یک ایده برای طراحی جدید سمند
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

- محل اقامت: تهران- پلاک637
- سپاسهای ارسالی: 99 بار
- سپاسهای دریافتی: 399 بار
یک ایده برای طراحی جدید سمند
IKCO Concept Design - Samand GT
[External Link Removed for Guests]
عنوان تصحیح شد ...
عنوان تصحیح شد ...
آینده در دست شما کاربران گرامی می باشد موفق باشی

- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 264 بار

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6716 بار
- سپاسهای دریافتی: 12104 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
من باورم نميشه ايران خودرو اينقدر از خودش سليقه به خرج داده باشه ! ساخت اين مدل احتمالا مربوط ميشه به سال 3000 ميلادي . لابد قيمتش هم ميره رو 100 تومان .
بگذريم , خيلي قشنگه و البته اگر واقعا اين ماجرا حقيقت داشته باشه .
بگذريم , خيلي قشنگه و البته اگر واقعا اين ماجرا حقيقت داشته باشه .
* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *

- محل اقامت: ایران
- سپاسهای ارسالی: 8769 بار
- سپاسهای دریافتی: 1710 بار
- تماس:
دوستان گرامی درود بر شما
کاملا مشخص است که یک طراح خوش سلیقه ی 3D MAX این نمای 3Dسمند را طراحی کرده و ربطی به ایران خودرو ندارد
haditomcat14, جان مدل مفهومی به مدلهایی از کارخانه ها گفته میشود که شرکتها در طراحی آنها قدرت خود در زمینه ی طراحی بدنه و موتور و ... را نشان میدهند
لطفا منبع خبر را بفرمایید

کاملا مشخص است که یک طراح خوش سلیقه ی 3D MAX این نمای 3Dسمند را طراحی کرده و ربطی به ایران خودرو ندارد
haditomcat14, جان مدل مفهومی به مدلهایی از کارخانه ها گفته میشود که شرکتها در طراحی آنها قدرت خود در زمینه ی طراحی بدنه و موتور و ... را نشان میدهند
لطفا منبع خبر را بفرمایید

شاد زی مهر افزون ...

- محل اقامت: تهران- پلاک637
- سپاسهای ارسالی: 99 بار
- سپاسهای دریافتی: 399 بار
MASTER نوشته شده:دوستان گرامی درود بر شما
لطفا منبع خبر را بفرمایید![]()
همانطور كه شما گفتيد اين يك طرح خلاقانه است و ربطي به ايران خودرو نداره چون اصولا ايران خودرو تو اين باغ نيست و داره هنوز روا و وانت پيكان توليد مي كنه و خيلي خيلي زور بزنه با اعمال تغييرات كوچك در سپر سمند مي تونه سمند سورن بده بيرون و ديگر هيچ
اين عكس ها رو هم من از تو سايت flickr پيدا كردم ديدم به عنوان يك چيز جديد ميتونه براتون جالب باشه
آینده در دست شما کاربران گرامی می باشد موفق باشی

- سپاسهای دریافتی: 24 بار
اگه با طراحي خودرو آشنايي داشته باشيد ناشيگري رو در يک نگاه ميشه در طراحي اين مدل کانسپت ديد. بخصوص قسمت جلوپنجره که بسيار نافرم و ناهماهنگ با بقيۀ اجزا هست. در ضمن طرح يک خودرو کانسپت روي کاغذ قشنگترين حالتشه و لذا واي بروزي که اين ساخته بشه
تازه همۀ اينها بکنار. اصلاً طراحي بدنۀ خارجي درصد خيلي کمي از راه اصلي تا ساختن اونه. طرحهاي اينجوري رو که هرکي کار کرده باشه دهها مورد يا شايد بيشترشو تو خونه داره. اخيراً هم مسابقۀ طراحي خودرو توسط مجلۀ ماشين برگزار شد که براي طراحي خارجي یا همون بدنه بود. طرحهاي بمراتب بهتر و جالبتري توي اون مسابقه شرکت کردن...
تازه همۀ اينها بکنار. اصلاً طراحي بدنۀ خارجي درصد خيلي کمي از راه اصلي تا ساختن اونه. طرحهاي اينجوري رو که هرکي کار کرده باشه دهها مورد يا شايد بيشترشو تو خونه داره. اخيراً هم مسابقۀ طراحي خودرو توسط مجلۀ ماشين برگزار شد که براي طراحي خارجي یا همون بدنه بود. طرحهاي بمراتب بهتر و جالبتري توي اون مسابقه شرکت کردن...
بايد امشب بروم...

- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 20 بار
Mohammad 1985, عزيز . چيز ديگه اي نمي خواي نه ترو خدا تعارف نکن . در مورد طرح جديد هم بايد بگم خوبه فقط اگر تعداد در هاش رو بيشتر کنن ممنون ميشم راستي قبل از هر چيز بايد موتور 405 رو روش آزمايش کنن چون اگر موتور 405 جواب نده بايد اين طرح رو دور بندازن 

به قول حضرت استاد اکبر خان گلپايگاني :
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .