از بین مقالاتی که آنها را نوشتم و یا از اینترنت پیدا کردم هیچ یک به غیر از نکات فنی سلاح هسته ای هیچ یک مورد استقبال قرار نگرفت.
در بین مقالات علمی به نظر من بعد از قسمت ابداعات و اختراعات بخش سلاح هسته ای(به دلیل مدت زمان کم این مقاله در سایت) بیشترین مخاطب را داشته است.
در بین مقاالات سایت بیشترین مخاطب رو به نظرم قسمت های سیاسی و نظامی و در نهایت کامپیوتر بوده است.
اکثر دوستان به بیشرفت علمی کشور علاقمند هستند.
مطمنا هر فرد ذهنیت خود را دارد ولی آن گونه که من مشاهده کردم دوستان هیچ علاقه ای به بحث در مورد مسایل علمی نیستند در این میان دو مقاله آقا مهدی رو در مورد راهکارهای عملی کردن علم و موانع پیشرفت علم در ایران خواندم که بسیار عالی و جای بحث داشت ولی هیچ یک از 8700 کابر سایت علاقه ای نداشتند.
دوستان یکی دیگر از موانع عدم پیشرفت علم شعار می دهیم ولی از خودمان بازتابی نشان نمیدهیم.اگر در مورد موارد ابتدایی علم بحث شود مطمنا پیشرفت هم به وجود می آید. ما عادت کردیم بیشتر از روی طرح دیگران کپی کنیم تا اینکه از خودمان ایده و مقاله ارایه دهیم.اگر به طور مثال در مورد ساختار نانو صحبت میکنیم و دوستی طرح جدیدی با وجود عدم امکان پذیری آن باشد استقبال کنیم که چرا در نهایت میتواند با بحث سودمند و دوستانه یک طرح عالی تبدیل گردد.
دوستان این را بگم سرچشمه آغاز پیشرفت یک کشور در پیشرفت علم است و بس. اگر علم را توسعه دهیم به پیشرفت می رسیم و برای رسیدن به علم باید به بحث گروهی پرداخت و علم را باید گروهی کرد و از انفرادی بودن آن خارج کنیم. پس از شما دوست عزیز که فکر می کنی میتوانی طرح یا بحثی را آغاز کنی آغاز کن که باعث پیشرفت علم خواهی شد.