انتخاب يک ماشين مناسب تا حدود 14 ميليون
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
من تعريف ريو رو خيلي شنيدم . فقط يه مشکلي داره اينه که چراغ هاي عقبش خيلي به بقل ها کشيده شده و همين طور از عقب هم نماي زيبائي نداره .
در مورد سمند هم که بايد بگم 3 تا 5 تا مشکل داره . 1. صدا کردن گيربکس .2 . مشکل فني در پمپ بنزين ( فقط يک سري ) .3 . مشکل در جلو بندي.
سمن هم که کلا مشکل داره . 1 - از عقب که زياد قشنگ نيست -2 ترمز هاش مشکل داره -3 زياد نرم نيست -4 ستون هاش پهناي زيادي داره و باعت کور شدن ديد راننده هنگام چرخش ميشه - 5 در سرعت هاي بالا ماشين زياد به لرزه مي افته - و ....
ولي من فکر مي کنم که گل بهتر از اين 3 تا ماشين باشه . الان قيمت دقيق گل چنده ؟
اگه ميشه يه اطلاعاتي هم در باره اين خوردرو به من بدين .
در مورد سمند هم که بايد بگم 3 تا 5 تا مشکل داره . 1. صدا کردن گيربکس .2 . مشکل فني در پمپ بنزين ( فقط يک سري ) .3 . مشکل در جلو بندي.
سمن هم که کلا مشکل داره . 1 - از عقب که زياد قشنگ نيست -2 ترمز هاش مشکل داره -3 زياد نرم نيست -4 ستون هاش پهناي زيادي داره و باعت کور شدن ديد راننده هنگام چرخش ميشه - 5 در سرعت هاي بالا ماشين زياد به لرزه مي افته - و ....
ولي من فکر مي کنم که گل بهتر از اين 3 تا ماشين باشه . الان قيمت دقيق گل چنده ؟
اگه ميشه يه اطلاعاتي هم در باره اين خوردرو به من بدين .
-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
DJ.HAMED نوشته شده:ريو اصلا" ماشين خوبي نيست تاحلا هر کي رفته با هاش مسافرت اعصابش خرد شده چون خيلي زيرش صدا مي ده![]()
8-)
از دوستان خواهش کردم بصورت استدلالي بحث کنن نه ديمي

mhrb جان
قيمت گل حدود 14 تومن هست ، من اصلا با گل موافق نيستم بخاطر امکانات کمش و همچنين قيمت بالايي که داره و کمي لوازم نسبت به سايز ماشينها.
اگه هاچ بک بودن براتون مهم نيست خب 206 تيپ 5 بگيريد واقعا از نظر امکانات و قدرت قابل مقايسه نيست با گل.
-
- تماس:
-
- تماس:
-
- محل اقامت: بندر
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
- تماس:
من بعد مدتها اين تاپيك رو ديدم...سمند ال ايكس هم ميتونه گزينه ي مناسبي باشه...تا حالا كسي رو نديدم كه
ال ايكس گرفته باشه و ازش ناراضي باشه...تعويض دنده شم مثل سمند نيست و به راحتي عوض ميشه
ببين...من اون بالا هم گفتم...ماشينهايي مثل آوانته (النترا) و ورنا (اكسنت) ماشين هاي ارزون قيمت خارجي هستن
كه تو ايران ميان با قيمت دو برابر ميفروشن!
به نظر من ماشيني كه تو ايران ساخته ميشه خيلي بيشتر به كارت مياد!
206...سمند 85...پژو پارس...
آريان هم ماشين خوبيه
ال ايكس گرفته باشه و ازش ناراضي باشه...تعويض دنده شم مثل سمند نيست و به راحتي عوض ميشه

ببين...من اون بالا هم گفتم...ماشينهايي مثل آوانته (النترا) و ورنا (اكسنت) ماشين هاي ارزون قيمت خارجي هستن
كه تو ايران ميان با قيمت دو برابر ميفروشن!
به نظر من ماشيني كه تو ايران ساخته ميشه خيلي بيشتر به كارت مياد!
206...سمند 85...پژو پارس...
آريان هم ماشين خوبيه

