دوچرخه های ویوا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث خودرو و وسايل نقليه به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

دوچرخه های ویوا

پست توسط hadihadi68 »

[FONT=Franklin Gothic Medium]با سلام خدمت همه دوستان

[FONT=Franklin Gothic Medium]من دانشجوی ترم 6 مهندسی مکانیک هستم. رشته ی ورزشی من دوچرخه سواری در گرایش کراس کانتری است.  
[FONT=Franklin Gothic Medium]این کلامم رو به آن دسته از عزیزانی عرض می کنم که بیش از حد با دوچرخه های ویوا مخالفت می کنند. 
[FONT=Franklin Gothic Medium]

[FONT=Franklin Gothic Medium]من برای تحقیقات تابستانی ام روی تنه های دوچرخه کار می کردم. باید این رو عرض کنم که بزرگ ترین قطب تولید تنه دوچرخه تایوان هستش و شرکت های بزرگ تایوانی مانند VIVA Bicycles از این کشور می باشند. تمامی شرکت های بزرگ مثل جیتان، جاینت، مریدا، اورلورد و خیلی از شرکت های دیگه هم تنه هاشون در تایوان تولید می شه. 
[FONT=Franklin Gothic Medium]در سیستم ریخته گری تنه های آلومینیوم ما شماره پرونده های مختلف برای آلیاژ های آلومینیوم داریم که پر مصرف ترین آنها در صنعت دوچرخه سازی عبارت اند از :6061 - 7005 -  
[FONT=Franklin Gothic Medium]این آلیاژ ها به ترتیب از کوچک به بزرگ حرفه ای هستند. 
[FONT=Franklin Gothic Medium]دوچرخه جاینت تنه 7075 با دوچرخه جیتان یا مریدا یا ویوا 7075 حتی یک اپسیلون هم تفاوت نداره. ( بحث مشارکت عناصری مانند کربن و تیتانیوم جدا است ). شرکت های بزرگ تر بیشتر پول برندشون رو می خورن. دوچرخه ی جاینت با کیفیت مثلاً X از دوچرخه ی ویوا با کیفیت X گرون تره که اینا بر می گرده به سیستم اقتصاد بازار. 
[FONT=Franklin Gothic Medium]این یادتون باشه که برای برند دوچرخه نخرین . برای کیفیت پول بدین تا این اختلافات بی دلیل شکسته بشه. و باید خدمتتون عرض کنم دوچرخه ویوای بالای 2 میلیون تومانی هم داریم ولی خدا نکنه که کسی از چیزی بدش بیاد. 
[FONT=Franklin Gothic Medium]برای پول دادن به کیفیت هم می تونین با تعمیر کار دوچرخه ، اهل فن یا مهندسان مکانیک خبره مشورت کنید تا از خریدتون بالاترین استفاده رو ببرین. 
[FONT=Franklin Gothic Medium]

[FONT=Franklin Gothic Medium]و اما در رابطه با دوچرخه های  
[FONT=Franklin Gothic Medium]متأسفانه یک سری از شرکت های به نظر من متقلب از این برند ها سوء استفاده کرده و با پس وند یا پیش وند محصولات هر چند با کیفیت متوسط جنس هاشون رو وارد بازار می کنن.  
[FONT=Franklin Gothic Medium]شرکت ویوا شرکت دوچرخه سازی بزرگی است و حتی در زمینه دوچرخه های ترایل کاملاً حرفه ای کار می کنه. دوستان دوچرخه ای با این نام : "VIVA s" محصول شرکت ویوا نیست. شرکت ویوا فقط روی تنه ی دوچرخش نوشته :"VIVA" . خیلی باید توجه کنید که جنس قلابی گیرتون نیاد و اگه خواستین مطمئن بشین می تونین به سایت شرکت ویوا :"www.viva-bicycle.com" مراجعه کرده و انواع مدل های دوچرخش رو ببینید. 
[FONT=Franklin Gothic Medium]امیدوارم کمک بزرگی به همه ی دوستان کرده باشم. 
[FONT=Franklin Gothic Medium]با تشکر فراوان : هادی قره  
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه وسايل نقليه”