دوچرخه برم کوه، تا حالا که دادش در نیومده!
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

ک هفته مونده به کنکور زنگ زدم و قيمت رده ي XTC رو که خودش شامل سه تا مدل مي شه پرسيدم، گفتن از 700 تا 750 تومان؛ همون رو به فاصله ي 10 روز دو باره زنگ زدم و پرسيدم، گفتن مدل اولي يعني XTC 1 از 700 پريده 800 تومن. مدل XTC 2 از 730 پريده بود 825 و مدل HB 3 از 750 شده بود 930 تومان. خيلي وحشتناک بود و هست.

این قیمت ها دکون بازاره! یکی از دوستان هم اشاره کردند که قیمت بین المللی این دوچرخه ها کمتر از اینی هست که در ایران فروخته میشه. من خودم با یکی که نمایندگی فروش این دوچرخه ها را داشت، صحبت می کردم، طرف می گفت هر چند وقت یک بار براشون فکس میاد و بهشون گفته میشه که باید قیمت ها را بالا ببرند. افزایش قیمت هر مدل را هم مشخص می کنند. در حالی که این فروشنده ها خرید قبلی دارند و اصلا نیازی نبوده که بخوان با قیمت بیشتری جنس خودشون رو بفروشند! این رفتارها در بازار ایران رسم هست. کافیه یک برندی اسمش خوب در بره، یا اینقدر تقلبی اون برند وارد بازار میشه که مردم ازش سیر بشند، یا قیمتش را فوق العاده گرون می کنند! اینطوری نیست که مثلا GIANT هر مدلی که میده بیرون، همه گرون قیمت باشند، ولی هموم ارزون هاش هم که وارد ایران میشند، آقای فروشنده میگه، GIANT رو که نمیشه ارزون فروخت، خودش قیمتش را چند برابر میکنه. هر کی هم اعتراض کنه، میگن آقا برندش رو نگاه کن؛ GIANT هست!! میدونی GIANT یعنی چی؟!
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 24 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار
تماس:

پست توسط hajahmadi mohammad »

حالا كاشكي فقط قيمت رو بالا ميبردند !!! نامردا كلي از قطعات اصلي رو هم باز ميكنند !!!
براي مثال:
دوچرخه ي GIANT-XTC SE2 اي كه تو ايران فروخته ميشه نه تنها قيمتش حدود 2برابر قيمت اصليش هست بلكه فاقد قمقمه و شاخ-گاوي هست و اگر لاستيكهاي دسته ي فرمونشون( ببخشيد نميدونم اسمشون چيه اگه كسي ميدونه بهم بگه لطفآ) رو با اون عكسي كه تو پست قبليم گذاشتم :-o مقايسه كنيد بي اختيار شروع به بدو بيراه گفتن ميكنيد.
به علاوه بعيد ميدونم برندي مثل GIANT روي دوچرخه هاش آچارهاي مخصوصش رو به عنوان اشانتيون! قرار نداده باشه!!
در يكي از تصويرها مي شه ديد كه دوچرخه ي GIANT-XTC SE2 كه اونور آب فروخته ميشه حتي داراي تلمبه و كيف مخصوص هست :?
درضمنGIANT-XTC SE2 هايي كه من ديدم مدل سيستم ترمزشون DEORE نيست حالا نميدونم در اصل همين جوري بوده يا اينجوريش كردن :-(
و در آخر لطفآ كمك GIANT-XTC SE2-هاي داخل ايران رو با نمونه اي كه تو عكس هست مقايسه كنيد :-O
لقمه ي هر خورنده را درخور او دهد خدا
آنچه گلو بگيردت حرص مکن مجو مجو
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط SERPICO »

سلام به همه.
والا تا اونجايي که ما خبر داريم و خبر داشتن، ويوا از قديم الايام مال بچه هاي چين بوده و برادران چيني با اين برند، خوناستن اعلام کنن دستي در صنعت دوچرخه هم داشتن و دارن. چون من کاتالوگ هاي سال هاي 2006- 2007 و 2008 ويوا رو نگاه کردم، همه هاکي از چيني بودن دوچرخه بودن.
در ضمن دوست عزيز hajahmadi mohammad، اين مدل يعني XCR، هيدروليک (بادي) هستش. اين دوچرخه اي که شما عکسش رو گذاشتيد يک مدل آپشن هست. يعني طرف دستکاريش کرده. شک نکنيد.
الان هم خيلي ديرم شده، ساعت 22:30 هست، کافي نت داره مي بنده بايد برم با اجازتون. فعلا خداحافظ.

اي خدا...

