خودروی لوبو از دی ماه وارد ایران می شود

در اين بخش مي‌توانيد کليپ و تصاوير زيباي خودرو را مشاهده کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 502 بار
تماس:

خودروی لوبو از دی ماه وارد ایران می شود

پست توسط goshi bazz »

تصویر   لوبو از اول دی ماه وارد بازار ایران می‌شود.
مدیرعاملشركت خودروسازی وستی با بیان این مطلب افزود: لوبو با طراحی و مهندسی شركتپینین فارنیا ایتالیا و با مشاركت شركت هافی موتور چین از اول دی واردبازار ایران می‌شود.
وی با بیان این‌كه این خودرو در كلاس خودروهاییهمچون ماتیز و ام.‌وی.‌ام قرار دارد، خاطرنشان كرد: این خودرو از نظر سوختكم مصرف بوده و مصرف آن در جاده‌های برون شهری 5.5 لیتر و در شهر و جاده6.5 لیتر در 100 كیلومتر است.
او در بیان مشخصات فنی این خودرو گفت: لوبو در كلاس a قرار داشته و چهار سیلندر 16 سوپاپ بوده و 65 قوه اسب بخار توان دارد.
وی با بیان این‌كه این خودرو با توجه به نوع آپشن‌های مورد درخواست مشتری باقیمت 10.5 تا 11.5 میلیون تومان وارد بازار خواهد شد، تصریح كرد: طبقبرنامه‌ریزی انجام شده، در سال اول شش هزار دستگاه از این خودرو تولیدخواهد شد؛ ضمن آن‌كه مجوز صادرات این خودرو از ایران به كشورهای منطقه نیزاز طرف شركت‌ هافی ‌موتور چین صادر شده است.
به گفته مدیرعامل شركتخودروسازی وستی، لوبو از سال 2007 در چین تولید شده و به 11 كشور از جملهكوبا، روسیه، مالزی و ویتنام صادرات دارد.
تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر تصویر تا توانی دلی به دست اور تصویر تصویر تصویر تصویر دل شکستن هنر نمی باشد تصویر تصویر موفق باشید
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 297 بار

Re: خودروی لوبو از دی ماه وارد ایران می شود

پست توسط don_Hirbod »

خيلي خيلي خيلي زشت ميباشد بابا من از اون دستم كه عاشق طراحي كلاسيكم ولي اين اصلا نميدونم چي بگم هيچي نگم بهتره :-?
بنجل تر از اين نبود چين بندازه بهمون ؟؟؟
چو ايران نباشد تن من مباد
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 502 بار
تماس:

Re: خودروی لوبو از دی ماه وارد ایران می شود

پست توسط goshi bazz »

با سلام
دوست عزیز
این ماشین با همکاری ایتالیا و چین است و فکر کنم بدنه و موتور ان برای ایتالیا باشد

ولی باز از پراید و .... خیلی بهتره
تصویر تصویر تا توانی دلی به دست اور تصویر تصویر تصویر تصویر دل شکستن هنر نمی باشد تصویر تصویر موفق باشید
ارسال پست

بازگشت به “گالري خودرو”