[External Link Removed for Guests]
-
با اجازه ی محسن عزیز
من همیشه عاشق سمند بودم و شاید این به خاطر وطن پرستی من هست
نمیگم شما وطن پرست نیستین ها ولی من حاضرم سوار لگن ترین ماشینا بشم که اسمشون ملیه
حالا بزارید از لحاظ علمی کمی بحث کنیم
من دونه دونه بعدی های ماشینا رو حفظ شدم دیگه انقدر به ملت توضیح دادم
بچه ها نگاه کنید شماها نباید از دیده هاتون بگین
بزارید اول از ریو بگم که محسن عزیز هم دوسش دارن
محسن جان ریو یه بدی خیلی بزرگی داره
معمولا کمپانی ها تصمیم گرفتن یه میله ی تعادل عقب خودرو بزارن که ریو متاسفانه اونو داره
در تمامی کمپانیها این میله اصلا مشخص نیست ولی توی ریو خیلی تابلو و ضایع هست این میله که یک سنگ باهاش برخورد بکنه باید ببری تعویض کنی و کلی دنگ و فنگ برای همین این مورد خیلی اذیت میکنه
از ایرادات دیگه این ماشین کوچک بودن و کم بودن ارتفاع سقف ماشین هست
در واقع ریو برای اسیای شرقی طراحی شده و به همین سبب برای ما ایرانی ها نمیتونه انتخاب خوبی باشه
از موارد دیگر که ریو رو بد کرده امنیت اون هست که در اخرین تست های تصادفی که انجام شد ریو بدترین در دنیا انتخاب شد و حتی نتونست ستاره های امنیت رو برای خودش بکنه و همین نیز یکی دیگه از بدی های این خودرو هست
بریم سراغ 206وگل::یادش بخیر من اولین کسی بودم که این نظر سنجی و تست رو راه انداختم
ببینید گل تکنولوژیش خیلی خیلی قدیمیه و در واقع اینی که شما میبینید faceliftشده ی یک محصول هست و در واقع کلا گل محصولی سوخته هست اما خب بعضی ها هستن که نرمی و فرمون این ماشینو خیلی قبول دارن
206خودرویی روز و مدرن هست و یک بار نیز به عنوان خودروی سال انتخاب شد
206خودرویی هست که در گروه خودش دارای موتور110اسبی با وزن1090هست (اگر اشتباه نکنم)و همین اونو برتر کرده اما اینم ایراداتی داره
206بزرگترین ایرادش تعلیقشه و کوچیک بودن جاش
این ماشین خشک طراحی شده تا در لایی کشی ها موفق باشه و اصلا جاش هم خیلی کمه (206ماشین دو نفره هست)
شما اگر 13پول داشته باشی میتونی یه پرشیا در حد نو بگیری که بدک نیست
راستی اصلا سراغ405نری ها بیچاره میشی
حالا رسیدیم به سمند
سمند ماشینی هست که واقعا برای ما ایرانی ها طراحی شده
سال به سال دارن ایراداتشو میگیرن و بهترش میکنن
والا شما ایراد بگیرین از این ماشین تا براتون توضیح بدم
من که طرفدار سمند هستم و تا اخرش هم وایسادم و جواب سوالاتونو هم میدم مطمئن باشید
شروع کنید به سوال کردن و انتقاد از سمند منم جواب میدم
من همیشه عاشق سمند بودم و شاید این به خاطر وطن پرستی من هست
نمیگم شما وطن پرست نیستین ها ولی من حاضرم سوار لگن ترین ماشینا بشم که اسمشون ملیه
حالا بزارید از لحاظ علمی کمی بحث کنیم
من دونه دونه بعدی های ماشینا رو حفظ شدم دیگه انقدر به ملت توضیح دادم

