یک عنصر حیاتی زمین در حال کمیاب شدن

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با علم و تكنولوژي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 7545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷, ۴:۲۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

یک عنصر حیاتی زمین در حال کمیاب شدن

پست توسط sinaset »

بسیاری از ذخایر غذایی جهان در معرض تهدید قرار گرفته‌اند. فسفر هم در این میان مستثنی نیست و محققان آمریکایی نسبت به خطر کم شدن این عنصر و آسیب به تولیدات کشاورزی هشدار داده‌اند.
 تصویر  گزارش سرویس علمی ایسنا منطقه خراسان، برای این عنصر هیچ ترکیب مصنوعی موجود نیست و کشاورزان برای تولید محصولات کشاورزی بهتر و مرغوب نیازمند این عنصر هستند.

افزایش تقاضا موجب معدنکاوی در ایالات متحده آمریکا و چین شده و همچنین آب شدن یخ‌ها نیز بر کاهش این عنصر تاثیر بسزایی داشته است.

افزایش فرآورده‌های گوشتی که نیازمند 50 برابر فسفر مزارع سبزیجات هستند نیز یکی دیگر از این عوامل بوده و در نتیجه نیاز به فسفر برای حاصلخیزی افزایش یافته که این میزان تا سال 2050 دو برابر خواهد شد.

این نتایج شامل تحقیق دو محقق بوده که نشان می‌دهد محصولات کشاورزی آینده بی‌کیفیت و نامرغوب خواهند بود. به همین دلیل جنگ‌ بر سر غذا رخ خواهد داد و تعداد گرسنه‌ها نیز افزایش خواهد یافت.

آنها اظهار کردند: هیچ جایگزینی برای این عنصر وجود ندارد.

همچون دیگر مشکلات محیطی حاضر باید روشی برای مقابله با این مشکل یافت. کاهش وابستگی به کود فسفر برای حاصلخیزی اولین گام برای رفع این مشکل بوده که البته می‌توان فسفر را بازیافت کرد، اما این روش هنوز در مراحل اولیه است.

باید بدانیم که فسفر از عوامل حیاتی و ضروری زندگی است و نباید این مشکل را نادیده گرفت.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
ارسال پست

بازگشت به “انجمن علم و فناوري”