پرشیاelxدر مقابل زانتیا و پژو206تیپ5
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, RAHVAR, Mohsen1001, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
-
-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
kh.roozbeh,ضمن خوش امد گويي به شما دوست عزيز
اين دو صحبتي که شما کرديد هر دو غيرممکن هست.
با تيپ 6 اصلا نميشه اوانته رو زد ، چون اوانته موتور 2.0 ليتري داره و 140 اسب بخار با شتاب حدود 9 ثانيه (البته گيرباکس دستي) ، گرچه بستگي به دست فرمون راننده هم داره.
و همچنين 230 هم نميشه رفت چون من با تيپ 5 اون هم در سرازيري 210 تا رفتم و در اون لحظه دور موتور اول ردلاين بود پس از اون به بعد ECU ماشين اجازه سرعت بيشتر رو به شما نميده (البته اگه بتونه بره که نميتونه).
موفق باشي

اين دو صحبتي که شما کرديد هر دو غيرممکن هست.
با تيپ 6 اصلا نميشه اوانته رو زد ، چون اوانته موتور 2.0 ليتري داره و 140 اسب بخار با شتاب حدود 9 ثانيه (البته گيرباکس دستي) ، گرچه بستگي به دست فرمون راننده هم داره.
و همچنين 230 هم نميشه رفت چون من با تيپ 5 اون هم در سرازيري 210 تا رفتم و در اون لحظه دور موتور اول ردلاين بود پس از اون به بعد ECU ماشين اجازه سرعت بيشتر رو به شما نميده (البته اگه بتونه بره که نميتونه).
موفق باشي

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6699 بار
- سپاسهای دریافتی: 12093 بار
- تماس:
-
- محل اقامت: ..مازندران..
- سپاسهای دریافتی: 75 بار
سلام دوستان اينكه دوستمون گفتن تيپ 5 زانتيا رو ميگيره ؟؟؟بستگي زيادي به خيلي چيزا داره: 1:راننده
2:وضعيت دو تا اتومبيل و........... البته من بعيد ميدونم تيپ 5 بتونه زانتيا رو بگيره اخه موتورش 145 hp هستش
البته گير باكس زانتيا اصلا مناسب اين موتور نيست و به قول معروف ضزيب دندهاش بالاست و دور موتور سريعا به قرمز ميرسه ؟؟؟؟؟خصوصا دنده 1 به 2 كه اصلا سينكرونيزه نيست.موفق باشيد 

"لشگر گوسفندان که توسط يک شير اداره ميشود,ميتواند لشگر شيران را که توسط يک گوسفند اداره ميشود ,شکست دهد."
سلام من خودم يه بار با 206 تبپ 5 که ماله خودم هم نبود تو اتوبانه تهران زنجان اشکه يه زانتيا رو در اوردم گرچه بعدش جريمه شدم
منم اولا شک داشتم ولي الان ايمان دارم که تيپ 5 راحت از پس پرشيا و زانتيا بر مياد اونم به دليل جثه کوچک و قدرت مانور عالي و طراحي فوق العاده که از نظر ايروديناميکي با پرشيا قابل مقايسه نيست وا واقعآ کم نظيره. الانم ندارم که فکر کني دارم جانب داري ميکنم
بد نيست يه سري به سال ساخت پرشيا(405) و زانتيا و 206 بزني.يه ماشين که همين جوري خودروي استاندارد و روز اروپا نميشه که 

-
من خودم پارس elx دارم. جيگر همه 206 دارها رو برم كه تاحالا با راننده طرف نبودن.من خودم با پارس elx هرچي 206 كه ادعا داشتن رو خوردم.يك بار هم sonata رو به قول بچه ها گاز گرفتم.
210 كيلومتر باهاش پر كردم كه ديگه برگشت داد. در ضمن بگم ماشين مهمه ولي راننده از همه مهمتره.
206 ميخواستم بخرم ولي چون پارس elx داشتم سوار كه شدم ديدم راه نميره.
من شخصاً با زانتيا 2000 هيچ كاري ندارم چون واقعاً يه چيزه ديگه هست. ولي بقيه ماشينا رو اصلاً ماشين نمي دونم.
باباي 206 دارهايي كه به خودتون مينازيد.
210 كيلومتر باهاش پر كردم كه ديگه برگشت داد. در ضمن بگم ماشين مهمه ولي راننده از همه مهمتره.
206 ميخواستم بخرم ولي چون پارس elx داشتم سوار كه شدم ديدم راه نميره.
من شخصاً با زانتيا 2000 هيچ كاري ندارم چون واقعاً يه چيزه ديگه هست. ولي بقيه ماشينا رو اصلاً ماشين نمي دونم.
باباي 206 دارهايي كه به خودتون مينازيد.

بهترين سايت براي دانلود
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]