بچه ها نگاه کنید شماها نباید از دیده هاتون بگین
بزارید اول از ریو بگم که محسن عزیز هم دوسش دارن
محسن جان ریو یه بدی خیلی بزرگی داره
معمولا کمپانی ها تصمیم گرفتن یه میله ی تعادل عقب خودرو بزارن که ریو متاسفانه اونو داره
در تمامی کمپانیها این میله اصلا مشخص نیست ولی توی ریو خیلی تابلو و ضایع هست این میله که یک سنگ باهاش برخورد بکنه باید ببری تعویض کنی و کلی دنگ و فنگ برای همین این مورد خیلی اذیت میکنه
از ایرادات دیگه این ماشین کوچک بودن و کم بودن ارتفاع سقف ماشین هست
در واقع ریو برای اسیای شرقی طراحی شده و به همین سبب برای ما ایرانی ها نمیتونه انتخاب خوبی باشه
از موارد دیگر که ریو رو بد کرده امنیت اون هست که در اخرین تست های تصادفی که انجام شد ریو بدترین در دنیا انتخاب شد و حتی نتونست ستاره های امنیت رو برای خودش بکنه و همین نیز یکی دیگه از بدی های این خودرو هست
بریم سراغ 206وگل::یادش بخیر من اولین کسی بودم که این نظر سنجی و تست رو راه انداختم
ببینید گل تکنولوژیش خیلی خیلی قدیمیه و در واقع اینی که شما میبینید faceliftشده ی یک محصول هست و در واقع کلا گل محصولی سوخته هست اما خب بعضی ها هستن که نرمی و فرمون این ماشینو خیلی قبول دارن
206خودرویی روز و مدرن هست و یک بار نیز به عنوان خودروی سال انتخاب شد
206خودرویی هست که در گروه خودش دارای موتور110اسبی با وزن1090هست (اگر اشتباه نکنم)و همین اونو برتر کرده اما اینم ایراداتی داره
206بزرگترین ایرادش تعلیقشه و کوچیک بودن جاش
این ماشین خشک طراحی شده تا در لایی کشی ها موفق باشه و اصلا جاش هم خیلی کمه (206ماشین دو نفره هست)
شما اگر 13پول داشته باشی میتونی یه پرشیا در حد نو بگیری که بدک نیست
راستی اصلا سراغ405نری ها بیچاره میشی
حالا رسیدیم به سمند
سمند ماشینی هست که واقعا برای ما ایرانی ها طراحی شده
سال به سال دارن ایراداتشو میگیرن و بهترش میکنن
والا شما ایراد بگیرین از این ماشین تا براتون توضیح بدم
من که طرفدار سمند هستم و تا اخرش هم وایسادم و جواب سوالاتونو هم میدم مطمئن باشید
شروع کنید به سوال کردن و انتقاد از سمند منم جواب میدم

-
- تماس:
ارش جان منم همونطور که گفتم تو اين رنج بنظر من LX و ريو رقابت دارن و من خودم اگه بخوام انتخاب کنم يکي از اين دو رو ميگيرم
ال ايکس بخاطر امکانات خوبش ولي باز هم مشکلاتي از قبيل ترمز و ... داره
ريو هم بخاطر شتاب خيلي خوبش و ظاهر زيبا ولي خوب گفتم امنيت بالايي نداره تو امريکا بدترين ماشين از نظر امنيت شناخته شد
اما مساله 206
وزن 206 البته موتور 1.6 ليتري 1040 کيلو هست و 1.4 ليتري حدود 980 کيلو.
بنظر من کسي که صندوق عقب براش مهم نباشه تو اين قيمت 206 تيپ 5 بهترين انتخابه چرا ؟؟
اين ماشين فضاي عقبش هم بنظر من دو نفر رو که راحت جواب ميده 3 نفر هم اگه لاغر باشند تقريبا راحت ولي چاق باشند مشکل ايجاد ميشه !
اما تعليق :
206 با موتور 1.4 ليتري واقعا از جهت هندلينگ و پايداري مشکل داره بطوري که تعداد چپ شدنش خيلي زياده اما با موتور 1.6 بعلت تقويت شدن سيستم ساسپنشن عقب
و همچنين استفاده از اکسل قويتر و قطورتر (خودم هر دو اکسل رو ديدم و تفاوتشون رو) واقعا پايداري اون رو عالي کرده مخصوصا در پيچ و تغييرات ناگهاني.
خشک بودنش هم بخاطر حالت اسپرتي هست که داره و گاهي اوقات مزيت حساب ميشه.
اين از نظر من
ال ايکس بخاطر امکانات خوبش ولي باز هم مشکلاتي از قبيل ترمز و ... داره
ريو هم بخاطر شتاب خيلي خوبش و ظاهر زيبا ولي خوب گفتم امنيت بالايي نداره تو امريکا بدترين ماشين از نظر امنيت شناخته شد

