یک ایده برای طراحی جدید سمند
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6716 بار
- سپاسهای دریافتی: 12104 بار
- تماس:

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6716 بار
- سپاسهای دریافتی: 12104 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Mohammad 1985
دليلش کاملا واضح هست، نميدونم شما چرا هر جايي رو با شهر بازي اشتباه ميگيريد، متن شما کاملا بيسروته و خالي از کوچکترين واقعيت، منطق و عقل گرايي و ربطي به اين تاپيک بود، که باعث شروع عقده گشايي برخي دوستان هم شده بود، پست شما در خوشبينانه ترين حالت قابل ارسال به عنوان موضوعي طنز در ساير گفتگوها بود نه در بخش خودرو، اون هم در گالري خودرو، و البته بدون بحث و توهين به شخص يا گروهي!
پست شما به همين دلايل حذف شد، در صورت تمايل مجددا به عنوان يک موضوع طنز (ذکر اين موضوع در عنوان تاپيک) در بخش ساير گفتگوها ارسال کنيد
موفق باشيد
دليلش کاملا واضح هست، نميدونم شما چرا هر جايي رو با شهر بازي اشتباه ميگيريد، متن شما کاملا بيسروته و خالي از کوچکترين واقعيت، منطق و عقل گرايي و ربطي به اين تاپيک بود، که باعث شروع عقده گشايي برخي دوستان هم شده بود، پست شما در خوشبينانه ترين حالت قابل ارسال به عنوان موضوعي طنز در ساير گفتگوها بود نه در بخش خودرو، اون هم در گالري خودرو، و البته بدون بحث و توهين به شخص يا گروهي!
پست شما به همين دلايل حذف شد، در صورت تمايل مجددا به عنوان يک موضوع طنز (ذکر اين موضوع در عنوان تاپيک) در بخش ساير گفتگوها ارسال کنيد
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 20 بار
Mohammad 1985, جان . من هم با آقاي مهدي موافقم متن شما خوب بود ولي نه براي اينجا . من و ساير دوستان تمايل داشتيم بصورت کاملا" علمي به قضيه نگاه کنيم . البته پر واضح است که اين طرح جديد به ايران خودرو تعلق ندارد چون براي توليد يک خودروي دو در و نيمه اسپورت هنوز يه کم زوده و مطمئنا" ايران خودرو وقتش رو با فکر کردن به اين طرح ها تلف نميکنه . در هر حال از ريزبيني و درایت مديران محترم سايت سپاسگذارم . 

به قول حضرت استاد اکبر خان گلپايگاني :
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .
Re: یک ایده برای طراحی جدید سمند
سلام من یه طرح از سمند دارم کار یه طراح ایرانی هست باور کنید از فورد گرو می گیره اگه کسی خواست این ایمیل منه ariafilm100@gmai.com