کمک در مورد خرید باند ....
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
- تماس:
کمک در مورد خرید باند ....
سلام دوستان .... راستش من گیج شدم. نمیدونم چه باندی بگیرم . خودم بین این 2 تا موندم . پایونییر 6975 یا کنوود 718 .شما پیشنهاد بهتری دارید؟ ممنون میشم کمک کنید . اگر نه از بین این 2 مورد کدوم بهتره؟ قیمت هم تا 140 - 150 ...مرسی!
-
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 36 بار
- سپاسهای دریافتی: 140 بار
- تماس:
Re: کمک در مورد خرید باند ....
بستگی داره چقدر هزینه کنی اگر فقط قراره باند بخری 6975 با قیمت زیر 100 تو بازار موجود هست و راحت میتونی تهیه کنی ولی اگر دنبال
صدای قوی هستی JBL T595 بهترین انتخاب هست ، صدای این مدل به حدی قدرت داره که کار ساب رو هم انجام میده قیمتش دقیقش رو ندارم
ولی حدود 150 هست شایدم مقداری کمتر ولی برای اینکه بتونی صداش رو دربیاری نیاز به یک آمپ هم داری که اگر بتونی تهیه کنی بهترین صدا
رو داری .
ولی اگر بودجه آمپ رو نداری همون 6975 رو بگیر .
صدای قوی هستی JBL T595 بهترین انتخاب هست ، صدای این مدل به حدی قدرت داره که کار ساب رو هم انجام میده قیمتش دقیقش رو ندارم
ولی حدود 150 هست شایدم مقداری کمتر ولی برای اینکه بتونی صداش رو دربیاری نیاز به یک آمپ هم داری که اگر بتونی تهیه کنی بهترین صدا
رو داری .
-
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
- تماس:
Danial_4139 نوشته شده:بستگی داره چقدر هزینه کنی اگر فقط قراره باند بخری 6975 با قیمت زیر 100 تو بازار موجود هست و راحت میتونی تهیه کنی ولی اگر دنبال
رو داری .
ممنون دانیال جان . من یه ساب پایونییر TS-W350F 800W دارم . یه آمپ TEAK 1600W 4CHANNEL هم دارم . الان دنبال یه باند قوی هستم .JBL 953 چطوره؟ مدلی که شما فرمودید بهتره یا 953؟ فدات
-
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 36 بار
- سپاسهای دریافتی: 140 بار
- تماس:
ممنون دانیال جان . من یه ساب پایونییر TS-W350F 800W دارم . یه آمپ TEAK 1600W 4CHANNEL هم دارم . الان دنبال یه باند قوی هستم .JBL 953 چطوره؟ مدلی که شما فرمودید بهتره یا 953؟
از نظر قدرت T595 بالاتره و قیمتش هم به همون مقدار بالاتر از 953 هست ولی خوب T595 به خاطر وات بالایی که داره به سادگی درایو نمیشه و باید هزینه کنی ولی 953 وات پایین تری داره و نیازی به آمپ پر قدرت آنچنانی نداره ولی در کل اگر ساب داری 953 رو بردار چون 595 به خاطر باسی فوقلعاده ای که داره برای کسایی خوبه که ساب ندارن و نمی خوان ساب ببندن شما که ساب داری دیگه مشکلی از لحاظ کمبود باس حس نمی کنی