اما مساله 206
وزن 206 البته موتور 1.6 ليتري 1040 کيلو هست و 1.4 ليتري حدود 980 کيلو.
بنظر من کسي که صندوق عقب براش مهم نباشه تو اين قيمت 206 تيپ 5 بهترين انتخابه چرا ؟؟
اين ماشين فضاي عقبش هم بنظر من دو نفر رو که راحت جواب ميده 3 نفر هم اگه لاغر باشند تقريبا راحت ولي چاق باشند مشکل ايجاد ميشه !
اما تعليق :
206 با موتور 1.4 ليتري واقعا از جهت هندلينگ و پايداري مشکل داره بطوري که تعداد چپ شدنش خيلي زياده اما با موتور 1.6 بعلت تقويت شدن سيستم ساسپنشن عقب
و همچنين استفاده از اکسل قويتر و قطورتر (خودم هر دو اکسل رو ديدم و تفاوتشون رو) واقعا پايداري اون رو عالي کرده مخصوصا در پيچ و تغييرات ناگهاني.
خشک بودنش هم بخاطر حالت اسپرتي هست که داره و گاهي اوقات مزيت حساب ميشه.
اين از نظر من

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
Mohsen1001,
به نظر من تو ايران بايد اتومبيل هاي ساخت ايران رو خريد. چند وقت پيش، رفته بودم کهنز (نزديکي شهريار). اونجا ديدم يه نمايندگي بزرگ تعمير و فروش ايران خودرو زدن. به نظر من ايران خودرو، قابل اعتمادترين طرفي هست که يک خريدار اتومبيل مي تونه باهاش طرف بشه. (البته قبول دارم گاهي هم مشتريان ايران خودرو اذيت ميشن)
يکي از اقوام ما، سفري رفت به انزلي. اين آشناي ما، يک هيوندايي سوناتاي خيلي مامان داشت. اين ماشين درجهء يک، به علت بريدن تسمه تايم، تو بندر انزلي از کار افتاد و صاحب ماشين، به علت نبود قطعه و تعميرگاه، 140 هزار تومن داد ماشين رو با جرثقيل آوردن تهران. پس از تعمير، ماشين رو تو همون تعميرگاه فروخت و به قول خودش، از شرش راحت شد. الآن هم سمند LX خريده و خيلي هم راضيه. به قول دوست خوبمون آقاي محسن، براي کساني که پرجمعيت نيستن و بار و بنديل زيادي ندارن، 206 تيپ 5 يا 6 انتخاب خيلي مناسبيه.
به نظر من تو ايران بايد اتومبيل هاي ساخت ايران رو خريد. چند وقت پيش، رفته بودم کهنز (نزديکي شهريار). اونجا ديدم يه نمايندگي بزرگ تعمير و فروش ايران خودرو زدن. به نظر من ايران خودرو، قابل اعتمادترين طرفي هست که يک خريدار اتومبيل مي تونه باهاش طرف بشه. (البته قبول دارم گاهي هم مشتريان ايران خودرو اذيت ميشن)
يکي از اقوام ما، سفري رفت به انزلي. اين آشناي ما، يک هيوندايي سوناتاي خيلي مامان داشت. اين ماشين درجهء يک، به علت بريدن تسمه تايم، تو بندر انزلي از کار افتاد و صاحب ماشين، به علت نبود قطعه و تعميرگاه، 140 هزار تومن داد ماشين رو با جرثقيل آوردن تهران. پس از تعمير، ماشين رو تو همون تعميرگاه فروخت و به قول خودش، از شرش راحت شد. الآن هم سمند LX خريده و خيلي هم راضيه. به قول دوست خوبمون آقاي محسن، براي کساني که پرجمعيت نيستن و بار و بنديل زيادي ندارن، 206 تيپ 5 يا 6 انتخاب خيلي مناسبيه.
[External Link Removed for Guests]