[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس ميخواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است. « من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140) صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا
طراحانِ ماشینهای بنز و بی او و و جاگوار و تویوتا و غیره و غیره میان تو تلوزیونها , با مجله ها و روزنامه ها مصاحبه میکنند . طراح پیکان که اون رو برای تالبوتِ انگلیس طراحی کرد به هیچ کسی نگفت که طراح پیکانه حتی زن و بچه ی خودش .
نمیدونم طراح پیکان الان زنده هست یا نه اما اگه زنده باشه کلی کیف میکنه میگه ببینید چی طراحی کردم پنجاه و خورده ای ساله هنوز داره کار میکنه و قطعاتش تولید میشه . پیکان رو کارخونه ی ورشکسته ی تالبوت انگلیس قالب کرد به ایران .