اي خدا...
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

يك ويدئوي خيلي جالب براي مقايسه بين شانژمان هاي shimano DEORE و sram X.5 :

[External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

سلام ...
امروز ميخوام يه ويدئو براي آموزش چگونگي نصب. راه اندازي وتنظيم شانژمان براتون بذارم .
اميدوارم كه براتون مفيد باشه!

Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط SERPICO »

عليکم السلام و رحمه الله.
دست شما درد نکنه hajahmadi mohammad. خيلي عالي بودن، مخصوصا اون مقايسه هه.
در ضمن اون لاستيک هاي دسته فرمون هم اسمشون گريپ (GRIP) هست.

اي خدا...

اي خدا...
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط SERPICO »

سلام.
امروز پس از مدت ها دست به کار شدم و وبلاگم رو راه انداختم؛ در مورد دوچرخه. لينکش رو هم اين پايين قرار دادم. اگه خواستيد سر بزنيد، بد نيست.
در ضمن من بار ها اومدم مطلب جديد بنويسم، ولي چون شيوه ي گذاشتن عکس رو بلد نبودم، نتونستم. لطفا يک راهنمايي هم در اين مورد بکنيد ممنون مي شم.

اي خدا...

اي خدا...
New Member
نمایه کاربر
محل اقامت: شرق تهران
سپاس‌های ارسالی: 5 بار

Re:

پست توسط empty box »

[FONT=Times New Roman]
من پول ندارم میرم دوچرخه کوهستام 100 تومنی تایوان میخرم آدم در ایران منگه دل درد داره نیم میلیون تومن پول بابت دوچرخ بده با توجه به یانکه در ایران اصلا مسیر مخصوص برای دوچرخه وجود نداره[FONT=Times New Roman]
  این نیم میلیون میتونی موتور بخری خیلی هم خوب دیگه اذیت نمیشی[FONT=Times New Roman]
  این 10 سالی که دوچرخ داشتم از بس پا زدیم و دنده عوض کردیم مردیم[FONT=Times New Roman]

عزيز نميدونم چي بگم , فقط اگه يكم فكر ميكرديد همچين حرفي نميزديد , هرچيزي ارزون و گرون داره[FONT=Times New Roman]

و بد داره , حرفه اي و غير حرفه اي داره[FONT=Times New Roman] ...... هيچ ارزوني بي علت نيست , هيچ گروني بي حكمت نيست .....

, اگه شما دوچرخه تايواني 100 تومني گير آوردي , يه دوهزارتايي بخر , بعد گرونتر بفروش ! تجارت بي دق دقه

و خوبيه !تصویر

الان دوچرخه بچه رو با دوتا كمك بقل و يه سبد جلوش ميفروشن 100 هزار تومن ! كجاي كاري رفيق ؟؟[FONT=Times New Roman]!!!!

آخرین ويرايش توسط 1 on empty box, ويرايش شده در 0.
New Member
نمایه کاربر
محل اقامت: شرق تهران
سپاس‌های ارسالی: 5 بار

Re:

پست توسط empty box »

سلام به همه ,

دوستان من 2سال پيش براي اولين بار يه دوچرخه به اصطلاح حرفه اي viva خريدم , ولي خداييش به عنوان

اولين دوچرخه به اصطلاح حرفه اي خوب بود , يه سال دستم بود , فروختمش .

الانم دنبال يه دوچرخه مريدا يا جاينت هستم , از يه دوچرخه ساز حرفه اي شنيدم , كيفيتشون بسيار نزديك به همه

ولي قيمت جاينت تو مدلهاي شبيه به مدلهاي مريدا 40 - 50هزار تومن بالاتره ....

فروشنده گفت جاينت 40 - 50 تومن پول اسمشو و يه كم كيفيته بهترشو ميگيره ......

حالا ميخواستم نظر شما رو بدونم ؟ مريدا يا جاينت ؟ نظرتونو درباره مريدا tfs100 بگيد هم ممنون ميشم ....

يه سوال ديگه ترمز ديسكي بهتره يا معمولي ؟ يه كي كه تقريبا اين كاره بود گفت , سرعت و قدرت عمل ترمز ديسكي

به مقدار خيلي كمي بالاتر از ترمز معموليه , در عوض اگه صفحه ديسك تاب برداره قيمتش بالاس و كم پيدا ميشه ,

لقمه ترمزش كم پيدا ميشه , اگه ترمز ديسكي هيدروليك باشه و شلنگ هيدروليكش پاره بشه واويلاس.....

لطفا اگه هركي اطلاعي داره , نظرشو بده ....

خيلي ممنون .
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه وسايل نقليه”