تلوزیون خود را لوله کرده و در جیبتان حمل کنید!!!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با علم و تكنولوژي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
سپاس‌های دریافتی: 423 بار
تماس:

تلوزیون خود را لوله کرده و در جیبتان حمل کنید!!!

پست توسط novinmarketing »

کمپانی ال جی سرانجام موفق به تولید تلوزیونهای انعطاف پذیر که آنها را Rollable نامیده است .شد . البته گفتنی که تا پیش از این موانعی مانند نقص های جزیی و یا مشکلات تکنیکال مانع از به حساب آمدن این محصول به عنوان یک تلوزیون کامل شده بود اما اکنون این کمپانی خبر از به نتیجه رسیدن این تکنولوژی داده است .
کمپانی ال جی خبرهایی در این باره داده است از جمله این که:
تصاویر صفحه نمایش از هر دو طرف پیداست و نمایش داده میشود یعنی این تلوزیون پیشرفته به صورت شفاف تولید میشود. مدل اولیه این تلوزیون 55 اینچ است و کارشناسان ال جی آن را یک محصول کامل معرفی کرده اند.
ال جی از قابلیت شفاف بودن این محصول در تبلیغات تجاری استفاده کرده است . با این خاصیت میتوان این پنل ها را روی پنجره ها میز ویترین فروشگاه ها و... نصب کرد .
این تلوزیون به صورت لوله ای جمع شده و درون یک استوانه قرار میگرد و حمل آن بسیار راحت و آسان است. ال جی بسیار امیدوار است که این پنل ها به سرعت به محبوبیت در بین کاربران برسد و راه خود را در بازار باز کند.
به امید روزی که تلوزیون ها را در جیب خود لوله کنیم و به هرجا که مایلیم حمل کنیم!

منبع : [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3447 بار
سپاس‌های دریافتی: 5880 بار

Re: تلوزیون خود را لوله کرده و در جیبتان حمل کنید!!!

پست توسط shafagh »

البته در مورد flexibility صفحه نمایش ان حرفی ندارم چون ساخت چنین صفحه ای بنظرم امکانپذیر می اید اما در مورد المان ها و برد الکترونیکی ان چطور ایا قطعاتی مثل ای سی ها مقاومت ها و خازن ها ( مخصوصا خازن های پر ظرفیت الکترولیتی) و غیره هم هم حالت انعطاف پذیری دارد؟!

اگر خودم بخواهم برای این سوال جوابی پیدا کنم باید یا باور کرد که ای سی ها و دیگر قطعات الکترونیک این تلوزیون on-board بوده و هم انها و هم خطوط اتصال حالت کشسانی دارند ( که البته تا حد زیادی برای من قابل باور نیست) و یا اینکه اصولا تمامی قطعات الکترونیکی این تلوزیون بصورت یک باکس External می باشد که بصورت جدا به صفحه نمایش وصل می شود.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4743 بار
سپاس‌های دریافتی: 8767 بار

Re: تلوزیون خود را لوله کرده و در جیبتان حمل کنید!!!

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

shafagh 2 نوشته شده:البته در مورد flexibility صفحه نمایش ان حرفی ندارم چون ساخت چنین صفحه ای بنظرم امکانپذیر می اید اما در مورد المان ها و برد الکترونیکی ان چطور ایا قطعاتی مثل ای سی ها مقاومت ها و خازن ها ( مخصوصا خازن های پر ظرفیت الکترولیتی) و غیره هم هم حالت انعطاف پذیری دارد؟!

اگر خودم بخواهم برای این سوال جوابی پیدا کنم باید یا باور کرد که ای سی ها و دیگر قطعات الکترونیک این تلوزیون on-board بوده و هم انها و هم خطوط اتصال حالت کشسانی دارند ( که البته تا حد زیادی برای من قابل باور نیست) و یا اینکه اصولا تمامی قطعات الکترونیکی این تلوزیون بصورت یک باکس External می باشد که بصورت جدا به صفحه نمایش وصل می شود.

سلام
چاپِ چیپها و ماژولها روی بک ورقه ی قابل انعطاف کار دشواری نیست الان
کامپیوترهای مولکولی هم در راه هست که همه چیز در ابعاد مولکولی چاپ میشه روی مادربورد که شاید از یک دانه ی کنجد هم کوچکتر باشه
همین الان داخل کارتهای هوشمند و سیمکارتها کلی قطعاتِ الکترونیکی هست
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

ارسال پست

بازگشت به “انجمن علم و فناوري”